Amnesty Maroc

Doits de l'homme

posté le 15-10-2008 à 19:31:38

Η σοβαρή παραβίαση της νομικής πράξης από Othmani

Η νομική οργάνωση υποδεικνύει το σύνολο των δικαστηρίων και των μαθημάτων του βασιλείου. Ο όρος «δικαστήριο» υποδεικνύει τις πιό κατώτερες δικαιοδοσίες όπως το δικαστήριο της πρώτης αρχής. Ο όρος «Δικαστήριο» επαναφέρεται στις ανώτερες δικαιοδοσίες όπως τα μαθήματα της κλήσης ή το ανώτατο Δικαστήριο.

Σύμφωνα με το άρθρο 82 του συντάγματος του βασιλείου Maroc, η νομική αρχή είναι ανεξάρτητη της νομοθετικής εξουσίας και της εκτελεστικής εξουσίας. Στον όρο του πρώτου άρθρου νόμου 1-74-388 24 Joumada ΙΙ 1394 (15 Ιουλίου 1974) του που καθορίζει τη νομική οργάνωση του βασιλείου,
Όσον αφορά ακόμη που καταγγέλλονται παραβιάσεις στις όχι σηκώνουμε που ακολουθεί:

Οι παραβιάσεις του ΤΜΉΜΑΤΟΣ 01 και των ΓΕΝΙΚΟΤΉΤΩΝ του

XIV.05.01.01 πράξη ππρωκτικός και αστική πράξη

Όλη παράβαση δίνει τον τόπο σε μια ποινική πράξη στην όψη για να εγκρίνει το συντάκτη του και μια πράξη, σε αυτήν την κανόνας βρίσκουμε ότι κάποιοι συντάκτες ακόμη δεν εήταν ανακαλυμμένων από τις marocaines αρχές, και που χωρίς επωφεμένος κανένας notarieté αλλά από την εγκληματικότητα επιδίδονται παραβάσεις και οι πιό σοβαρόσι bavures, στις που πηγαίνουν των εγκλημάτων ενάντια στην ανθρωπότητα από τη διεθνή ανατροπή που κρύβεται πίσω την ιστιοδρομία διοίκησης της που διαμορφώνεται της provençiale αντιπροσωπείας που ονομάζεται hay mohammadi και casa-anfa ή ένα Said Benbiga ο επίτροπος κρύβει phalange sioniste που έρχεται να βλάψει στη χώρα πλάνο στο που εκθειάζεται από Amos Yaldin από tel-aviv και επιδίδεται στα εγκλήματα ενάντια στο suret εθνικός, ενάντια στη marocain υπηρεσία των πληροφοριών και οι άνθρωποι του Κράτους, σχεδόν όλοι που δολοφονούνται από μακρινή καρδιακή κρίση την προκαλούμενη από μαγνητικό όπλο, μαγνητικό κομπρεσέρ των ροών, που προέρχονται ραδηοφωνικοί, λέιζερ, μαγνητισμός και παρεχόμενοι κυματισμοί μιας αριθμητικής φωτογραφικής μηχανής το σύνολο που συνδέεται στα νευρικά συστήματα μιας φυλής των βαρβάρων των primates στις ωθήσεις ζωϊκά, εγκληματικά και ανατρεπτικά bio-anthropoides κατευθυμένος από μια ομάδα των εγκληματιών της ακραίας αριστεράς ενάντια στο πολίτευμα που θέλει να αντιστρέψει τελευταίο για να καθιερώσει μια δημοκρατία που συνασπίζεται από το Ισραήλ και κάποια φεουδαρχικά parnevus στην εξουσία από το έγκλημα και τη διαφθορά.

Παραβίαση της δημόσιας πράξης IV.05.01.01.01

XIV.05.01.01.01.01 Δολοκλήρωση

Η δημόσια πράξη ή η ποινική πράξη είναι η πρωτοβουλία που τοποθετείται ανοίγει μπροστά από μια δικαιοδοσία από το δημόσιο υπουργείο ή από ένα πρόσωπο που έχει το δικαίωμα από το νόμο για να προφέρουν κυρώσεις που προβλέπονται από το νόμο ενάντια στους συντάκτες, τους συνεργάτες ή τους συνεργούς της παράβασης τελευταίοι προβαίνουν βιολογικός μετασχηματισμός των θυμάτων τους και στη φυσιολογική μεταφορά τους ενόψει μιας υποδούλωσης από τη neuropsychiatrique μεταχείριση να αυτόες μετασχηματίσει ένοχος μπροστά από όλη δικαιοδοσία μπροστά από όποιος αυτοί θα αναφερθεί τις διαμαρτυρίες τους για τον που υποβάλλεται τραυματισμό, τα στόματά τους χειρίζονται από τους εκτελεστές και προφέρουν παρά αυτόες ψεύτικες κατηγορίες ενάντια σε αυτόες, το συστατικό των ψεύτικων ομολογιών.

XIV.05.01.01.01.02 παθητικό θέμα των lδημόσια πράξη

η δημόσια πράξη ασκείται ενάντια στους συντάκτες, τους συνεργάτες ή τους συνεργούς μιας παράβασης όπως και ασκείται ενάντια στα πρόσωπα ενδιαφερόμενος η απάτη (τέχνη. 3 CPP και 221 κώδικας) η απάτη που βοηθιέται από υπολογιστή το που συνδέεται στα νευρικά συστήματα των θυμάτων αποτελεί την την πιό σοβαρότην περίπτωση απάτης όχι ακόμη της που εγκρίνεται από το προηγούμενο άρθρο, μιας έλλειψης ενός νόμου σε αυτήν την ποινική ύλη σε Καζαμπλάνκα αυτή η απάτη διορίζεται από το sioniste Raoul yacoubi κατηγορούμενος να διορίσει εγκλήματα RFA, Γαλλία, Tanzanie και Maroc, réfugie κάποιος πρόσκαιρος Interpol σε Καζαμπλάνκα και επιδίδεται μυστικό, παράνομο και στο που απαγορεύεται εμπόριο των humains οργάνων και της νάρκωσης εξαγόμενος προς το Ελβετία και την Ευρώπη από ονομασμένα, τελευταίοι κατευθύνουν μια διεθνή σύνδεση της νάρκωσης ΑΣΊΑ ΑΦΡΙΚΉ ΕΥΡΏΠΗ οι ΗΠΑ, οι καννάβεις και οι ισχυρές ναρκώσεις και βρίσκονται εξαρτώμενες στις επιχειρήσεις του επιτρόπου Tabet, η επιχείρηση και αρκετά πραξικοπήματα όχι που αξιώνονται ενάντια σε SAM ο βασιλιάς.

XIV.05.01.01.01.03 ενεργό θέμα των lδημόσια πράξη

Η δημόσια πράξη τοποθετείται στην κίνηση καταρχήν από το δημόσιο υπουργείο ή από τους δημόσιους υπαλλήλους που εμπιστεύεται ρητώς από το νόμο (π.χ. Διοίκηση των τελωνείων και έμμεσοι φόροι). Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στην κίνηση από το αστικό μέρος μέσα στις προϋποθέσεις που καθορίζονται από τον κώδικα της ποινικής διαδικασίας (τέχνη. 3 CPP) .pour να δηλώστε η εξαγωγή humaines λαδιών των που δηλώνονται φυτικά και στα ζωϊκά λάδια κάτω από το κεφάλαιο 15 της τελωνειακής ονοματολογίας.

Το δημόσιο υπουργείο αντιπροσωπεύεται από τον εισαγγελέα του βασιλιά ή τις αντικαταστάσεις του για το δικαστήριο του 1 αρχή και από το γενικό εισαγγελέα του βασιλιά ή τις γενικές αντικαταστάσεις του για τα μαθήματα της κλήσης και το ειδικό Δικαστήριο της δικαιοσύνης. αυτά μαθήματα ενός οργάνου των πληροφοριών πολύ αποτελεσματικός και χάνουν των εμπειρογνωμόνων στην επιστημονική ύλη 279 δις, 279 β), 280, 281 και 282 του κώδικα, η δημόσια πράξη μπορεί να τοποθετηθεί στην κίνηση δηλαδή από το δημόσιο υπουργείο δηλαδή από τον υπουργό των οικονομικών, δηλαδή από το διευθυντή της διοίκησης των τελωνείων ή που έχει το δικαίωμα ένας των αντιπροσώπων του αυτό το αποτέλεσμα (περιφερειακός διευθυντής, επικεφαλής της περιοχής, κάτω απότο περιφερειακό διευθυντή, Ordonnateur τέχνη. 249 ο κώδικας) και η περίπτωση που συνδέει θα ήταν αυτός που συμβάλλει ταμείο στο γενικό για να ελέγξει κάποιες δαπάνες διοικητικές που δεν πηγαίνουν ούτε στις δαπάνες της λειτουργίας, ούτε τις δαπάνες της επένδυσης αλλά μάλλον εκτρέπονται και χρησιμοποιούνται στη χρηματοδότηση της ανατροπής και την πτώση εξουσίας της κεντρικής Rabat, είναι η περίπτωση αντιπροσωπείες hay mohammadi και casa-anfa.

Σχετικά με τις παραβάσεις (1re, 2me, 3me και 4me ταξινομεί) προβλεμμένος και κατασταλμένος από τα άρθρα 279, 284, 285, 293, 294, 296, 297, 298 και 299, την ποινική πράξη δεν μπορεί να αρχίσει quesur την πρωτοβουλία υπουργού του που αναλαμβάνει των οικονομικών, του που έχει το δικαίωμα διευθυντή της διοίκησης ή ενός των αντιπροσώπων του για αυτόν το λόγο.

Η τοποθέτηση στην κίνηση της δημόσιας πράξης υλοποιείται από την κατάθεση δηλαδή μιας διαμαρτυρίας, σεστο παρκέ δηλαδή μιας αίτησης στα τέλη της directe αναφοράς στη διεύθυνση του Προέδρου του δικαστηρίου, αυτό είναι αναποτελεσματική επειδή η υπηρεσία των πληροφοριών πρέπει να ανακαλύψει ο ίδιος αυτές παραβιάσεις και να ανοίξει έρευνες σε αυτό το θέμα και να αρχίσει την τοποθέτηση στην κίνηση της δημόσιας πράξης.

 


Commentaires

 

1. caverne-aux-gifs  le 15-10-2008 à 19:34:17  (site)

salut chui nouveau sur vef et j'aimerai ke tu passe faire un tour sur mon blog et ke tu me dise se ke ten pense!!
et j'en profite pour te dire ke ton blog est genial!!! et bonne contination pour la suit ^^ amitié

 
 
 
posté le 15-10-2008 à 19:30:36

Το έγκλημα του πλυσίματος του εγκεφάλου που διορίζεται από Khlifa και Raoul yacoubi

Εάν οι ανατρεπτικοί εγκληματίες κατηγορούμενοι των πλυσιμάτων του εγκεφάλου βασίζονται μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι το APA (αμερικάνικη ψυχολογική ένωση), μέσασε ένα υπόμνημα, έχει στο που απορρίπτεται αποτέλεσμα να επικυρώσει που πραγματοποιούνται εργασίες στο θέμα voici των ετών, απότην ομάδα του δρχ Margaret Singer, καθώς επίσης το γεγονός ότι το Ιταλία έχει ακυρώσει τελικά έναν νόμο που αναφέρεται «plagio» - το διανοητικό αντίτιμο του ελέγχου. Οι εργασίες Pr Singer ήταν πράγματι ελλιπείς. Ο νόμος στο υπερβολικά ασαφές plagio να μην διακινδυνεύσει αδικίες. Ήταν κατανοητός ότι παρά την γενική αξία τους, δεν αυτόες επικυρώνει.
Παρόλο που αυτά επιχειρήματα ζυγίζουν ενός σχετικού βάρους μέσα στην εξισορρόπηση στη δυσφήμηση της θεωρίας του διανοητικού ελέγχου και του πλυσίματος του εγκεφάλου, εντούτοις οι απολογητές παραλείπουν μερικά ουσιαστικά γεγονότα σχετικά με τις που αποδεικνύονται δυνατότητες για να ελέγξουν περίπου εντελώς τις δραστηριότητες, και μάλιστα τις σκέψεις και τις συγκινήσεις ενός προσώπου.


Τι είναι τα μέσα που ασκούνται από Othmani στα θύματά του;
1/ Να φυλακίσει φυσικά το πρόσωπο δεν θα επιτρέψει ίσως να του κάνει να κάνει αυστηρά όλο που θα ήθελε ότι κάνει, αλλά ο φυσικός περιορισμός θα επιτρέψει εντούτοις να αυτός σπρώξει σε υποχρεωτικές δραστηριότητες. Μια άλλη μορφή της φυλάκισης που χρησιμοποιείται ίσως με τη βοήθεια διάφορες, φιλικές , διοικητικές, οικονομικές και τις υλικές πιέσεις: έτσι είναι αρκετά εύκολα «φυλακισμένος» των λειτουργιών του μέσα σε μια ομάδα, ή μια οικογένεια, να μην προβλέψει για να σπάσει παρά εξαιτίας των πολύ στερεών κινήτρων. «Να ξαναρχίσει στο μηδέν» απαιτεί το πολύ θάρρο και μια πραγματικά στερεά απόφαση.
η φυλάκιση της provençiale αντιπροσωπείας για τον καθαρό ανατρεπτικό λογαριασμό του που ασκείται στους πολίτες, τους στρατιωτικούς, την υπηρεσία των πληροφοριών και τους ανθρώπους του Κράτους στην όψη να αντιστρέψει τη δημοκρατική εξουσία Rabat διορίζεται από Othmani, Zemmrani, Senhaji, Raoul yacoubi, και Benbiga

Η φυσική φυλάκιση ασκείται τουλάχιστον από scientologie (μερικές φορές κάτω από τη που οπλίζεται φύλαξη, ή μέσα σε δωμάτια παρόμοια κλειστά στις φυλακές); η ηθική φυλάκιση είναι καλά πιό συχνός: δημεύει τα χαρτιά της ταυτότητας ενός προσώπου, του αφήνει υπερβολικά λίγ χρήμα να μπορέσει να επιστρέψει chez την, αυτός περιλαμβάνει μέσα σε δραστηριότητες για τις οποίες θα μπορούσε να συνεχιστεί, του κάνει να υπογράψει «συμβάσεις» που - μάλιστα εάν δεν έχουν καμία νομική αξία - μπορούν να αυτός συνδέσουν στην κίνηση. Αυτός κρατά από πιθανούς εκβιασμούς.
εάν είναι interdit μάλιστα μέσα σε φυλακές σε Καζαμπλάνκα αυτός αρχίζει να γίνει στα πρόσωπα στην μάλιστα ελευθερία να αυτόες δολοφονήσει και να πωλήσει τα όργανά τους και τα humaines λάδια στον Ελβετό από phalange sioniste και από την ακραία ανατρεπτική αριστερά ενάντια στο πολίτευμα Rabat.


2/ Hypnose, φαινόμενο που αναγνωρίζεται από εξαιρετικά εδώ και πολύ καιρό, είναι επίσης ικανή για να ελέγξει μερικώς ένα καλό μέρος των δραστηριοτήτων, των σκέψεων και των συγκινήσεων ή των αισθησήτων ενός προσώπου.

Hypnose ασκείται στους διάφορους βαθμούς και από τις διάφορες μεθόδους μέσα στην πλειοψηφία των sectaires ενώσεων. Μέθοδοι όπως η scientologique ακρόαση, που κηρύσσονται μερικοί évangélistes (ή Hitler!) και καλά άλλων μεθόδων κάνει την κλήση σε περίπου προφανείς μορφές hypnose.
στην provençiale αντιπροσωπεία κηρύσσει το antichrist από ένα communié παλαιό communier juifs άποικοι που εκφυλίζεται τα θύματά του στην προφορά του ονόματος jesus ή την ανάγνωση coran, οι εκτελεστές συνδέονται μεταξύ τους από στα νευρικά συστήματά τους και αυτός του θύματός τους από έναν υπολογιστή και téléguidés από τη αριθμητική φωτογραφική μηχανή στα θύματά τους και επιτίθενται στις οικογένειες επειδή συμπληρώνονται της primitive περιοχής, primates στις ωθήσεις ζωϊκά bio-anthropoides και εγκληματικός διψημένος των fracassés κρανίων και των φλεβών déséchées.par ραδηοφωνικοί κυματισμοί, μαγνητισμός, το λέιζερ ενός μαγνητικού κομπρεσέρ των ροών εισάγει του ΓΛΔ από phalange sioniste για να βλάψει στο marocain Κράτος.

3/ Κάποιες μορφές της διανοητικής πειθώ έχουν αυτήν την μια ίδια εξουσία δεν είναι για να σημειώσουν παρά τις απότομες αλλαγές της συμπεριφοράς humain être που πέφτουν ερωτευμένες: δεν υπάρχει προφανώς τίποτα να κατηγορήσει σε αυτό το φαινόμενο - αλλά θα μπορούσε μερικώς να συγκριθεί αρκετά εύκολα με το φαινόμενο της προσέγγισης μιας κίνησης, μιας φιλοσοφίας ή μιας θρησκείας: άγρια ή βαθμιαία, το πρόσωπο ανταλλαγή της συμπεριφοράς στη λειτουργία της αντίληψής του μιας πειστικής και séduisant ομάδας, η οποία μπορεί τότε να γίνει κατάλληλη για να υποτάξει τη συνηθισμένη θέληση του προσώπου. Το απλό γεγονός για να εκτιμηθεί μέσα στην εργασία του θα σπρώξει έναν μισθωτό να κάνει περισσότερο και να είναι πιό αποτελεσματικό: είναι μια μέθοδος συχνά που χρησιμοποιείται - συνειδητά ή όχι - από τη στελέχωση.

Είναι «love-bombing» και όλες αποπλανήσεις και υποσχέσεις των κινήσεων σχετικά με ένα καλύτερο μέλλον. Είναι στην επικύρωση των ποιοτήτων που δανείζει στον οπαδό στο παρόν. Είναι που επίσης κάνουν αυτές ομάδεις ενώ αυτοί déclament ένας των πολλών εκδόσεων «εκεί πολύς έχει καλέσει, αλλά λίί élus " ή ότι λέεται «την ομάδα των ελίτ».
Η αποπλάνηση εδώ ένα της πορνείας του king Ντέιβιντ τέτοιος το aviv και ένα δίκτυο των των ισχυρών ναρκώσεων κάνναβη και ναρκώσεων μέσω τακτοποίησε τα στοιχήματα ιερό germain-amesterdam από την Ασία.


4/ Η χρησιμοποίηση κάποιων μεθόδων μειώνει αναντίρρητος την αναλυτική ικανότητα, την αποφασιστική εξουσία και τη σαφήνεια της κατανόησης humain être: να αυτός αποτρέψτε να κοιμηθούν, να ικανοποιήσουν εντελώς κάποιες φυσικές ανάγκες όπως να φάει ή να ουρήσει, να μην αφήσουν χρόνους του καποίου «να απεικονίσουν» - από το παράδειγμα του επιβάλλοντας élevés ωράρια της εργασίας, συγκολλητικές ασκήσεις, απαγγελίες συνεχής, ή άλλες σχεδόν συνεχείς μορφές της έντονης δραστηριότητας θα φέρουν αυτού που υποβάλλεται σε αυτές πιέσεις πια να μην είναι σε θέση να κάνει το σημείο στα προβλήματα της ύπαρξης. Συνεχώς περιλήφθείτε μέσα μια στην μόνη και ίδια κατεύθυνση, θα πάρει τελικά τη συνήθεια αυτών νέων ρυθμών και οι κανονικά ικανές εξωτερικές πραγματικότητες να αυτός επηρεάσουν δεν θα μπορέσουν πια να ασκήσουν τον ίδιο ανερχόμενο.

Με τον εξοπλισμό Raoul yacoubi όλες οργανικές λειτουργίες ελέγχονται για μια neuropsychiatrique και βιολογική μεταχείριση που τείνει για να μετασχηματίσουν το θύμα, μετέπειτα τη φυσιολογική μεταφορά από το πλύσιμο του εγκεφάλου, το σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα, conditionnement από την πνευματική δυστυχία και από όλα είδη των ασθενειών

Αυτό συναντιέται μέσα σε μια ένας καταναγκαστική ομάδα: κολοσσιαία ωράρια (που μπορούν να φθάσει στις 30 ώρες της εργασίας για τις 3 ώρες των αναπαύσεων), γενικά που ισορροπούνται άσχημα και υπερβολικά γρήγορα που καταπίνονται ανεπαρκή τρόφιμα, απαγόρευση για να βγούν «των συνεδριάσεων» ή «των παρακλήσεων και των κηρυγμάτων» μάλιστα σε περίπτωση ανάγκης επείγων (Moon, scientologie μεταξύ άλλων), της απαγγελίας αρκετές χιλιάδες των φορών από την ημέρα ένας (Krishna), σημαντικοί χρόνοι «της περισυλλογής» (Νέος Ακρόπολη, περισυλλογή Transcendantale, ΑΝΑΤΟΛΉ…), κ.λπ.


5/ Η διακοπή με την που παρακολουθείται μέση προηγουμένως μπορεί επίσης να επηρεάσει στις δραστηριότητες και τις συγκινήσεις του καποίου. Μια απλή μετακόμιση θα καταλήξει έτσι σε αλλαγές μέσα στις συνήθειες και τις δραστηριότητες. Εάν προσθέτει μια αλλαγή των χωρών, της γλώσσας, των φίλων και της εργασίας, όπως είναι συχνά η περίπτωση στην κεντροθέτηση των ομάδεων πιθανών του διανοητικού ελέγχου, τα αποτελέσματα της διακοπής του περιβάλλοντος autant πιο θα σημειωθούν. Παράλληλα, μπορεί να παρουσιαστεί να θεωρήσει ότι αυτός που είναι είναι εξωτερικό επικίνδυνος: έτσι πολλοί κόσμοι δεν βγαίνουν πια της κατοικίας τους στην πόλη εάν γίνονται πεπεισμένοι (παραδείγματος χάρη από médias) ότι η πόλη είναι επικίνδυνη.
Θεωρεί ότι μέσα στον ουρανό Καζαμπλάνκα οι άγγελοι δεν πετούν πια στην αιτία των ροών του λέιζερ που ρίχνονται ανωτέρω την πόλη που φεύγει από τα χαμηλά κονδύλια hay mohammadi και casa-anfa πού βρίσκεται ο εξοπλισμός Tchernobyl που χειρίζεται από έναν δεινόσαυρο, είναι η σπηλιά του haaarp. (syti.net: silent.weapon.html.

Αυτή η διακοπή επιβάλλεται μέσα σε πολλές περιπτώσεις («αποσύνδεση» scientologie, τον συχνός εκπατρισμό chez Moon, τα scientologues κ.λπ.). Όλες θρησκευτικές ή θρησκευτικές ψευδο κινήσεις υποφέρουν επίσης της τάσης για να περιγράψουν τον κίνδυνο που θα υπεάρχε αυτόες να μην θεωρήσει ή να μην ακολουθήστε τις κανονάεις της ζωής τους. Ο γάμος Moon - πού Moon διαλέγει το μέλλον και μελλοντικό - καμένος επίσης μέρος αλλαγών των που προκαλούν βαθιές αλλαγές της συμπεριφοράς.
το antichrist σε primitif Καζαμπλάνκα το civilisationnel σπάζει τα θύματά του εάν έχουν διανοητικών εικόνων των που αντιπροσωπεύουν ένα κοινωνικό ή humain καταστατικό ανωτέρω δικός του και που είναι homosexuel, αυτός σκοτώνει τις viriles γυναίκες και τους ανθρώπους.


6/ Η πιό βαθμιαία επιβολή πιο ή των υποτιθέμενων κανονάεων της ύπαρξης να φέρει μεγάλες ωφέλειες του καποίου θα τονίσει ακόμη τον που ασκείται έλεγχο: οι γονείς επιβάλλουν παραδείγματος χάρη ένα κάποιο πλαίσιο της συμπεριφοράς των παιδιών, των ιδιοκτητών των υπαλλήλων, τα Κράτη στους πολίτες τους: αυτό παράγει επίσης κοινωνικές και ατομικές συμπεριφορές.

Όλες κινήσεις επιβάλλουν κανονάεις της ζωής, της ηθικής - ή μερικές φορές, της ανηθικότητας - στους οπαδούς τους.
Η αντιπροσωπεία η απουσία της ηθικής συνείδησης και η παρουσία της εχθρότητας κάνουν την κανόνας αυτός είναι ο κλιμακωτός κόσμος που θεωρούταν μέσα σε ένα δραματικός υπερ ξαφνικά figée όραμα στο ολογραφικό αμετακίνητο πλάνο πού ο δεινόσαυρος θέλει να εισαγάγει μέσα στη δυναστεία


7/ το ψέμα που εφαρμόζεται με την πειθώ μπορεί συχνά να διεξαγάγει humain être σε αποφάσεις ότι δεν παίρνε εάν δεν εήταν παραπλανημένος εθελοντικά από πλησίον.

Το ψέμα σ νέο ασκείται καλόπιστα (πεπεισμένοι οπαδοί) ή ψεύτικα (οπαδοί που έχουν μια μακριά εμπειρία της κίνησης, αλλά που δεν μπορούν να διακινδυνεύσουν για να αποκλειστούν ή να αποκηρυχτούν, επειδή αναμένουν ακόμη κάτι της ομάδας, ή οπαδοί του υψηλού επιπέδου που είναι «στην εξουσία» και ξέρουν παρά τους στόχους της κίνησης αναβάλλουν έντονα της οποίας λέει στους αρχαρίους.)
Το ψέμα υποδεέστερου της αντιπροσωπείας είναι μια ψυχική απάτη που βοηθιέται από τον υπολογιστή για να προκαλέσει μέσα faux το Δικαστήριο της πρώτης αρχής Καζαμπλάνκα ο του οποίου υπουργός της δικαιοσύνης έχει δολοφονηθεί από την μακρινή καρδιακή κρίση από την ακραία αριστερά σε Καζαμπλάνκα.


Η πολύ ευρεία πλειοψηφία αυτών μεθόδων χρησιμοποιείται από τις κατάλληλες καταναγκαστικές ομάδεις των αιρέσεων. Εάν συναντά όλα αυτά χαρακτηριστικά στην κεντροθέτηση μιας ομάδας, διακινδυνεύει εξαιρετικά για να είναι επικίνδυνος.

Τι κάνουν οι απολογητές αντιμετώπιση σε αυτές κατηγορίες;

Voici που συστήνει από το παράδειγμα το αξιότιμο cavale Cac κατά τη διάρκεια της μεγάλης διάσκεψης CESNUR Ιταλία του 1998:

- να μην καταρτίστε απαριθμήσεις των επικίνδυνων υποτιθέμενων κινήσεων,
- να ισορροπήστε τις υποβολές εκθέσεων των παλαιών μελών που γίνονται εχθρικός από εκείνους μελών ακόμη των πιστών στην ομάδα τους.


Eh καλά, ισορροπεί επομένως τις δηλώσεις ενός από τις δηλώσεις άλλοι. Αυτό δεν θα είναι εύκολο, επειδή μέσα σε κάποιες κινήσεις, η πολύ πολύ μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών δεν έχει κάνει παρά να περάσει. Έτσι, οι που λογαριάζονται εκτιμήσεις που έχουμε κάνει παρουσιάζουν ότι τα περίπου 99% κόσμων των που ήταν μέλη scientologie έχουν φύγει, περίπου γρήγορα - μερικοί στο τέλος μια μισή μέρα, από άλλους μετέπειτα πιο των είκοσι ετών. Δεν μπορώ να προωθήσω αριθμούς για άλλες κινήσεις: είναι εντούτοις προφανής ότι εάν αυτές ομάδεις προσελκύουν εύκολα, δεν κρατούν so εύκολα.
«Να ισορροπήσουν» τις μαρτυρίες ενός από εκείνους άλλοι, θα ήταν επομένως να χρησιμοποιήσει, παραδείγματος χάρη, τα 99% των μαρτυριών κόσμων των που έχουν εγκαταλείψει scientologie για ένα για - εκατό των μαρτυριών των οπαδών. Αυτό δίνει μια ιδέα του πιθανού αποτελέσματος. Δεν είναι μάλιστα πια ανάγκη για να κάνει την έρευνα στην παρόμοια περίπτωση, η διάρκεια των παραμονών θα αρκούσε! (να δει επίσης αυτήν την σημείωση)

Υπάρχει μια δεύτερη μέθοδο: να συγκρίνετε τις μαρτυρίες εκείνοι που είναι ακόμη οι οπαδοί: έχουν σχεδόν ίδιες μαρτυρίες, ότι θα έλεγε μαθημένος από την καρδιά. Αυτό θα παρουσίαζε μια κρίσιμη απουσία του πνεύματος chez τα μέλη, ενώ εάν συγκρίνει τις μαρτυρίες εκείνοι που έχουν φύγει μεταξύ τους, θα βρεί μια ευρεία ποικιλομορφία των απόψεων; παραδείγματος χάρη, απογοητευμένα - κόσμων τίποτα των που δεν έχουν αποκτήσει - των αρκετά που ενημερώνονται κόσμων (εκείνοι που δεν ξέρουν σquoi να κρατηθούν, που δεν είχαν το χρόνο για να κρίνει του βάθους), κόσμοι που θεωρούν ότι το τέτοιο ή τέτοιο μέρος των διδασκαλιών είναι καλό - αλλά που έχουν εγκαταλείψει εντούτοις -, ή κόσμοι που ασκούν μια dissidente μορφή των διδασκαλιών που έχουν λάβει. Μπορεί επομένως να συναγάγει ότι οι μαρτυρίες εκείνοι που έχουν φύγει είναι πολύς πιό αξιόπιστες και πιό προσωπικές από εκείνοι των σημερινών μελών.
Οι απολογητές στιγματιζω εκείνων ότι ονομάζουν «apostats», δηλώνοντας ότι οι μαρτυρίες τους θα ήταν χωρίς την αξία: αυτός «apostats» είναι στην πραγματικότητα εκείνοι που αποφασίζονται για να μιλήσουν του παρελθόντος τους, γενικά κόσμων των που χρηματοδοτούνται μιας στερεάς εμπειρίας της κίνησης που έχουν εγκαταλείψει και καλά αποφασισμένος να κάνει να γνωρίσουν τους κινδύνους και exactions.
Λίί κόσμοι κάνουν το πράγματι μέρος αυτής της κατηγορίας, επειδή αυτό απαιτεί όχι μόνο να αντιμετωπίσει μια μερικές φορές ισχυρή ομάδα, στα ρίσκα του και τους κινδύνους (εκβιασμοί, διάφορες exactions, δυσφήμιση μπορεί να αναληφθεί από την ομάδα ενάντια «στο apostat»), αλλά αυτό ρωτά επίσης ένα έντονο κρίσιμο πνεύμα και τους πολλούς χρόνους και μερικές φορές του χρήματος. Αυτό εξηγεί το μικρό αριθμό των παλαιών δανείων που πιστοποιούν ενάντια στην κίνηση σπου έχουν παρευρεθεί. Και αυτό επιβάλλει επίσης την ιδέα ότι είναι καλύτερα στο ρεύμα από την πλειοψηφία, χωρίς quoi δεν θα μπορούσαν να αρχίσουν σοβαρά ούτε από médias, ούτε από τους ιδιωτικούς συνομιλητές τους:
Οι δηλώσεις τους δεν θα κόβονταν ένας αυτόες άλλων, και δεν θα έβρισκε μια επίρρωση μέσα écrits της κίνησης που κατηγορούν, ούτε μέσα στα άρθρα της συμπίεσης, τα κρίσιμα έργα, άρθρα και τα κομμάτια τα γραπτά από neutres ανακριτές στην αναχώρηση, ούτε μέσα τις μαρτυρίες παραχθείσες κατά τη διάρκεια των νομικών επιχειρήσεων. Βρίσκεται ότι όλες αυτές μαρτυρίες κόβονται πολύ κατά ένα μεγάλο μέρος, το οποίο θα απεδείκνυε την αξία τους, επειδή, αντιθέτως στις μαρτυρίες των οπαδών, αυτοί εκπέμπεται από κόσμους που δεν είναι γνωστούς και συχνά που έχουν παρευρεθεί σε διακλαδώσεις πολύ απόμακρες της ίδιας κίνησης. Εκτιμώ σχετικά με με ότι οι οι πιό αξιόπιστοσι μαρτυρίες είναι εκείνοι των κριτικών που ενημερώνονται καλά, «apostats», σύμφωνα με Intro αμπέλι. Μέσα σε αυτούς τομείς, δεν είναι ίδιος ο εύκολος αξιόπιστος και φέρνει εσωτερικές και εξωτερικές αποδείξεις σε μια κίνηση.

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 19:29:26

Οι σχέσεις maroc

Εάν οι σχέσεις ανάμεσα Maroc και το Ισραήλ έχουν σημειωθεί πάντα από τη σφραγίδα της εμπιστευτικότητας, σαν πρόκειται για των πολιτικά ανακριβών inavouables συνδέσεων, να δείτε ενδεχομένως επικίνδυνος. Εντούτοις, ενός τρόπου ή μια άλλη, αυτές σχέσεις ποτέ πραγματικά δεν έχουν σταματήσει. Ανάμεσα Rabat και Τέτοιο Aviv, έχει υπάρξει πάντα ένα περίπου διακριτικό κανάλι της συντήρησης μιας επικοινωνίας έχει τα ελάχιστα. Μια ίδιος ο πρόσφατη διπλωματική λήψη της γλώσσας δεν έχει παρεκκλίνει στην κανόνας, μόνο η πλευρά Mossad του εγκατεστημένου στο εθνικό έδαφος έχει άλλα πλάνα της καταστροφής του marocaine έθνους.
Στις Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2007, μια αντιπροσωπεία που περιλαμβάνει Mohamed Benaïssa, υπουργός των ξένων επιχειρήσεων και της συνεργασίας; Fassi Taïeb Fihri, υπουργός που εξουσιοδοτείται στο ίδιο τμήμα, και Yacine Mansouri, Γενικός Διευθυντής των μελετών και της τεκμηρίωσης, συνάντησε Paris, ο israélienne υπουργός των εξωτερικών σχέσεων, Tzipi Livni. Maroc, οι αντιδράσεις έχουν ποικίλει ανάμεσα «στο motus και πωματίζουν ραμμένος» όσον αφορά μια ανοικτή διπλωματία που δεν θέλει να πει το όνομά του και «το θόρυβο και τα ψιθυρίσματα» ενός κύματος principielle αγανάκτηση της άκρης των χείλι, αυτοί μπορούσαν να συζητήσουν το οποίο συμβαίνει στην provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa γίνοντας ανατρεπτικοί σταθμοί κατειλημμένοι από phalange και από μια ομάδα του déssidents πολιτικές της ακραίας αριστεράς ενάντια στο πολίτευμα της μείωσης.

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 19:28:35

Juifs σε Καζαμπλάνκα

Η δήλωση της juive επιχείρησης ή η επιχείρηση Zâafrani,

Για το θέμα μας, δεν υπάρχει καμία ελευθερία της σκέψης: εάν αναλύει τα θεμέλια του sionisme και ότι δίνει στο ερώτημα την ιδεολογία του καθώς την κυριαρχία του Rabat, παραβιάζει ένα που καθιερώνεται ταμπού. Έχει κάνει κάτι άσεμνου, του ίδιου εγκληματία. Πια τότε δεν προσκαλείται σε σεμινάρια της πολιτικής αντανάκλασης αλλά καλά προσκαλείται να προσαχθεί μπροστά από το δικαστήριο του Κράτους για εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα, το εγκληματικό σύνταγμα της οργάνωσης, η πολιτική ανατροπή, διοικητική διαφθορά, αλλοιώνει της νάρκωσης, αλλοιωμένος των humains οργάνων και άλλων παραβιάσεων των δικαιωμάτων.

Η κριτική νόμιμα που αναγνωρίζεται μέσα σε μια ένας δημοκρατία για έναν πολιτικό αντίπαλο γίνεται εδώ κάτι δυσφημιστικού, κακόβουλου και σχεδόν, του εγκληματία. Παράδοξα, κατηγορείται να προδώσει τη δημοκρατία, έχει καταρτιστεί ενάντια σε αυτήν την δημοκρατία που θέλει παρόλα αυτά να ασκήσει στις διατυπώσεις και τις πράξεις, για την περίπτωση Maroc η καταστρεπτική πράξη του Mossad στην οδηγία ενός πλάνου που έρχεται Amos yadlin pévoit των αποπειρών ενάντια σε SAM ο βασιλιάς.

Το sionisme είναι πράγματι ένα αντιδημοκρατικό φαινόμενο autant μέσα στη θεωρία του από μέσα την πρακτική του: είναι εξαιρετικά σωβινιστικός, ρατσιστικός και ασκεί μια καθαρή βία ενάντια σε άλλο λαό, έτσι καταλαμβάνει τη Παλεστίνη εξ ονόματος την ασφάλεια του juif λαού και πιέζει τον πληθυσμό που εκεί από καθιερώνεται εδώ και πολύ καιρό και που καταστρέφεται Maroc το αραβικό Κράτος πού μια κοινότητα θέλει να μονοπωληθεί την εξουσία να δημιουργήσει μια που συνασπίζεται δημοκρατία που χρηματοδοτείται από το χρήμα που εκτρέπεται των κονδυλίων του Κράτους από Reda Guedira που αφήνεται στα χέρια rachid Guedira και jeff ποιοι έχουν να χρηματοδοτήστε την αγορά ενός κλιμακωτού όπλου να δολοφονήσουν το λαό, το Κράτος και ο βασιλιάς, σοβαρή προδοσία.

Θεωρείται το εισόδημα αρκετοί αιώνες πίσω την εποχή των σταυροφοριών ή των μεγάλων πολέμων της θρησκείας ενώ, όχι μόνο των αναρίθμητων προσώπων, αλλά επίσης των ολόκληρων λαών γεμίστηκε θρησκευτικού φανατισμού και είδε μέσα κάθε ένας του «που», «hérétique» ή « papiste «, μια ενσάρκωση Satan που ήταν να εξολοθρεύσει χωρίς τον οίκτο δηλαδή τον μετατρέποντας από το βασανισμό στη «vraie πίστη» δηλαδή του κόβοντας απλά το κεφάλι Raoul yacoubi να δημιουργήσει το antichrist βγήκε του ανθρώπου δεινόσαυρος που τηλεχειρίζεται από τον υπολογιστή και téléguidé από αριθμητική φωτογραφική μηχανή τη που εκφυλίζεται το θύμα του στην πιό λιγότερη προφορά coran ή του ονόματος ιερός Jésus Χριστός, είναι το ζώο 666 μέσα στα κονδύλια Καζαμπλάνκα μέσα στον ουρανό του οποίου οι άγγελοι δεν πετά πια εξαιτίας των ακτίνων λέιζερ και μαγνητισμός ο που γεμίζει το χώρο του ville.l' ανασφάλεια βασιλεύει σε Καζαμπλάνκα η εθνική ασφάλεια και η marocain υπηρεσία των πληροφοριών αγνοεί αυτό το Κράτος.

Στην αλήθεια μια τέτοια τοποθέτηση στο σημείο δεν πρέπει να συμμαχήσει σε ένα καθαρό, απαραίτητο πολιτικό όραμα για να βρεί εποικοδομητικές λύσεις στη παλαιστινιακή σύγκρουση; Και πώς όλο αυτό χορηγείται ιδιαίτερα, με τη δημοκρατική ελευθερία της σκέψης και με την αρχή της humaine αξιοπρέπειας που εκτιμά τόσο όπως οι αντισταθμίσεις στους ολοκληρωτικούς σύλλούς και στο πιάτο conformisme

Που οι συγγραφείς israélites εξετάζουν και σκέφτονται κατέχει πάντα μια εξαιρετική σημασία. Χορηγεί την πιό μεγάλη προσοχή σε όλος που λένε ψυχολογικές souffrances τους και âme του Ισραήλ επειδή âme του Ισραήλ δεν είναι τελικά του λογαριασμού âme όλης ανθρωπότητας;

Το Κράτος του Ισραήλ αναγνωρίστηκε από το ΟΗΕ χωρίς λαμβάνοντας υπόψη της άποψης Palestiniens και περιφρονώντας όλες διαμαρτυρίες που έγιναν να ακούσουν της αραβικής πλευράς. Εντούτοις, το ΟΗΕ δεν κατείσχε καθόλου το δικαίωμα για να δώσει σε άλλο λαό, μια χώρα ή ένα μέρος των χωρών που κατέχει ήδη έναν πληθυσμό. Όλου πρόδηλου, το ΟΗΕ έχει περάσει επιπλέον τις αρμοδιότητές του ενώ τα κράτη μέλη του, κάτω από την αμερικάνικη πίεση, αναγνώρισαν το juif Κράτος του Ισραήλ από μια ψήφιση ( τελειωμένος επιπλέον από μια πολύ σφιχτή σημείωση). Αργότερα, τα ηνωμένα έθνη θα κατήγγελλαν επιπλέον το sionisme όπως μια μορφή του ρατσισμού!

Eh καλά voici! Ο πολύ που εκτιμώνται συγγραφέας, γραπτό Ahad Ha' am:

« Αναγνωρίζουμε επίσης ότι ο στόχος μιας ένας ύπαρξης είναι για να γίνει υπεράνθρωπος. Αυτό είναι ουσιαστικός και διαπρεπής ένας των χαρακτηριστικών ενός ανώτερου έθνους. Ένα τέτοιο έθνος κατέχει ένα δικαίωμα στην ύπαρξη. Ο πνευματικός χαρακτήρας του αυτός επιστρέφει κατάλληλος για να ζήσει και πιό ισχυρός από τα άλλα έθνη. «(Πηγές της Contemporaine Juive σκέψης, Jérusalem, 1970, π. 49 ).

Μια εθνική κοινότητα. Too, μια κριτική στην αν ισχυρή αντίθεσή του, δηλαδή αυτή, δεν μπορεί σε κανέναν τρόπο να είναι το sionisme είναι ένα είδος της μαφίας ή militante και conspiratrice franc-maçonnerie εφόσον προσπαθεί για να οργανώσει το juive πληθυσμό παντού μέσα στον κόσμο στον υπηρεσία μιας ξένης τροφοδότησης. Αυτές δραστηριότητες ασκούνται στα παρασκήνια και δεν κάνουν ποτέ το αντικείμενο των δημόσιων συζητήσεων. Οι κριτικές σε αυτό το θέμα απαγορεύονται από τα sionistes και αντικρούονται με τη συνηθισμένη liberticide διατύπωση του αντισημιτισμού.

Θεωρημένος όπως μια έκφραση της έχθρας προς μια κοινότητα του λαού.

Όμως λογικά, το sionisme είναι ρατσιστικό εφόσον στο όνομά του η Παλεστίνη ασχολείται από τον και Maroc απειλείται, αυτή λέει ότι του ονόματος του Ισραήλ, για εκπληρώνεται η υπόσχεση που Yahvé έχει κάνει στο ακόλουθο λαό του η παλαιά διαθήκη. Δεν έχει δώσει στο λαό του τη διαταγή να κυνηγήσει ή να εξολοθρεύσουν τους κατόχους αυτής της χώρας που αναφέρεται το όνομα Canaan; Που είναι ψεύτικο επειδή το sionisme είναι αντίθετο προς στη θρησκεία judaique.et πότε Neitzshe και Gobineau

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 19:27:30

Τα γεγονότα της 16ης Μαΐου 2007

για τα γεγονότα της 16ης Μαΐου 2003, η δύναμη είναι για να κάνει αυτήν την υποβολή εκθέσεων όσον αφορά στη sécuritaire συσκευή: δεν ήταν στο που απαιτείται λειτουργικό επίπεδο για να αγωνιστεί ενάντια στη ισλαμιστική τρομοκρατία, που δεν είναι παρά μια μάσκα που χρησιμοποιείται από faux alquaeda του Mossad, αυτός είναι ότι πράγματι ο αγρός της πράξης, ή το παράδειγμα εάν προτιμά, στηρίχτηκε ειδικά στους δύο μεγάλους φακέλους: οι δραστηριότητες και οι καταδιώξεις των συμβαλλόμενων μερών της αντίθεσης και των ομάδεων «ενεργά στελέχη» που απαιτήθηκαν στο εσωτερικό και το εξωτερικό; και η εξουδετέρωση της πράξης των Αλγερινών υπηρεσιών και τους προστατευμένα του Polisario εξωτερικό ξεχνώντας η ακραία marocaine αριστερά που συμμαχεί phalange sioniste ποιος απειλεί τη μοναρχία.

Τα RG και το DST, κάτω απότην κοπή Driss Basri και των ανθρώπων του, δεν ήταν κατάλληλα για να κατανοήσουν έγκαιρος την ώθηση της ακραίας αριστεράς και phalange sioniste; από την ψυχολογική ακαμψία, σημειωμένος ότι ήταν από μια κάποια μέθοδο gouvernance που σφυρηλατούνται από το CAB 1 και εξισώσεις που χρονολογούν τη δεκαετία του '60; από το πολιτιστικό έλλειμμα και την πολιτική too, επειδή βασανισμένος σχεδόν από τη διαχείριση της δημόσιας διαταγής και του καθεστώτος ενώ μια νέα κοινωνική διαλεκτική ήταν στην πορεία.

Το DGED, της πλευράς του, πρέπει μετέπειτα το θάνατο Dlimi τον Ιανουάριο το 1983, να δείτε σε αυτό το νόημα ότι το ατύχημα προμελετήθηκε από Amos yaldin που ενεργεί από τη μεσολάβηση Raoul yacoubi της provençiale αντιπροσωπείας το casa-anfa. Ο στρατηγός Abdelhak EL Kadiri, το οποίο στον ασφαλισμένο η κατεύθυνση κατά τη διάρκεια των δέκα οκτώ ετών, έχει συνδεθεί ένα αποδοτικό και επαγγελματικό μηχάνημα που γυρίζει προς το εξωτερικό, το οποίο ήταν η κλίση του και η αποστολή του, ακόμα και αν ακολούθησε προσεκτικά τις μερικές φορές που δημιουργούνται προωθήσεις της εσωτερικής πολιτικής ζωής. Στη Μέση Ανατολή, σε Αφρική, αλλού, το DGED έχει κερδίσει μια λειτουργική αξιοπιστία συνδέοντας, παράλληλα σε λειτουργικές πράξεις, έναν κλειδι ρόλο μέσα στην εφαρμογή της διπλωματίας. Είναι σε την ότι πρέπει, λέεται περνώντας, η επιστροφή της πλειοψηφίας των υπεύθυνων του Polisario μέσα στο βασίλειο.

Εάν με το στρατηγό Αχμέντ Harchi, το DGED κατηγορεί μια κάποια καθίζηση, βρίσκει με το διορισμό Yacine Mansouri, στις 15 Φεβρουαρίου 2005, ένα φύλλο του δρόμου που αρθρώνει την αποστολή του και που προάγει τους πόρους του και τις δυνατότητές του: αναδιάρθρωση, profilage του ρόλου του στην κεντροθέτηση του sécuritaire πόλου, την εδραίωση της διεθνούς συνεργασίας. Ούτε ρουτίνα ούτε «barbouzeries», αλλά η εφαρμογή μιας πολιτικής που αναλαμβάνει όλες περίπλοκος παραμέτρους μιας παγκοσμιοποίησης της τρομοκρατίας και των πολλαπλών φοέων που είναι σήμερα η έκφραση.

Εάν ένας κίνδυνος αντιπροσωπεύεται από το Polisario και ελέγχεται από το στρατηγό azzedine bennani στο νότο της χώρας, μείνετε ότι ένας πολύ σοβαρός κίνδυνος είναι παρών μέσα στην περιοχή εστιάει αντιπροσωπευόμενος από phalange sioniste και την ακραία αριστερά déssidente σε σχέση με τη μοναρχία και πού επικρατεί ακόμη η βαρβαρότητα του αποικισμού των παλαιών juifs αποίκων του παλαιού médina και κάποιων σκληρών φυλών χρηματοδοτημένος ηλεκτρομαγνητικός εξοπλισμός και των κλιμακωτών όπλων κρμμένος πίσω την ιστιοδρομία της διοίκησης hay mohammadi και casa-anfa, πού ονόματα όπως εκείνοι του εκπροσώπου Othmani, zemmrani mohamed, senhaji abdelaal, said Benbiga, raoul yacoubi, zâafrani, et hmasi abdelghafar et khlifa συνεχίζει μια γνήσια γενοκτονία που συμβαίνει κάτω από την ησυχία μέχρι τώρα, τα θύματά τους διαλέγονται parmis τους πολίτες, την υπηρεσία των πληροφοριών της μείωσης, την εθνική ασφάλεια, τους δημοσιογράφους, universitaires και τους ανθρώπους του Κράτους των οποίων αρκετοί έχουν πεθάνει από καρδιακή κρίση την παραχθείσα από το μακρινό εξοπλισμό ή από βιολογικός μετασχηματισμός και φυσιολογική μεταφορά και η υποδούλωση, όλες συλλεχθείσες πληροφορίες βασανίζοντας τα θύματα μεταβιβάζονται προς Amos yaldin ποιος κατάσκοπος από τη μεσολάβηση που δημοσιοποιούνται μερικοί.

Οι βρώμικοι στόχοι του Mossad σε Καζαμπλάνκα: Οι εχθροί του έθνους έχουν προβλέψει στο πλάνο Amos yaldin να δολοφονήσουν το βασιλικό Πρόεδρο συμβουλευτικό του Συμβουλίου για τις sahariennes επιχειρήσεις, λόγω του οτι είναι ενάντια στην εδαφική ακεραιότητα και ενάντια την πράσινη πορεία και ενάντια τους ηγέτες των πολιτικών συμβαλλόμενων μερών, μεταξύ τελευταίους μερικοί έχουν υποκύψει σε μακρινές καρδιακές κρίσεις από μαγνητικά όπλα που χειρίζονται από Raoul yacoubi του Mossad που προβλέπει για να επιτεθεί στα μέλη του αραβικού διπλωματικού σώματος που αναγνωρίζονται Maroc, καθώς επίσης οι ακόλουθοι αραβικοί στρατιωτικοί σε στις πρεσβείες, οι ανώτεροι αξιωματικοί γενικός Etat-major των δυνάμεων βασιλικοί στρατοί, ο οποίος μερικοί ήταν κάτω από το μακρινό βασανισμό που θεωρεί ότι έρχεται του tazmzart ενώ ήρθε hay mohammadi και ότι με μια αριθμητική φωτογραφική μηχανή που συνδέεται στα νευρικά συστήματά τους αυτός τους στο γεγονός να διαβιβάσει audio-visuelles παραισθήσεων των που αντιπροσωπεύουν το επιτελείο της ΚΡΈΜΑΣ ΑΠΌ ΤΗ ΒΡΕΤΌΝΗ, ο Γενικός Διευθυντής της εθνικής ασφάλειας, αγνοεί ότι δολοφονεί τους πράκτορες της εθνικής ασφάλειας από ονομασμένο Zemmrani και Othmani στην provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi πού οι υδρορροές είναι pleins των πτωμάτων ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής-Διεύθυνσης των μελετών και της τεκμηρίωσης (DGED), στοχεύεται από το almossad και από senhaji abdelaal , το γενικό διευθυντή της Γενικής-Διεύθυνσης της επιτήρησης του εδάφους (DGST) στοχεύουν από Said Benbiga και από την αντιπροσωπεία casa-anfa, το διοικητή της θέσης των όπλων Καζαμπλάνκα στοχεύουν από παλαιοί juifs άποικοι.

 


 
 
 

Ajouter un commentaire

Pseudo : Réserve ton pseudo ici
Email :
Site :
Commentaire :

Smileys

 
 
 
Rappel article