Amnesty Maroc

Doits de l'homme

posté le 15-10-2008 à 21:18:50

Εισιτήριο για τη Γαλλία ή το δρόμο της όχι επιστροφής.

Να δείτε τη marocain ταινία ZEFT

Η provençale αντιπροσωπεία και η αρμοστεία hay mohammadi Καζαμπλάνκα κάτω από την κυριαρχία παλαιοί juifs άποικοι που είναι ενάντια στην πρεσβεία της Γαλλίας και ενάντια cosmopolitiques και στα μητροπολιτικά ενδιαφέροντά του και ενάντια τη marocaine μοναρχία και ενάντια την Αφρική και οι αραβικές χώρες.

Οι μούμιες διοικητικά politico και τα μηχανήματα της προπαγάνδας στην προσποίηση της αυτονομίας που τους παρέχονται δεν θα κάνουν να διστάσουν τις συνειδήσεις. Η γραφή της ιστορίας εκπληρώνεται στη μεγάλη δυστυχία των εμπόρων «της αλήθειας» και των συνεργατών τους. Το δις ιστορικό repetita δεν είναι παρά διόρθωση και το βάδισμα δεν είναι παρά αντιτράστ. Σε καθένας το παράθυρό του.

Πράγματι παλαιοί juifs άποικοι είναι ενάντια épanouissement francophonie και βασανίζουν πανεπιστημιακοί marocains που εκφράζονται στη γαλλική γλώσσα, βασανίζουν τους πράκτορες της υπηρεσίας των πληροφοριών και βασανίζουν προς το παρόν έναν νέο γιατρό του δικαιώματος που έχουν πάρει για το στρατηγό Mohamed Harchi της υπηρεσίας της μείωσης μετέπειτα ονομασμένος Othmani τον είχε δώσει η απαρίθμηση των πρακτόρων του στρατηγού Sefrioui να αυτόες δολοφονήσει από phalange sioniste Raoul yacoubi.

Με έναν εξοπλισμό που προέρχεται οι ραδηοφωνικοί, λέιζερ, μαγνητισμός και που χρηματοδοτούνται κυματισμοί της αριθμητικής φωτογραφικής μηχανής συνδεμένος στα νευρικά συστήματα μιας φυλής των primitifs βαρβάρων primates που έχουν συνδεθεί στον αποικισμό από το ονομασμένα Zemmrani, κατηγορούμενο Hatab Αχμέντ να οδηγήσει το φορτηγό το ατύχημα του Generali Dlimi commandité από Omani και Senhaji Abdelwahid και Abdelaal κατηγορούμενος με μερικό ανατρεπτικό της κινητής φύλαξης για να έχε να προσπαθήστε άλλοτε για να δολοφονήσει φωτιά SAM ο βασιλιάς Mohammed Β στους χρόνους του αποικισμού είναι ακόμη ενεργός.

Το ονομασμένος Senhaji Abdelaal και Abdelwahid κατηγορούμενος της υψηλής προδοσίας όσον αφορά το marocaine έθνος, το βασανισμό ακόμη ανθεκτικοί marocains και μας κάνουν να ζήσουν το 2007, η μοιραία ημέρα της 18ης Ιουνίου 1954, σε Καζαμπλάνκα, εν αγνοίατων που έρχονται υπηρεσιών του προτεκτοράτου να αυτός σταματήσουν, ότι φωτιά Zerktouni, μέσα σε μια χειρονομία που επεξηγεί την ανώτατη θυσία, προτίμησε να δοθεί ο θάνατος που να φανεί αναγκασμένος κάτω από το βασανισμό για να αποκαλύψει τα μυστικά της κίνησης και να καταγγείλει τους συντρόφους της πάλης του. Είναι από αυτό το καθήκον εκεί ότι αυτός ο ένας νέος άνθρωπος, που οπλίζεται της πίστης του Θεό και στον που κινείται από το νόημα honneur έχει εκπληρώσει με το θάρρο και τον προσδιορισμό αυτήν την χειρονομία της ανδρείας. Έχει επιστρέψει âme μέσα honneur και την αξιοπρέπεια ακριβώς μετέπειτα την άφιξη της αρμοστείας του, και hay mohammadi ζουν εκείνοι της πνευματικής δυστυχίας και η γεροντική αδυναμία που βάζει Zemmrani μέσα στα méninges των θυμάτων του από τη εγκεφαλική μεταμόσχευση.

Τα θύματα που συνδέονται από τα νευρικά συστήματά τους αυτός bio-anthropoides υποβάλλονται στον έντονο βασανισμό από αυτός διψημένα των fracassés κρανίων και των που αποξηραίνονται φλεβών και έχουν που κάνει να διαβιβάσει από τη αριθμητική φωτογραφική μηχανή τις παραισθήσεις του γύρου το Άιφελ και τον αυτοκινητόδρομο του τελευταίου ταξιδιού τους χορηγώντας τη θεώρηση για πέρα από, μια vraie σκηνή των μνημών μεταθανάτιου που ζει μέσα στις υπερπόντιες χώρες.

Οι παλαιοί juifs άποικοι και η ακραία αριστερά ενάντια Rabat και Paris κατηγορούνται να έχει να δολοφονήστε Mehdi Benbarka ότι θέλησαν να κολλήσουν Rabat, είναι ένα μέρος SDECE και των γαλλικών γκάγκστερ που ένας να σκοτώστε, για αυτόν το λόγο η συνεδρίαση των υπουργών των marocaines ξένων επιχειρήσεων με το ΟΗΕ έχει πειστεί της σχέσης ανάμεσα σε Boukhari και αυτήν την επιχείρηση και ανάμεσα σε τελευταίο και τη provençale αντιπροσωπεία μικτή στις επιχειρήσεις Omar Ben jelloun, Tabet et Slimani - Afoura.

Ίδιος του καλύμματος : […] Τριάντα επτά έτη αργότερα, Αχμέντ Boukhari, πράκτορας των marocains ειδικών υπηρεσιών, λέει ατελεύτητο ακολουθεί Mehdi Ben Barka, τον γιορτάζει αντίπαλος, η σύλληψή του και ο θάνατός του μέσα σε μια έπαυλη Fontenay-le-comte, πριν την καταστροφή επιστροφή Maroc. Αχμέντ Boukhari αποκαλύπτει επίσης τον πόλεμο σκιάς της που διεξάγεται από τις υπηρεσίες ενάντια «στην ανατροπή», και τις συναλλαγές τους με CIA και το israélien Mossad. Δεν κρύβει τίποτα των βασανισμών και δολοφονιών των που ασκούνται μέσα στους μυστικούς τόπους της κράτησης που τόσο διαχωρισμένα έχει εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια των ετών του μολύβδου.

Για τη πρώτη φορά, που αναλαμβάνει marocain policier να συμμετάσχει στην καταστολή ανοίγει τους φακέλους του και παραδίδει τις αναμνήσεις του. Με τον, διεισδύουμε στη μέση μια effrayante μηχανή που εκκαθαρίζει τα σώματα και να σπάσει âmes, είναι το κλιμακωτό όπλο Raoul yacoubi που υπάρχει στην provençale αντιπροσωπεία και την αρμοστεία hay mohammadi.

Σχετικά με την επιχείρηση Tabet και Othmani η επιχείρηση κινείται αυτήν την φορά προς τον προσδιορισμό των vrais συντακτών του σκανδάλου που έχει κάνει να τρέμει Maroc το 1993.

Αχμέντ Reda Guedira, σύμβουλος της φωτιάς S.M ο βασιλιάς Hassan ΙΙ, υποψιάζεται να είναι ο ψαράς που έχει ρίξει τη σύζευξη Tabet, η οποία κράτησε κασέτες και έγγραφα τον τα που αφορούν! ίδιος ο ξέροντας ότι raoul yacoubi κατεύθυνε ένα ευρύ δίκτυο της πορνείας Maroc και μέσα στις χώρες pétrodollar και μάλιστα στο Ισραήλ μέσα στη μέση marocain judéo ειδικά μέσα διάσημος Cabaret του Τελ Αβίβ King Ντέιβιντ που καθιερωμένος μια σχέση ανάμεσα Raoul yacoubi και benaarafa προς το παρόν στην provençale αντιπροσωπεία και την αρμοστεία hay mohammadi με Othmani. Ποιοι επιδίδονται εμπόριο άλλοτε με αυτόες από ο επίτροπος στο που αρχίζει Tabet αυτοί χρησιμοποιούν μια αριθμητική φωτογραφική μηχανή η πορνογραφία και να αυτός περάσουν στο νευρικό σύστημα των μακρινών θυμάτων τους.

Ένας σύμβουλος του ηγεμόνα είναι στη χρέωση dossier.la αποκατάσταση των αξιωματικών της αστυνομίας του που καταδικάζεται μέσα σε αυτήν την επιχείρηση είναι στη διαταγή της ημέρας. Αλλά η αλήθεια μένει πάντα αλλού, τελικά μέσα στα συρτάρια των RG του νομαρχιακού διαμερίσματος της αστυνομίας Καζαμπλάνκα.

Σύμφωνα με τις πηγές μας των εμπιστευτικών δεδομένων που αγγίζουν έναν καλό αριθμό της ανάβλυσης Rabat η αρμοστεία hay mohammadi ανακατεύεται σε αυτήν την επιχείρηση όπως η provençale αντιπροσωπεία που βρίσκεται Zemmrani, Zemmrani Mohamed, Zemmrani Adnane και Senhaji Abdelaal και οι πολύ επικίνδυνοι εγκληματίες Othmani και hmamsi Abdelghafar, ο δολοφόνος των κεντρικών σταδιοδρομιών που έχει ψυχρά και να δολοφονήστε άγρια τα 70 πρόσωπα τα των οποίων όργανα και λάδια είναι αντικείμενο του εμπορίου.

Στα κελάρια hay mohammadi βασανίζει ακόμη ανθεκτικοί marocains που είναι για SAM ο βασιλιάς και ακόμη η πνευματική δυστυχία Rakouch, Bougataia, Hatab, Ghanou, και BAgaga ζει παρά το χρόνο.

Το sionisme είναι μια μορφή υπαρκτού Maroc και του που συμμαχεί αποικισμού σε Benaarafa και την προέλευσή του και πού ο aveugle ρατσισμός που σπρώχνει αυτούς εγκληματίες να χρησιμοποιήσουν το κλιμακωτό όπλο της ομάδας Bidelberg (το www.syti/sillent/weapons.html) κατάλληλος του σιωπηλού όπλου για τον πόλεμο (haaarp, το όπλο το ultime.html) και κλιμακωτά όπλα (το membres.lycos.fr/frendelvel), να δολοφονήσει σε Καζαμπλάνκα.

Ο modus operandi του Mossad υπάρχει σε Καζαμπλάνκα, faux Gaza μετατίθεται Maroc (το www.bladi.net/forum/1801-faux-alquaeda-mossad-Gaza) και (www.solodarite και το progres.org) και η επιχείρηση Πέτρας Antoine richard στην ανατολή η απόδειξη.

Να δείτε το άρθρο εφημερίδας Alquds της που εμφανίζεται σε Αγγλία κάτω από τον τίτλο «Maroc κάνει τα αντίο του στη δημοκρατία ".

Η απελευθέρωση της Ευρώπης θα μάθει στις αποικιακές χώρες για να καταχωρήσει μέσα στις ξένες πολιτικές τους την ανοχή των διασπαστικών διαθέσεων του μέρους και άλλοι των αυτοκρατορικών περιοχών. Οι «ντόπιοι» έχουν οργανωθεί γύρω από κύτταρα τα που οπλίζονται μέσα αγροτικοί maquis και τους αστικούς χώρους, που διοχετεύονται από μια πνευματική πρωτοπορία τη δαφνοστεφή orientales ή των τοπικών σχολείων για έναν, και δυτικός για άλλους.

Η περίπτωση Maroc ήταν περίπλοκος στο ύψος της sociopolitique πολυπλοκότητας της χώρας. Ένα βασίλειο που την αυτοκρατορία, ένα cosmopolitisme εύφορο tribun, και των αποτελεσματικών διεθνών σχέσεων από αιώνες. Η αποικιακή προσέγγιση έχει φανερωθεί από μια προστατευτική μέθοδο αντιθέτως VietNam ή την Αλγερία, που περιλαμβάνει μια διαφορετική επεξεργασία décolonisation στο ύψος της πολιτικής οξύνοιας του chérifien Κράτους.

Εισάγοντας μέσα στη διαπραγμάτευση με την αποικιακή τροφοδότηση, το πολιτικό φτερό της εθνικής κίνησης έχει παγιδεφθεί από την εκτόπιση της φωτιάς Mohammed Β corse και στο malgache εξοριήταν, που επιβάλλει έτσι στους συντρόφους του δρόμου της Fassi φωτιάς Allal EL για να μεταχειριστεί κυρίως την επιστροφή του μονάρχη, που αφήνει για την δεύτερη προτεραιότητα τις προϋποθέσεις της ανεξαρτησίας που θίγουν τις δομές της κυριαρχίας και τις μελλοντικές προσεγγίσεις της συνεργασίας. Του 1956 έως 1961, η αποικιοκρατία δεν έχει βγεί παρά για να επιστρέψει καλύτερα, που αφήνει την εθνική κίνηση να γνωρίσει τη πρώτη θεμελιώδη απόκλισή του που αντιτάσσει conservateurs σ προοδευτικό, πού η δημιουργία της αριστεράς γύρω από τη organisationnelle δομή «UNFP». Θα είναι στο δεύτερο πολίτευμα της περιόδου post αποικιακό λιγότερος ενός έτους να εισαγάγει σύγκρουση με τους θεματοφύλακες της δημοφιλούς κοινωνικο αιτίας, στη που νομιμοποιεί τη στάση από την όχι διαρθρωτική προετοιμασία του λαού φιλοδοξίες στις που προκηρύσσονται από το εθνικό Συμβούλιο των δημοφιλών δυνάμεων.

Ένα που ανάβει politburo που αποδέχεται την απαραίτητη επιστημονική νομιμότητα να είναι imposant μέσα στη διεθνή ζώνη, ένα συνδικάτο κληρονόμος δομών του CGT γαλλικός των που πλαισιώνουν την πλειοψηφία της εργατικής τάξης, και μια απέραντη βάση ο οπαδός του παραγωγικού κολεκτιβισμού και της ενστικτώδους φιλοσοφίας της απελευθέρωσης των prolétaires διατάξεων σε στρώματα, θα έχει αρκεί στην ανησυχία να περάσει στην πράξη. Μια αιματηρή καταστολή χτύπησε το συμβαλλόμενο μέρος Mehdi BenBarka στην αρχή 19 60σ. Η ποινικοποίηση των μαχητών του συμβαλλόμενου μέρους, η τοποθέτηση στο βήμα των οργάνων της συμπίεσης και της συνδικαλιστικής κεντρικής μονάδας, η χρησιμοποίηση μεθόδων της υπηρεσίας των που κάνουν να βασιλεψουν ένα κλίμα της υποψίας ανάμεσα στους εθνικιστικούς ηγέτες και «η παραίτηση έναντι το κεκτημένο» που υιοθετείται από το συμβαλλόμενο μέρος του Istiqlal, έχουν βουτήξει τη χώρα μέσα σε ένα καταστατικό υλικό quo που αλλοτριώνει την τόσο αναμενόμενη αύξηση της παρεχόμενης θυσίας.

Το συμβαλλόμενο μέρος θα κάνει την επιλογή της επαναστατικής επιλογής που βασίζεται μεθοδικά στο πνεύμα της συνέχειας που θα έσπερνε τους σπόρους του κορδονιού ombilicale ανάμεσα στην εθνική κίνηση του Libération και τη νέα γενιά, και ιδεολογικά μέσα σε μια δημοκρατική οπτική οπαδός της δημοφιλούς κυριαρχίας γύρω από μια κοινοβουλευτική μοναρχία όπως και τις ισπανικές προοδευτικές διεκδικήσεις, να μπορέσει να εργαστεί ενόψει ενός που γενικευω πολιτιστικού μετασχηματισμού ο ο οποίος στόχος δεν είναι διαφορετικός από να καταλήξει κοινωνικές φιλοδοξίες στις που καταχωρούνται μέσα στις πολιτικές πεποιθήσεις των ανθρώπων της εποχής. Μεσαιωνική φεουδαρχία η που πλαισιώνει έναν αναλφάβητο και όχι qualifiée πληθυσμό majoritairement έχει παίξει παράδοξα υπέρ ενός πολιτεύματος που θέλησε να διατηρήσει τα πράγματα στο Κράτος. Έναντι αυτήν την πολιτική ευκολία, ένας κάποιος γιατρός Youssef Belabbes, υπουργός της εθνικής εκπαίδευσης, έχει γράψει έναν εγκύκλιο για όλους «δικαιούχους», που επιβάλλει μια limite ηλικία στους υποψηφίους στο απολυτήριο μέσα σε μια χώρα που έχασε πλήρως των πλαισίων και των διανοουμένων. Η εργατική κατάσταση θα έρθει τότε να ενωθεί στο grogne των φοιτητών για να προωθήσει τη στάση του 1965 σε Καζαμπλάνκα, η οποία κατακτήθηκε από Oufkir στις εκτοξεύσεις των ελικοπτέρων. Rumeurs θα μιλούσαν napalm. Το Κράτος της εξαίρεσης προκηρύχτηκε dam πολύ του αυλικού γιατρός Elkhatib, Πρόεδρος μιας εθνικής συνέλευσης τα ο οποίος μέλη δεν αντιπροσώπευσαν καμία δημοφιλή νομιμότητα. Η επανάσταση του βασιλιά και του λαού θα φανεί να χαράξει μια imaginale γραμμή στη plein διάμετρο της κοινωνικής σύμβασής του. Μέσα σε αυτή η tension μάλλον relevant χαρισματικού ανάμεσα στην αριστερά αφενός και το περιβάλλον επιπλέον, Hassan ΙΙ είχε τη σοφία να αρχίσει το διάλογο με τους ανταγωνισμούς του.

SAM Hassan ΙΙ είναι αθώο της δολοφονίας Mehdi BenBarka δεν είναι διαφορετικά από τον καθηγητή του μαθηματικά και Abderrahim Bouabid παραμένει ο νέος δικηγόρος δαφνοστεφής της επιστήμης» po, υπογράφων του μανιφέστου της ανεξαρτησίας στην ηλικία των 17 ετών. Οι σύντροφοί τους είναι μέλη του εθνικού στρατού της απελευθέρωσης όπως και Mohammed Basri και Mohammed Bensaid έχει Idder, και οι μαχητές τους είναι διανοούμενοι που ανάβουν όπως Omar Benjelloun, δαφνοστεφής της ινστιτούτος των τηλεπικοινωνιών Paris και πτυχιούχος publiciste Sorbonne, και Mohammed ElYazghi, Enarque και νομικός του υψηλού επιπέδου. Η συνέχεια προσωποποιείται έτσι: Το ιστορικό πνευματικό ελίτ, τα μέλη του εθνικού στρατού του Libération και μια νέα λαμπρή γενιά. Η αιτία θα πάρει το κάτω μέρος περνώντας μιας στάσης του φόβου και της αντίδρασης σε αυτός του σεβασμού και του διαλόγου. Ο βασιλιάς έστειλε το δεύτερό του Paris ώστε να προτείνει σε BenBarka να λύσει μια περίπλοκος πολιτική εξίσωση που διέσχισε τη χώρα. Είναι τότε ότι η μεσολάβηση θα μετασχηματιστεί σε μια λειτουργία γνωστή με το όνομα «bouya » - πατέρας του bachir-, θεωρημένος να έχε για το στόχο για να φέρει manu militari το σοσιαλιστικό ηγέτη σε αυτήν την έπαυλη Fontenay Vicomte. Το εμβληματικό σχήμα του τρίτου - ο κόσμος θα έχει πάρει μαζί το μυστικό του μέσα σε έναν ενταφιασμό που δεν βλέπει πάντα την ημέρα. Το συμβαλλόμενο μέρος των δημοφιλών δυνάμεων επιστρέφει τότε μέσα σε μια μυστική και βίαια ησυχία έναντι στην ακατανοησία και το εύκολο συμπέρασμα. Exilés του συμβαλλόμενου μέρους, κυρίως Mohammed Basri alias το Fkih, θα υιοθετήσουν έναν ριζικό και existentielle προσδιορισμό θέσης έναντι ένα πολίτευμα που εθεώρησε θετός της αδιαφορίας και που θα δώσει étiquettes της αντιπαλότητας. Το tanzim επιστρέφει τότε στην πράξη. Εκατοντάδες των φοιτητών, ανθεκτικού και των πλαισίων να δείξουν στον κόσμο ότι η αριστερά υπάρχει χωρίς την υποταγή αντιμετώπιση στην που επιβάλλεται υπανάπτυξη. Η σοφία Bouabid και εκείνοι που έχουν αρνηθεί τις διεθνείς επιχορηγήσεις να κάνουν να προωθήσουν Maroc δεν έχει μπορέσει να μεταπείσει τις πόρτες σημαία του blanquisme χειριστής. Μια θεμελιώδης κρίση θα εισβάλει στο συμβαλλόμενο μέρος BenBarka. Το πολίτευμα θα βρεί την ευκαιρία απροσδόκητος για να παρουσιάσει μαζί, έναντι τα αστικά δικαστήρια μετέπειτα μια μετάβαση γιορτάζει δυστυχώς Dar ElMoqri, τα πλαίσια του tanzim και εκείνοι του συμβαλλόμενου μέρους στην πολιτική πράξη εσωτερικό τη χώρα. Επίσης Mohammed Elyazghi και Lahbib Forkani από Αχμέντ Benjelloun και Said Bounailat θα εμφανιστεί μέσα στην απαρίθμηση των κατηγορουμένων που παρουσιάζεται από το «δημόσιο υπουργείο» κατά τη διάρκεια της διάσημης δίκης Marrakech. Η auto υπεράσπιση Forkani και η ειρωνεία που απελπίζεται Benjelloun κινούν τη βοήθεια ερχόμενος να υποστηρίξουν τη marocaine αριστερά μέσα τραγικός calvaire του. Πέτρα Joxe, Michel Rocard και François Mitterrand, καθώς επίσης πολλές διεθνείς προσωπικότητες, ήταν ίδιος ο παρούσες. Οι γενικές ιδέες της εθνικιστικής πολιτικής τάξης έχουν αναλάβει το μπαλέτο των μαύρων τηβέννων αποτεμένος επιτροπή της υπεράσπισης στην που προεδρεύεται από Abderrahim Bouabid, συνοδευόμενο Μ» hammed Boucetta και Abderrahmane Benamrou καθώς επίσης μιας εκατοντάδας των δικηγόρων στην άσκηση. Ήταν η δίκη μιας αιτίας που έχει μετασχηματιστεί στη μήνυση ενάντια σε ένα πολίτευμα. Οι ατέλειες μορφών ήταν παρεκκλίνουσες των που πηγαίνουν να επιλέξουν μέχρι τις αναγνώσεις υποτιθέμενα ένοχος. Gorky, Marx και μάλιστα CELINE σήκωσαν ανυπόφορου. Του τέλους λειώνει geôles της ντροπής, οι κρατούμενοι μαθαίνουν τη πρώτη απόπειρα του πραξικοπήματος που θεωρεί κάθε στιγμή ότι θα περνούσαν στο πολυβόλο, ειδικά ότι ο προϊστάμενος φύλακας των πολιτικών φυλακισμένων της κεντρικής φυλακής Kenitra δεν είναι διαφορετικός από τον εξάδελφο Oufkir. «Φωνάξτε εξαιρετικά! » δικοί τους είπαν έναν φύλακα του bagne ώστε να τους αποφύγει τα προϊστάμενος βάσανα του δεκανέα. Αυτές κραυγές διαλογίστηκαν μέσα στο surmoi του politburo.

Abderrahim Bouabid et Omar Benjelloun θα κάνουν οι αυτοκριτικές τους μεταστρέφοντας τον τίτλο της ιδεολογικής γραμμής του συμβαλλόμενου μέρους προς μια προσαρμογή πιό κοντινή του περιεχομένου του, και «η επαναστατική επιλογή» θα μετασχηματιστούν από την έγνοια της σημασιολογίας «στην δημοκρατική επιλογή». Τη συνέχεια τόσο από BenBarka επιθυμητή θα διαιρεσθεί κάθετα ανάμεσα σε εκείνους που έχουν υπερασπίσει την πολιτική και πνευματική μέθοδο, και εκείνοι που έχουν θελήσει να υπερασπίσουν το ίδιο βάδισμα υιοθετώντας την εξωτερική πίεση. Παρά tergiversations, η σύνδεση ανάμεσα στα κλάσματα διατηρήθηκε. Οι διαφορετικές θυσίες μεθοδικά έχουν ποτίσει την πορεία προς τη δημοκρατία. «Κάνουν μια πολιτική βιοτεχνία (…) γιατί δεν έρχονται να μαθούν εσωτερικό τη χώρα;» εξετάστηκε Omar Benjelloun. Οι διανοούμενοι του συμβαλλόμενου μέρους δεν περιέλαβαν το αυθόρμητο και σχεδόν όχι αστικό aventurisme exilés. Bouabid θα πολλαπλασιάσει τότε τα ταξίδια του στον προορισμό hexagone ώστε να πείσουν τους ταμίες του tanzim. Θα επιστρέψει με ένα συμπέρασμα που δηλώνει τις διατριβές συντρόφων του των που έχουν διαλέξει όπως αυτός για να μείνει Maroc: Abderrahmane ElYoussoufi χειρίστηκε τον αυθορμητισμό Mohammed «που αντλείται Fkih» Basri της ανθεκτικής διάνυσής του, που επιτρέπει στο tangerois κύριος να επιβληθεί στην εύλογη εναλλακτική λύση στα μάτια των ευρωπαϊκών τροφοδοτήσεων καθώς επίσης μέσα στον αραβικό κόσμο. Εν τω μεταξύ, η δεύτερη απόπειρα που συντονίζεται από το στρατηγό félon θα φανταστεί μέσα έπαυλη Temara του, στην που θαυμάζει ένα αεροπλάνο στην πτήση που άφησε να καπνίσει τους αντιδραστήρες του. Αυτή η απελπισία του παλαιμάχου του indo Κίνα θα έρθει μετέπειτα έχει ορκιστεί έναντι Abdallah Ibrahim και Allal Elfassi καθόλου να μην σκοτώσει BenBarka, μέσα σε μια τελευταία δοκιμή redorer blason της συνείδησής του. Ο πιό χειρότερος έχει φθάσει πράγματι. Qasdi Merbah Αλγερινών υπηρεσιών των που αθροίζουν Basri σε ευρύχωρες εξηγήσεις, τελευταίος θα βρεθεί ανίκανος του να απαντήσει. Παρόμοιος για Libye, η οποία διάταξε έπειτα στην αεροπορία του για να βοηθήσει το «Συμβούλιο της επανάστασης». Κατά τη διάρκεια αυτής της Κυριακής της 16ης Αυγούστου 1972 (interdite ημέρα των επισκέψεων μέσα στους εγκυκλίους της σωφρονιστικής κατεύθυνσης του υπουργείου της δικαιοσύνης για εκείνους που θα αυτός ξεχνούσαν) Bouabid προειδοποιεί Basri «καθόλου να μην ανακατεφθεί στις επαναστάσεις των παλατιών», και ότι «δεν ήταν διαφορετικός από ένα canular στρατιωτικός που διαπράττεται από τους Αμερικανούς που είδαν Hassan ΙΙ από την πιθανή προσέγγισή του της αριστεράς, η μελλοντική οροθεσία Maroc σε σχέση με την αμερικάνικη ηγεμονία». Η κοντή ανάλυση υπερέβη διανοητικώς tandem Basrio-Youssfiste, που προκαλεί μετέπειτα την πληροφορία το χαμόγελο Benjelloun. Της δυσπιστίας, η αριστερά προσέλκυσε de facto το σεβασμό Hassan ΙΙ. Εκείνοι που το πολίτευμα έχει εξετάσει για να καταστρέψει τοποθετούνται στους ψάλτες της όχι βίας. Οι κρατούμενοι της δίκης Marrakech θα επωφεληθούν των απονομών της ποινής στην πολιτική ευγνωμοσύνη σε εκείνοι που το πολίτευμα δεν έχει καταδεχτεί να κάνετε την εμπιστοσύνη. Το κλίμα γίνεται τότε ευνοϊκό σε όλες υπερβολές για τα νέα sécuritocrates. Mahmoud Bennouna, μηχανικός δαφνοστεφής του πολυτεχνικού σχολείου του ΓΛΔ, θα διαλέξει τότε τρία Μάρτιος το 1973 για να εξετάσει για να ελέγξει την ακρίβεια της πεποίθησης του Fkih: «ο λαός τόσο ταπεινώνεται ότι θα αρκούσε μιας σφαίρας έτσι ώστε επαναστατείται ». Το παιδί issu μιας bourgeoise και συντηρητικής οικογένειας Rabat θα πέσει μέσα στον αγρό honneur Moulay Bouazza εξαιτίας των χειριστών και από την επαναστατική ουτοπία. Ερνέστο Guevara είχε την ίδια μοίρα και μέσα στις ίδιες προϋποθέσεις που είναι αυτός επίσης μιας ευχερούς οικογένειας. Το αποκορύφωμα του immatérialisme ενσωματώνεται πράγματι σε αυτούς δύο ανθρώπους. Οι υπηρεσίες Αχμέντ Dlimi και Driss Basri φαίνονται νομιμοποιημένες ώστε» να συνδέσει τα χαμηλά χτυπήματα. Η απαρίθμηση των λειτουργιών είναι μακριά και αυτός των θυμάτων απαιτεί την κλίση. Ο εκφοβισμός που δεν μπορεί gangrener την αιτιοκρατία των επικεφαλής της σειράς και των μαχητών δημοκρατικός progressisme, το UNFP θα εισαγάγει φάση της διακοπής με στην που κρατά της βίαιας έμπνευσης στο ενέχυρο για να επιβάλει καλόπιστα πολιτικά το πρόγραμμά τους civilisationnel. Η εδαφική ακεραιότητα αποκαθίσταται στη διαταγή της ημέρας από το κανάλι επαρχιών μας του νότου που καθιερώνουν μια εθνική συναίνεση γύρω του ερωτήματος, των που προκαλούν μια μεγάλη απογοήτευση εκείνοι που έχουν θελήσει να εξυπηρετήσουν το Δικαστήριο από το παιδαριώδες inconditionnalité και μάλιστα την ποίηση. Αποκορύφωμα της άγνοιας, εκείνοι που καλεί εκπρόσωπος των διοικητικών συμβαλλόμενων μερών δεν έχει μπορέσει μια νύχτα να σκεφτεί παρά από την απελευθέρωση των ενασχολήσεων ανάμεσα στα μέρη της κοινωνικής σύμβασής μας, το Δικαστήριο ήξερε από πάντα πού κατοίκησε η εθνική νομιμότητα. Της διπλωματικής μεσολάβησης Bouabid στην επίπτωση Benjelloun μέσα στην ευαισθητοποίηση της διεθνούς άποψης, Maroc έχει μπορέσει να αποκτήσει στην εύνοιά του τη συμβουλευτική άποψη του CIJ από τη λαμπρή υπεράσπιση Mohammed Bennouna, το σημερινό αντιπρόσωπο Maroc στα ηνωμένα έθνη. Η αριστερά βρίσκεται ακόμη μιά φορά στην πρωτοπορία «της αιτίας Maroc». Το USFP θα βασιστεί τότε lors του εξαιρετικού συνεδρίου 1975, που βασίζεται ιδεολογικά «στη δημοκρατική επιλογή» Omar Benjelloun και Abderrahim Bouabid, του που υπογράφει την κλινική παύση του προγόνου του το UNFP. Ακόμη μια φορά το πολίτευμα φαίνεται μέσα στην ανάγκη για να μεταβιβάσει μια σοσιαλιστική προπαγάνδα. Για το Méchouar η αιτία πρέπει να είναι δικός του. Η εμπιστοσύνη δεν ήταν σε σημείο για να επιτρέψει στο τμήμα της πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα σήματα του σεβασμού πολλαπλασιάστηκαν αλλά η εμπιστοσύνη καθυστέρησε να καθιερωθεί. Το CAB1 στην existentielle κρίση πολλαπλασίασε τους ελιγμούς. Οι εκβιασμοί και η διαφθορά αρχίζουν για να διεισδύσουν τους μαχητές, οι ανακτήσεις γελοιότητες και intox θα εξετάσουν για να εμποδίσουν τα πολιτικά έργα της αριστεράς μέχρι στη μέση τις tendus αντιστροφές, ένα αποτελεσματικό ευθύ χτύπημα θα έρθει να εμποδίσει την αριστερά μέχρι τις ημέρες μας, αυτός πολιτικός islamisme. Πρώτος για τη δολοφονία Omar Benjelloun στις 18 Δεκεμβρίου 1975 έτσι ώστε συνεχίζει progressisme μέχρι τη αρχική νομιμότητά του σε αυτήν την αρχή του 21$ου αιώνα. Αυτή η δολοφονία έχει προκαλέσει την πολιτική απογοήτευση σε σχέση με αυτό το κεφάλαιο σεβασμός τόσο από τα χαρίσματα ο επιθυμητός, το οποίο μέσα στην αποσταθεροποίηση και την ακατανοησία ακόμη μια φορά, έχει επέτρεψε στους κληρονόμους του policière ελιγμού για να παρεμβάλει το μαχαίρι μέσα στην πληγή που πηγαίνει μέχρι να φυλακίσει την κατεύθυνση του συμβαλλόμενου μέρους το 1981 να απορρίψει την επιλογή του δημοψηφίσματος σχετικά με το marocanité Sahara, στα πρόσωπα Abderrahim Bouabid και Mohammed ElYazghi. Ο προσδιορισμός θέσης των μαχητών και κάποιων πλαισίων στην υποστήριξη στους συντρόφους τους έχει προκαλέσει μια féroce καταστολή Maroc όπως σε Γαλλία, η οποία τα sbires του πολιτεύματος έχουν περιλήφθουν μέσα σε απαγωγές εσωτερικό τη χώρα κυρίως αυτόν Αχμέντ Benjelloun, και μια καταστολή στην αντίθεση των φοιτητών Ittihadi από τις υπηρεσίες του ίδιου γιατρού που γίνεται Youssef Belabbes πρέσβης Paris. Να πέστε ότι Abderrahim Bouabid ήταν ο πρώτος πρέσβης Maroc σε Γαλλία… φτωχός Maroc!

Το τέλος του αιώνα θα δείξει μιας όλης άλλης υποβολής εκθέσεων όσον αφορά αυτήν την κίνηση που έχει αρχίσει από που φοβάται être τότε σεβαστός μέσα στη δυσπιστία. Θα του εμπιστευτεί την εναλλαγή πάντα μέσα στην υποψία, που συνοδεύει τη δοκιμή των ματιών του η των οποίων λογική υπερασπίστηκε εντούτοις κατά μήκος αυτήν την militant επεξεργασία που καταχωρείται μέσα στη θυσία των ολόκληρων ζωών. Η αριστερά θα του εναντιωθεί τότε μια συμπίεση που ανεξάρτητη που δεν έχει για τη μόνη éditoriale γραμμή παρά να επιτεθεί στους valeureux πατριώτες αυτής της χώρας. Δυστυχώς για τους χρηματοδότες δημοσιογράφοι, τα θεμέλια και η ακρίβεια των γεγονότων είναι επαληθεύσιμα από την ιστορία. Εξ ονόματος τη μνήμη τελευταίος παραμορφώνεται, μειωμένος και μάλιστα πλαστογραφείται. Το μελάνι που έχει τρέξει από την εγκατάσταση του δημοκρατικού χρωμοσώματος το militant πνεύμα, που προκαλεί το κοινό μέσα στο λάθο του εύκολου χαρακτηριστή. Α να ανακτήστε, η βάση ζημιωνόταν και από αυτό καιροσκοπικό, τα ελίτ θα ήταν sombres σχεδιαστές που διψιούνται για να μπορέσουν και τα πλαίσια μαχητόντα των λύκων μεταξύ παρόμοιό τους. Αποκορύφωμα ingratitude, προς το παρόν ένα πλαίσιο αυτής της κίνησης κατηγορούταν της βιολογικής ανωμαλίας, άλλος αλλοιωμένο και έτσι της συνέχειας. Αυτό πηγαίνει χωρίς λέγοντας ότι θα πρέπει, να θεωρήσουμε το νεανικό φτερό και ιδιοτελής, να ολοκληρώσει ότι το χαμόγελο Ben jelloun θα ήταν συνωμοσία, τη στάση Bouabid θα ήταν συνωμοσία και η άγνοια του Fkih επίπτωση. Το όφελος αμφιβολίας τόσο της που χορηγείται στους μαθητευομένους συντάκτες δεν έχει κάνει παρά τους να επιτρέψει για να μειώσει invendus, σύροντας μέσα στη λάσπη και να παραδώστε στη συσσώρευση σκυλιά από την που εμπνέεται έχθρα δεν ξέρω όποια εκπαίδευση, εκείνοι που έχουν μπορέσει να ενσωματώσουν Maroc μέσα σ παγκόσμιο. Η μόνη πραγματικότητα που πετιέται αυτών πνευματικών ιατρείων που παρουσιάζονται στο λαό όπως η πηγή της αλήθειας, είναι ότι «η αιτία Maroc» γίνεται των ημερών μας… «το προϊόν Maroc». Το δημοκρατικό περιβάλλον επιθυμητό στο κάλυμμα στο σεβασμό στις θυσίες κάτω δεν έχει παρά τον ξεχωρίζω στόχο να καταχωρηθεί μέσα σ εποικοδομητικό.

Προς το παρόν progressisme κατοικεί μέσα âme όλων συνιστωσών αυτής της αριστεράς που καταβάλλει, σεβαστός ήταν… και εξημερωμένος δεν τον ήταν ποτέ και γελοιογράφος από τη συμπεριφορά των l " ακραία αριστερά που βασανίζει στην provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa και που επαναλαμβάνει παρά αυτή είναι η αντίθεση του USFP .....!

Που δίνει αυτή η καρικατούρα είναι η ακραία délinquante αριστερά και psychopathe της provençiale αντιπροσωπείας και της αρμοστείας hay mohammadi καταφύγιο phalange εγκληματικό sioniste που ονομασμένος Raoul yacoubi που δολοφονεί το πρώτο υπουργό που ονομάζεται Me maati Bouabid με το abdelaal Senhaji και Senhaji abdelwahid και που το ονομασμένος Zemmrani και η φυλή των βαρβάρων του δολοφονούν την υπηρεσία των πληροφοριών SAM ο βασιλιάς και που Othmani που συνδέεται από το νευρικό σύστημά του σε έναν υπολογιστή που τον τηλεχειρίζεται και σε μια αριθμητική φωτογραφική μηχανή που αυτός téléguide να δολοφονήσει humains êtres με ένα κλιμακωτό όπλο ότι θέλει να κατευθύνει ενάντια σε SAM το βασιλιά.

Να δείτε την marocain ταινία Zefs (βασανισμός ενός πράκτορα της υπηρεσίας που έχει ανακαλύψει ένα πραξικόπημα να ετοιμάσει από Othmani και Zemmrani που κάνουν να επαναλάβουν στα θύματά του τη λέξη «Zefata», τίτλος της ταινίας να χρηματοδοτήσει από U.C).

Αυτοί επικίνδυνοι εγκληματίες βρίσκονται στην provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa και ακόμη δεν ανακαλύπτονται από τις marocaines αρχές.

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 21:17:04

Να ανατινάξτε με δυναμίτη τη traître υπηρεσία

Ονομασμένος SAid Benbiga να πηδήσει. Ο επίτροπος hay mohammadi περνά χρόνο του τον που απορροφά τους πράκτορες της υπηρεσίας των πληροφοριών Rabat από η φυσιολογική μεταφορά και ο βιολογικός μετασχηματισμός από το κλιμακωτό όπλο και ενεργούν με το Mossad και την ακραία αριστερά ενάντια στο marocain πολίτευμα. «Σκάλισμα και Othmani», οι πράκτορες του δικτύου του Misgeret «να κάνετε να φύγει τους κόσμους». Είναι με τη νηφαλιότητα ότι περιγράφει τη μυστική μετανάστευση juifs Maroc προς το Ισραήλ. Δεν φαίνεται να πάρει το μέτρο το οποίο έχει συμβεί, ούτε να αξιολογήσει η σημασία. Επιθυμεί εντούτοις να κρατήσει την ανωνυμία : ένας φόβος, ή μάλλον μια σύνεση που κληρονομείται των ετών που έχει εργαστεί όπως ο ενεργός πράκτορας της διακλάδωσης του Mossad που ασχολήθηκε «évacuation». Δέχεται ότι αυτός καλεί «το σκάλισμα», ένας των πολλών ονομάτων του κώδικα ότι έχει πρέπει να αναφερθεί τότε αυτόν τον κώδικα συνδέεται Othmani που κατάσκοπος Rabat και η marocain υπηρεσία των πληροφοριών για το λογαριασμό του Ισραήλ και επιδίδεται στο μυστικό εμπόριο και απαγορευμένος των οργάνων και των humaines λαδιών σε Ελβετία, το σκάλισμα έχει γεννηθεί σε Fès το 1932. Νήματα ενός «γαλλικού» juif στρατιωτικού (« , δεν μας είναι Français του διατάγματος Crémieux») και μιας «marocaine » juive μητέρας, κάνει την υπηρεσία του στρατιωτικός «να δει της χώρας». Της επιστροφής Maroc μετέπειτα περνώντας από Indochine, τον Αίγυπτο και Liban, στρατολογείται, μέσωένας των φίλων του, να κάνει το μέρος του Mossad και να βοηθήσει για να εκκενώσει juifs Maroc προς το Ισραήλ και επιδίδεται αλλοιώνει των καννάβεων προς King Ντέιβιντ tel-aviv. «Πρέπει να κρατήσω το απόλυτο μυστικό. Πρέπει να ορκιστεί στο Torah [η juive Βίβλος, είναι σε αυτήν την μια ίδια Βίβλο, τη «παλαιά διαθήκη» ότι Francs-maçons δανείζουν το κήρυγμα] ότι δεν θα αποκάλυπτε τίποτα των δραστηριοτήτων μας; ήταν ένα γνήσιο τελετουργικό, μια τελετή που δεν είδε το συνταγματάρχη του israélienne στρατού που επόπτευσε όλο αυτόν ». Είπε το σκάλισμα συνδεμένος εγκλήματα Raoul του yacoubi στα που βρίσκονται provençiale αντιπροσωπεία στη που απειλεί το marocain πολίτευμα με ένα κλιμακωτό όπλο. Το 1955, στέλνεται ένας demi μήνας και στο Ισραήλ να συμμετάσχει σε μια συλλογική περίοδο κατάρτισης της κατάρτισης. «Μας έχει βάλει μέσα σε που απομονώνονται και μυστικές στρατοπεδεύσεις, των οποίων κανένας δεν γνώρισε την ύπαρξη. Μας έμαθε να χτυπηθεί και να υπερασπιστεί, για να διεξαγάγει τις λειτουργίες χωρίς ποτέ μας να κάνει να εντοπίσει από την αστυνομία. Ήμαστε μια πενηνταριά σε όλος και δεν πρέπει εμείς να μιλήσουμε, ούτε να γνωρίσουμε τα vrais ονόματά μας». Αναφέρεται ότι Moshé Dayan και Isser Harel έχει έρθει να αυτόες δει για την ομιλία τους και να αυτόες ενθαρρύνει. Της επιστροφής Maroc, επηρεάζεται «Etat-major», σε Καζαμπλάνκα, οι της οποίας συνεδριάσεις εκτυλίσσονται μέσα σε ένα διαμέρισμα της πολυκατοικίας ελευθερία ή συνάντησαν zemmarani et senhaji abdelaal κατηγορούμενοι να έχει να προσπαθήστε άλλοτε για να δολοφονήσει SAM ο βασιλιάς Mohammed Β στους χρόνους του αποικισμού και που με Benbiga προσπαθεί στη ζωή SAM το βασιλιά Mohammed VI. Είναι εκεί ότι λαμβάνει τις πρώτες διαταγές: να εποπτεύστε τις λειτουργίες évacuation και οι δύο εβδομάδες περίπου, χωρίςεπεμβαίνοντας ο ίδιος, εκτός από σε περίπτωση του προβλήματος. «Φθάσαμε η νύχτα σε μια που απομονώνεται παραλία. Αναμείναμε ότι το καράβι μας στέλνει φωτεινά σήματα να του επιστρέψει ένα που κωδικοποιείται μήνυμα. Οι κόσμοι που θέλησαν να φύγουν ήρθαν παντού, Marrakech. Έχει κάνει πράγματα… ». Αλλά το γεγονός του οποίου είναι ο πιό υπερήφανος έχει εκτυλιχθεί μια νύχτα που έχει χρησιμοποιήσει το προσωπικό αυτοκίνητό του και έχει αρνηθεί να αυτός κάνει να εισαγάγει υπερβολικά πριν προς την παραλία, του φόβου ότι ο κάποιος δεν σημειώνει τον αριθμό της πινακίδας της εγγραφής του και δεν ανακαλύπτει την ταυτότητά του. That νύχτα, το υπόλοιπο των αυτοκινήτων των πρακτόρων του Mossad έχει περικυκλωθεί από Marocains - «οι Άραβες», όπως αυτός καλεί το σκάλισμα - που είχαν παρατηρήσει va-et-vient των καραβιών και των οχημάτων και που σκέφτηκαν ότι πρόκειται για των λαθρεμπόρων. Είχαν αποκλείσει επομένως τον έξοδο αυτός εμποδίζοντας με τη βοήθεια των χοντρών βράχων. Βρίσκεται ότι αυτή η νύχτα είναι αυτός που έχει διαλέξει Isser Harel, το επικεφαλής του Mossad στο Ισραήλ, να δει πώς συνέβη η μυστική μετανάστευση Maroc. Χωρίς το αυτοκίνητο του σκαλίσματος εξωτερικό, Harel ανακαλύφθηκε. Το σκάλισμα και το επικεφαλής του Mossad έχουν περαστεί κλωστή επομένως μέχρι το όχημα και έχουν πετύχει να κατευθυθούν προς τον αερολιμένα που Harel έχει φύγει για τη Γαλλία, τότε για το Ισραήλ. Αλλά μετέπειτα την αποσυναρμολόγηση του δικτύου του Misgeret, το σκάλισμα αποφασίζει να εγκατασταθεί στο Ισραήλ μετέπειτα μια παραμονή μερικών μηνών σε Γαλλία. Πραγματοποιεί μια περίοδο κατάρτισης στο israélien υπουργείο της υπεράσπισης κατά τη διάρκεια τα δύο έτη αλλά πολύ γρήγορα έρχεται αντιμέτωπος στην πραγματικότητα της israélienne επιχείρησης της εποχής: « Ακολουθήθηκα από μια πολωνέζα, τότε, εγώ προφανώς, που ήρθε Maroc… το Mossad κρύβεται στην αντιπροσωπεία casa-anfa και που ονομάζεται hay mohammdi ή ένα Said Benbiga επίτροπος αυτόες μεταμφιέζει και επιδίδεται με ένα ονομασμένη abdelghafar και khlifa γενοκτονία ενάντια στα arbes από το μαγνητικό όπλο και όχι ακόμη στην που ανακαλύπτεται από τις marocaines αρχές σήμερα, αυτός εμφανίζομαι ότι αυτός έχει αλλάξει. Αλλά μπορώ να σας πω ότι για juifs της Αφρικής του Βορρά, αυτοί δεν ήταν εύκολος. Μια ημέρα, m' έχει πει μάλιστα: «Εδώ, δεν συμπαθεί μαύρο». Είναι όπως αυτός ότι κάλεσαν τα sépharades». Το σκάλισμα χάνει τις αυταπάτες μιας ειρηνικής ζωής στο Ισραήλ και εγκαθίσταται σε Γαλλία, αυτός ο ρατσισμός παραμένει ακόμη chez Raoul yacoubi και των psychopathes και του haouz που έχουν περιλάβει άσχημα τις θεωρίες Gobineau

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 21:16:04

Επιχείρηση skhirate και η επέκτασή του το 2008

στρατηγός Madbouh και η επέκταση του πραξικοπήματος από τη provençiale αντιπροσωπεία και από το κλιμακωτό όπλο ενάντια σε SAM ο βασιλιάς Mohammed VI εκτυλίσσεται στην provençiale αντιπροσωπεία που ονομασμένος Othmani, Senhaji abdelaal et Senhaji abdelwahid, Zemmrani mohamed et zemmrani adnane, raoul yacoubi, des anciens colons juifs et Benbiga έχοντας να συμμετάσχετε στο πραξικόπημα Skhirat, ετοιμάζει άλλος από κλιμακωτό ενάντια σε SAM το βασιλιά Mohammed VI και το όχι ακόμη που ανακαλύπτεται όπλο.

10 Ιουλίου 1971. Το παλάτι Skhirat λαμβάνοντας υπόψη μια θάλασσα (Ατλαντικός). Βλέπει τους στρατιώτες που επιτίθενται που έρχονται του Βορρά, του νότου και του l´Est. και οι φιλοξενούμενοι φεύγουν προς το l´Ouest

Οι αξιωματικοί που δολοφονούνται από το medbouh μετέπειτα την επανάσταση Skhirat: Madbouh, Bougrine, Amharch, Nmichi, Boulhimez. Ο στρατηγός Gharbaoui έχει πεθάνει κατά τη διάρκεια l´attaque.

Οι αξιωματικοί (που έχουν κατευθύνει την επανάσταση Skhirat) μπροστά από το «δικαστήριο στρατιωτικός ". Εκείνοι που n´ont εκτελεσμένος αλλά είχαν μια δίκαιη απόφαση, τα χέρια δεν έχουν ομολογήσει σχετικά με Othmani και των παλαιών juifs αποίκων.

13 Ιουλίου 1971. Ο στρατηγός Bougrine και ο συνταγματάρχης Chelouati που μεταφέρονται μέσα σε ένα AMX τσέχικος στο δρόμο να εκτελεσθεί μετέπειτα τις δίκες και μετέπειτα την απόφαση εξαιτίας του προφανούς αδικήματός του. Δεν είχε ομολογήσει στις παρατηρήσεις Othmani, και άλλοι.

Στην πράξη: οι ομαδοποιήσεις d´exécution που έχουν εκτελέσει - μετέπειτα τις δίκες και μετέπειτα την απόφαση mutins Skhirat, έχουν να πληρώστε το χρέος τους.

Στις 14 Ιουλίου 1971: Μετέπειτα να αλλάξει κρίνοντας το σχεδόν l´ensemble της διοίκησής του που s´est επανασυνδεμένος στην επανάσταση, Hassan ΙΙ συγκεντρώνει στο παλάτι Rabat του την ακόλουθη γενιά των αξιωματικών. ποιος έχει το μέρος αυτής της ημερομηνίας έχει γίνει στοχοθέτηση της provençiale αντιπροσωπείας που κατηγορείται του που προμελετιέται ατυχήματος Genaral Dlimi του commandité από Benbiga που έχει να δημιουργήστε από αριθμητική φωτογραφική μηχανή τη που συνδέει τα μακρινά θύματα έχει τους εκτελεστές τους των παραισθήσεων ενός επιτελείου να μιμηθούν το marocain επιτελείο βασανίζοντας τα θύματα που δημιουργούν με αυτόν τον τρόπο μια ψεύτικη κατηγορία ενάντια σε SAM ο βασιλιάς Hassan ΙΙ και tamazmart και άλλες όχι υπαρκτές φυλακές ενόψει μιας διεθνούς συνωμοσίας της άποψης ενάντια στη βασιλική οικογένεια που δεν βασανίζει κανένας προσωπικά.

Στην provençiale αντιπροσωπεία και hay mohammadi και casa-anfa υπάρχει ακόμη κάποιος εκείνοι που έχουν να ετοιμάστε το χτύπημα του skhirat και ετοιμάζουν μια επέκταση αυτής της πράξης από ένα κλιμακωτό όπλο compresseur μαγνητική ροή στην που κατευθύνεται ενάντια σε SAM ο βασιλιάς Mohammed VI από juifs, τους παλαιούς αποίκους, οι φυλές berbère dahir, η φυλή των βαρβάρων, ανατρεπτικός bled siba και οι προδότες Oued-Zem και Figuig που αξίζουν για να πυροβοληθούν χωρίς την απόφαση. Μένει ακόμη να ασκήσει τα εγκλήματά τους δολοφονώντας το στρατηγό Dlimi από το που προμελετιέται ατύχημα, ίδιο χτύπημα από αυτός ενάντια στον ηγέτη Ali Yata, το έγκλημα και ατύχημα το που οργανώνεται από policiers Benbiga της αρμοστείας hay mohammadi Καζαμπλάνκα.

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 21:15:05

Ο πόλεμος μυστικός των πληροφοριών Maroc

Hamidou Laanigri, έχει καθαιρεσθεί; Πώς το που αποσυναρμολογείται τρομοκρατικό δίκτυο το τέλος Ιούλιος και αρχή Αύγουστος είχε φτάσει για να διεισδύσει το στρατό και τις δυνάμεις της ασφάλειας;
η απάντηση είναι απλή οι χειρισμοί politico - οι στρατιωτικοί είναι ακόμη ενεργοί στην αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa πού ακόμη οι εχθροί του στρατηγού Αχμέντ sefrioui ετοιμάζουν άλλο πραξικόπημα και πού η ίδια επιχείρηση του επιτρόπου Tabet συνεχίζει από τον επίτροπο Said Benbiga, πιό επικίνδυνος από Tabet.

«Είναι vrai ότι, μερικές φορές, οι στρατιωτικοί, που υπερβάλλονται τη σχετική σημασία της νοημοσύνης, παραμελούν να εξυπηρετηθούν. » . Επίσης είναι με τη νοημοσύνη ότι αυτός που καθορίζονται προ πάντων όπως «ένας άνθρωπος της αποστολής», ο στρατιώτης και ο υπάλληλος του Makhzen μέσα âme, τη συνωμοσία του 2° γραφείο casablancais στοχεύουν αυτήν την φορά οι στρατηγοί Benslimane και Bennani -, και mansouri yacine
Θυμησμένος Rabat το 1989, ο συνταγματάρχης Laanigri κάνει μια επιλογή που θα αποκαλυφθεί déterminant. Passionné των πληροφοριών και της γεωπολιτικής, επιλέγει για το DGED (εξωτερικές υπηρεσίες), ότι χτενίει τότε αυτός που θα είναι το γνήσιο mentor του: ο στρατηγός Abdelhak Kadiri. Benslimane, ο πράκτορας της κατασκοπείας, Yacine μετέπειτα Harchi κατά τη διάρκεια το 2000σ από phalange στοχεύουν Raoul yacoubi parcequ' αυτός είναι ο κύριος συνεργάτης Kadiri.
Το DST επιπλέον από phalange και από η ακραία αριστερά στοχεύει του RG του casa-anfa που με το ονομασμένος abdelaal Senhaji και senhaji abdelwahid υποστηρίζουν ένα μέλος της οικογένειας Benarafa ότι θέλουν να κάνουν να επιστρέψουν στην εξουσία και που χρησιμοποιεί μια φυλή των βαρβάρων για να διορίσει τα εγκλήματά τους σε αρκετούς πράκτορες των πληροφοριών της μείωσης και casablancais που δολοφονούνται από την μακρινή καρδιακή κρίση από το μαγνητικό εξοπλισμό των κεντρικών σταδιοδρομιών που ονομασμένος zemmrani δελεάζεται άγρια να διορίσει το που οργανώνεται έγκλημα commandité από Othmani που ακούει να κάνει να επιστρέψει στην εξουσία κάποιο Idrissi καθιερώνοντας στην εξουσία μια δημοκρατία που συνασπίζεται με το Ισραήλ.

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 21:13:59

Μαγνητικός και nucléaire

 Συνδεόμαστε στη συνθήκη στη μη διάδοση πυρηνικά όπλα και υπογραμμίζουμε την ανάγκη για όλα Κράτη μέρη σε αυτήν την συνθήκη για να σεβαστούμε πλήρως όλες υποχρεώσεις τους. Επιδιώκουμε μια που συζητιέται λύση που απαντά στις ανησυχίες της διεθνούς κοινότητας στο πυρηνικό πρόγραμμα κάποιων χωρών. Επαναλαμβάνουμε τη δέσμευσή μας στην οποία λύνονται οι επιπτώσεις του πυρηνικού προγράμματος στους όρους του πολλαπλασιασμού, και έχουμε συγκεντρωθεί συνεπώς σήμερα ώστε να επιβεβαιώσουμε τη δέσμευσή μας όσον αφορά την δύο διαδρομών προσέγγισή μας. Επιπλέον ο πολλαπλασιασμός μαγνητικά και κλιμακωτά όπλα στα χέρια ανατρεπτικού που επιτίθεται στις δημοκρατικές χώρες πρέπει να κάνει το αντικείμενο των συμβάσεων της πάλης ενάντια σε αυτήν την μια επικίνδυνη μάστιγα d' autant πιο από αυτός ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται στο βασανισμό από κάποιες χώρες και από sionistes αυτός που έχουν εισαγάγει μέσα σε κάποιες αραβικές χώρες ενός μυστικού τρόπου και επιδίδεται με μυστικό και στο που απαγορεύεται εμπόριο όργανα και humaines λάδια όπως είναι η περίπτωση Καζαμπλάνκα στη provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa. Maroc. Το βιολογικό έγκλημα του khlifa: έγκλημα από το βιολογικό μετασχηματισμό έχει αναλυθεί από μας και αυτό το θέμα κάνει τη συνέχεια σε μια πρώτη κερδοφόρα συνεργασία που αναφέρεται στη θέση της επίδρασης των μορίων alpha και των παραχθεισών βιολογικών απαντήσεων στην κεντροθέτηση μιας κυψελοειδούς καλλιέργειας των humains ινοβλάστεων. Τα διαφορετικά σήματα μπορούν να ανιχνευθούν τη χάρη σε συγκεκριμένες φωσφορούχες εξετάσεις (P53, κοπές κομμάτι, χρωμοσωμικές ανωμαλίες, και καλά άλλοι). Η ομάδα έχει βάλει στο σημείο επίσης ένα πληροφορικό πρόγραμμα που επιτρέπει για να καθορίσει τις διανομές των αποστάσεων σύμφωνα με τις οποίες το αποτέλεσμα bystander (ή της εγγύτητας) διαδίδεται από ένα émettrice κύτταρο μέχρι τα réceptrices κύτταρα. Η διατριβή θα αποτελεσθεί για να αναπτύξει κατάλληλες εμπειρίες που χρησιμοποιούν τους αρχικούς μηχανισμούς μας για να καθορίσει τους βιοχημικούς και κυψελοειδείς μηχανισμούς που υποτείνουν τις παρατηρηθείσες βιολογικές απαντήσεις. Αυτά ίδια φαινόμενα έχουν χρησιμοποιηθεί από τον εγκληματία Raoul yacoubi να προκαλέσουν τραύματα cérébréles και πλυσίματα complexé εγκεφάλου συνοδευόμενου ανατρεπτικός και εγκληματικός neuropsychiatrique conditionnement και του που σηκώνει της πνευματικής δυστυχίας μιας φυλής βαρβάρων, primates στις ωθήσεις bio-anthropoides των που διψιούνται των fracassés κρανίων και των που αποξηραίνονται φλεβών ένα endo-cannibalisme και exo cannibalisme, τον τελευταίο του 20°siècle. αυτή η που εκφυλίζονται φυλή και μια ομάδα μανιακές και παρανοϊκές juifs που σηκώνουν του χοιροστασίου συνδέονται μεταξύ τους και στα θύματά τους από το νευρικό σύστημά τους επιδίδονται στα τα πιό μισητότα εγκλήματα με μια γιγαντιαία πιεζοηλεκτρική και ηλεκτρομαγνητική γεννήτρια που προέρχεται ραδηοφωνικοί , λέιζερ, και μαγνητισμός και ο οι παρεχόμενοι κυματισμοί μιας αριθμητικής φωτογραφικής μηχανής που διαβιβάζει τις audio-visuelles παραισθήσεις που προκαλούν τη χρόνια ψύχωση και ciribrospinale méningite στα θύματά τους που χωρίζουν στα λάδια κατόπιν εξαγωγή των οργάνων για το που απαγορεύεται και διεθνές μυστικό εμπόριο Καζαμπλάνκα προς το Ελβετία, τη Γαλλία, Hollande και τη Γερμανία από την που ονομάζεται εγκληματική οργάνωση WAFA. Για τη μελέτη της προλογικής νοοτροπίας των εκτελεστών και της περιοχής της πηγής τους σημειώνει ότι οι κλιματολογικές αλλαγές, η των οποίων αύξηση των `κλιματολογικά ατυχήματα », έχουν επιπτώσεις στη λειτουργία των οικοσυστημάτων και τη humaine υγεία με μια μείζουσα επίπτωση σε Αφρική της ανατολής. Να περιλάβει τις προσαρμοστικές απαντήσεις των οργανισμών σε αυτές αλλαγές θα συμβάλει στην αναμονή και τη διαχείριση των τροποποιήσεων της βιοποικιλότητας. Neaumoins η περιοχή βιώθηκε από το δεινόσαυρο και primitifs ήταν επίσης anthropologiquement ρυθμισμένου από την désertique αρχαιολογία τους και μια σπάνια χλωρίδα. Ο αποτρόπαιος άνθρωπος του khmis η ο οποίος φυσιολογία και η συμπεριφορά έχουν εξελίξει στην απάντηση ισχυρή saisonnalité του βιότοπού του και πανίδας της που αποτελείται των καμηλών του. Αυτές προσαρμογές adaptifs έχουν χαρακτηριστεί μέσα στη μονάδα μας. Αυτό το θέμα της διατριβής θα έχει για το στόχο για να ποσολογήσει τους μηχανισμούς της πλαστικής προσαρμογής στα κλιματολογικά ατυχήματα και να επιδιώξει πώς καθιερώνεται ο συμβιβασμός ανάμεσα στις ζωτικής σημασίας λειτουργίες, την εκλεκτική αξία και τις άνοσες υπερασπίσεις, autant πιο από την περίπτωση αντιπροσωπεύει την απουσία των σεξουαλικών οργάνων των εκτελεστών και την παιδοφιλία άλλων εκτελεστών, αυτοί μηχανισμοί μελετώνται από τη ψυχιατρική συνεδρίαση κατά τη διάρκεια βασανισμού του που υποβάλλεται από το γιατρό ο ίδιος υπηρεσίας των πληροφοριών της που παρεμποδίζεται από την ανατροπή που είναι ενάντια σε SAM EL βασιλιάς, σε captifs άτομα που χρησιμοποιούνται από τους εκτελεστές να μετασχηματίσουν τα θύματά τους και για τη μακρινή φυσιολογική μεταφορά από ραδηοφωνικό κυματισμό τον που χρησιμοποιεί το πλαίσιο 14-16 Mhz., μιμένος τροποποιήσεις των ανακυκλώσεων από γαστρικές και εντερικές κυκλικές παραλλαγές της αδιαθεσίας. Οι απαντήσεις στο σεξουαλικό όργανο από το masturbation της απόστασης κάνουν να χάσουν τη ζωτικής σημασίας δύναμη του θύματος και διευκολύνουν το μετασχηματισμό του και από τις μεταχειρίσεις θα χαρακτηριστεί από φυσιολογικά μέτρα αναπαραγωγική ανοσολογικά αποεπένδυση (fécondité, ορμόνες,), (μεταβολισμός, θερμοκρασία , δραστηριότητα, corticostérone), και (άνοσες υποκινήσεις). Η διερμηνεία των αποτελεσμάτων θα μπορέσει να παγιωθεί από ατομικές παρακολουθήσεις στη φύση. Αυτές μελέτες θα προσδιορίσουν κεντρικούς και ακραίους μηχανισμούς που περιλαμβάνονται μέσα στις προσαρμοστικές απαντήσεις των οργανισμών στις αλλαγές κάτω από το έντονο βασανισμό, καθώς επίσης μέσα την εμφάνιση των συμπτωμάτων των διάφορων ασθενειών που περιλαμβάνεται από το κλιμακωτό όπλο. Most: πειραματιστείτε, εργαστήριο, φυσιολογία, άνοση απάντηση, συμβιβασμοί, προσαρμοστική απάντηση, φαινοτυπική πλαστικότητα, saisonnalité, κλιματολογικές αλλαγές, ο άνθρωπος - ο δεινόσαυρος, το primate, οι δεινόσαυροι lezardus του khmis και του νότιου Haouz Maroc. Κατά τη διάρκεια του βασανισμού από élevées συχνότητες που υπερβαίνουν το κατώτατο όριο του πόνου τα ενεργά στην επιφάνεια μόρια (phospholipides ή μονο glycérides) μπορούν να διαμορφώσουν που οργανώνονται δομές του τύπου «υγρό κρύσταλλο». Μερικοί αυτών μεσοφάσεων μπορούν να γαλακτωματοποιηθούν και να σταθεροποιηθούν υπό μορφή νάνο γαλακτώματα. Πρόσφατα έχει φανεί ότι η εσωτερική δομή αυτών αποκαλούμενων μορίων isasomes μπορεί να διαμορφωθεί τροποποιώντας την κυρτότητα των διασυνδέσεων και κάνοντας να ποικίλει κάποιες παραμέτρους όπως η θερμοκρασία ή την προσθήκη ενός μορίου φιλοξενούμενος (υδροφοβικός ή υδρόφιλος) και υπερβαίνων την αποτελεσματική πίεση και φθάνοντας στην ανώτατη πίεση τα χοντρά μόρια καταστρέφονται και έπειτα τα στερεά σώματα καταστρέφονται. Στα ζώα η εμπειρία έχει σηκώσει που ακολουθεί: Ένα αύξον ενδιαφέρον αναφέρεται στη διατύπωση και το χαρακτηρισμό των τέτοιων μορίων. Αυτές διασπορές το των οποίων εσωτερικό οργανώνεται εντελώς μπορούν να εξυπηρετήσουν του φορεα σε μόρια solubilisées μέσα στην εσωτερική δομή (βιταμίνες, ένζυμα, πρωτεΐνες, αρώματα), και να χρησιμοποιηθούν όπως οι πράκτορες του ελέγχου για την έκδοση των τέτοιων πρόσθετων ουσιών. Έτσι, αυτά συστήματα αντιπροσωπεύουν ένα τεράστιο δυναμικό ως το φορεα μέσα σε πολλές εφαρμογές (φαρμακείο, καλλυντικό, η βιολογία, γεωργία). Πράγματι, η παρουσία των πολλών διασυνδέσεων εσωτερικό colloïde επιτρέπει για να προβλέψει vectorisation των μορίων του απροσδιόριστου hydrophobicité. Πιο του υπομικρονιακού μεγέθους του πράγματι ένα colloïde ιδανικό για τις μεταβάσεις transmembranaires. Τα isasomes θέτουν επίσης θεμελιώδη ερωτήματα της έρευνας. Ο πρώτος στόχος αυτής της διατριβής θα είναι για να περιλάβει το μηχανισμό της κατάρτισης των τέτοιων εντελώς που οργανώνονται μορίων καθώς επίσης την επεξεργασία solubilisation μορίων των που ενσωματώνονται μέσα στη μεσόφαση. Για αυτούς να κάνετε, θα χρησιμοποιήσουμε όχι της εισβολής τεχνικές του χαρακτηρισμού όπως η μετάδοση των ακτίνων Χ ή/και των νετρονίων στις μικρές γωνίες. Τα διαφορετικά μίγματα θα μελετηθούν ώστε να αποσυνδέσουν ουσιαστικά χαρακτηριστικά και παραμέτρους, κυρίως ποικίλος τους τύπους των λιπιδίων, των λαδιών, stabilisants και των μορίων φιλοξενούμενοι. Ο δεύτερος στόχος αφορά την παραγωγή των μεγάλων ποσοτήτων και των ισχυρών συγκεντρώσεων των μορίων χρησιμοποιώντας μια αδύνατη ποσότητα ενέργειας. Αυτό είναι αδύνατο από τα κλασικά μέσα, τα οποία δεν επιτρέπουν για να αποκτήσουν μονο μόρια σκορπισμένος πέρα από μιας συγκέντρωσης των 20%. Αυτές μεγάλες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια μιας μηχανής της κοπής που θα αναπτύξουμε. Πιο, η ρεολογία των τέτοιων που συγκεντρώνονται συστημάτων είναι ουσιαστική ώστε να ελέγξει το προϊόν μέσα σε μια βιομηχανική επεξεργασία αλλά επίσης αυτά τελικά viscoélastiques χαρακτηριστικά. Οι στόχοι κατευθύνονται έντονα προς συγκεκριμένες, εξαρτώμενες εφαρμογές στο environnant βιομηχανικό ύφασμα; επιδιώκουμε έναν που καθορίζεται υποψήφιο που συμφιλιώνει θεμελιώδη και την που εφαρμόζεται έρευνα. Μια ιδιαίτερη προσοχή θα αναφερθεί στην εμπειρία επίκτητη από τον υποψήφιο μέσα στον τομέα των γαλακτωμάτων, των auto μοριακών συνελεύσεων και στη μετάδοση των ακτίνων Χ ή των νετρονίων. το έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα μακριά biological εκφράζει το άρθρο 8 παράγραφος 2 του Δικαστηρίου διεθνής της δικαιοσύνης τα προσθετικά στοιχεία στο στοιχείο των εγκλημάτων όπως προβλεμμένα από τα άρθρα 6,7, και τα 8 είναι Η ανάλυση: Φυσικοχημεία της μαλακής ύλης, μετέπειτα τον εκφυλισμό των θυμάτων Γαλακτώματα, auto μοριακές συνελεύσεις που καταστρέφονται από το κλιμακωτό όπλο Που εκτιμώνται ιδιαίτερα γνώσεις στη μετάδοση των ακτινοβολιών να ξέρει την επίδραση του λέιζερ και του μαγνητισμού και το audio-visuel αποτέλεσμα της αριθμητικής φωτογραφικής μηχανής. Αυτά εγκλήματα διορίζονται σε Καζαμπλάνκα στην provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi και Casa-anfa στο λαό, τους πράκτορες της υπηρεσίας των πληροφοριών της μείωσης, τους πράκτορες της εθνικής ασφάλειας, τους δικαστές, universitaires και τους δημοσιογράφους. Τα που διορίζονται εγκλήματα περιλαμβάνουν επίσης έντονες μακρινές καρδιακές κρίσεις από το σιωπηλό όπλο haaarp. (το www.syti.net/silent/weapons.html) με όποιος αυτός ετοιμάζει προς το παρόν ένα πραξικόπημα ενάντια σε SAM ο βασιλιάς από ονομασμένος Raoul yacoubi, Othmani, Zemmrani και Senhaji όλοι της ακραίας αριστεράς και phalange sioniste που θέλει να αντιστρέψει τη μοναρχία να καθιερώσει μια που συνασπίζεται δημοκρατία. Αυτοί εγκληματίες ακόμη δεν ανακαλύπτονται από τις marocaines αρχές και κατηγορούνται σύμφωνα με τους όρους Interpol: Génocide, war crimes and crimes against humanity. Law enforcement and corruption drugs and criminal organiszations trafficking in human beings χρησιμοποιήστε μακριά το equipment high μακριά fraquency ενεργοποιεί το εωθινό research program η συνείδηση bioterrorism. knock state against rabat other crimes against administrations and states. Hidden πρόσκαιρος from Interpol.

 


 
 
 

Ajouter un commentaire

Pseudo : Réserve ton pseudo ici
Email :
Site :
Commentaire :

Smileys

 
 
 
Rappel article