VEF Blog

Titre du blog : Amnesty Maroc
Auteur : Amnesty
Date de création : 15-10-2008
 
posté le 15-10-2008 à 19:30:36

Το έγκλημα του πλυσίματος του εγκεφάλου που διορίζεται από Khlifa και Raoul yacoubi

Εάν οι ανατρεπτικοί εγκληματίες κατηγορούμενοι των πλυσιμάτων του εγκεφάλου βασίζονται μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι το APA (αμερικάνικη ψυχολογική ένωση), μέσασε ένα υπόμνημα, έχει στο που απορρίπτεται αποτέλεσμα να επικυρώσει που πραγματοποιούνται εργασίες στο θέμα voici των ετών, απότην ομάδα του δρχ Margaret Singer, καθώς επίσης το γεγονός ότι το Ιταλία έχει ακυρώσει τελικά έναν νόμο που αναφέρεται «plagio» - το διανοητικό αντίτιμο του ελέγχου. Οι εργασίες Pr Singer ήταν πράγματι ελλιπείς. Ο νόμος στο υπερβολικά ασαφές plagio να μην διακινδυνεύσει αδικίες. Ήταν κατανοητός ότι παρά την γενική αξία τους, δεν αυτόες επικυρώνει.
Παρόλο που αυτά επιχειρήματα ζυγίζουν ενός σχετικού βάρους μέσα στην εξισορρόπηση στη δυσφήμηση της θεωρίας του διανοητικού ελέγχου και του πλυσίματος του εγκεφάλου, εντούτοις οι απολογητές παραλείπουν μερικά ουσιαστικά γεγονότα σχετικά με τις που αποδεικνύονται δυνατότητες για να ελέγξουν περίπου εντελώς τις δραστηριότητες, και μάλιστα τις σκέψεις και τις συγκινήσεις ενός προσώπου.


Τι είναι τα μέσα που ασκούνται από Othmani στα θύματά του;
1/ Να φυλακίσει φυσικά το πρόσωπο δεν θα επιτρέψει ίσως να του κάνει να κάνει αυστηρά όλο που θα ήθελε ότι κάνει, αλλά ο φυσικός περιορισμός θα επιτρέψει εντούτοις να αυτός σπρώξει σε υποχρεωτικές δραστηριότητες. Μια άλλη μορφή της φυλάκισης που χρησιμοποιείται ίσως με τη βοήθεια διάφορες, φιλικές , διοικητικές, οικονομικές και τις υλικές πιέσεις: έτσι είναι αρκετά εύκολα «φυλακισμένος» των λειτουργιών του μέσα σε μια ομάδα, ή μια οικογένεια, να μην προβλέψει για να σπάσει παρά εξαιτίας των πολύ στερεών κινήτρων. «Να ξαναρχίσει στο μηδέν» απαιτεί το πολύ θάρρο και μια πραγματικά στερεά απόφαση.
η φυλάκιση της provençiale αντιπροσωπείας για τον καθαρό ανατρεπτικό λογαριασμό του που ασκείται στους πολίτες, τους στρατιωτικούς, την υπηρεσία των πληροφοριών και τους ανθρώπους του Κράτους στην όψη να αντιστρέψει τη δημοκρατική εξουσία Rabat διορίζεται από Othmani, Zemmrani, Senhaji, Raoul yacoubi, και Benbiga

Η φυσική φυλάκιση ασκείται τουλάχιστον από scientologie (μερικές φορές κάτω από τη που οπλίζεται φύλαξη, ή μέσα σε δωμάτια παρόμοια κλειστά στις φυλακές); η ηθική φυλάκιση είναι καλά πιό συχνός: δημεύει τα χαρτιά της ταυτότητας ενός προσώπου, του αφήνει υπερβολικά λίγ χρήμα να μπορέσει να επιστρέψει chez την, αυτός περιλαμβάνει μέσα σε δραστηριότητες για τις οποίες θα μπορούσε να συνεχιστεί, του κάνει να υπογράψει «συμβάσεις» που - μάλιστα εάν δεν έχουν καμία νομική αξία - μπορούν να αυτός συνδέσουν στην κίνηση. Αυτός κρατά από πιθανούς εκβιασμούς.
εάν είναι interdit μάλιστα μέσα σε φυλακές σε Καζαμπλάνκα αυτός αρχίζει να γίνει στα πρόσωπα στην μάλιστα ελευθερία να αυτόες δολοφονήσει και να πωλήσει τα όργανά τους και τα humaines λάδια στον Ελβετό από phalange sioniste και από την ακραία ανατρεπτική αριστερά ενάντια στο πολίτευμα Rabat.


2/ Hypnose, φαινόμενο που αναγνωρίζεται από εξαιρετικά εδώ και πολύ καιρό, είναι επίσης ικανή για να ελέγξει μερικώς ένα καλό μέρος των δραστηριοτήτων, των σκέψεων και των συγκινήσεων ή των αισθησήτων ενός προσώπου.

Hypnose ασκείται στους διάφορους βαθμούς και από τις διάφορες μεθόδους μέσα στην πλειοψηφία των sectaires ενώσεων. Μέθοδοι όπως η scientologique ακρόαση, που κηρύσσονται μερικοί évangélistes (ή Hitler!) και καλά άλλων μεθόδων κάνει την κλήση σε περίπου προφανείς μορφές hypnose.
στην provençiale αντιπροσωπεία κηρύσσει το antichrist από ένα communié παλαιό communier juifs άποικοι που εκφυλίζεται τα θύματά του στην προφορά του ονόματος jesus ή την ανάγνωση coran, οι εκτελεστές συνδέονται μεταξύ τους από στα νευρικά συστήματά τους και αυτός του θύματός τους από έναν υπολογιστή και téléguidés από τη αριθμητική φωτογραφική μηχανή στα θύματά τους και επιτίθενται στις οικογένειες επειδή συμπληρώνονται της primitive περιοχής, primates στις ωθήσεις ζωϊκά bio-anthropoides και εγκληματικός διψημένος των fracassés κρανίων και των φλεβών déséchées.par ραδηοφωνικοί κυματισμοί, μαγνητισμός, το λέιζερ ενός μαγνητικού κομπρεσέρ των ροών εισάγει του ΓΛΔ από phalange sioniste για να βλάψει στο marocain Κράτος.

3/ Κάποιες μορφές της διανοητικής πειθώ έχουν αυτήν την μια ίδια εξουσία δεν είναι για να σημειώσουν παρά τις απότομες αλλαγές της συμπεριφοράς humain être που πέφτουν ερωτευμένες: δεν υπάρχει προφανώς τίποτα να κατηγορήσει σε αυτό το φαινόμενο - αλλά θα μπορούσε μερικώς να συγκριθεί αρκετά εύκολα με το φαινόμενο της προσέγγισης μιας κίνησης, μιας φιλοσοφίας ή μιας θρησκείας: άγρια ή βαθμιαία, το πρόσωπο ανταλλαγή της συμπεριφοράς στη λειτουργία της αντίληψής του μιας πειστικής και séduisant ομάδας, η οποία μπορεί τότε να γίνει κατάλληλη για να υποτάξει τη συνηθισμένη θέληση του προσώπου. Το απλό γεγονός για να εκτιμηθεί μέσα στην εργασία του θα σπρώξει έναν μισθωτό να κάνει περισσότερο και να είναι πιό αποτελεσματικό: είναι μια μέθοδος συχνά που χρησιμοποιείται - συνειδητά ή όχι - από τη στελέχωση.

Είναι «love-bombing» και όλες αποπλανήσεις και υποσχέσεις των κινήσεων σχετικά με ένα καλύτερο μέλλον. Είναι στην επικύρωση των ποιοτήτων που δανείζει στον οπαδό στο παρόν. Είναι που επίσης κάνουν αυτές ομάδεις ενώ αυτοί déclament ένας των πολλών εκδόσεων «εκεί πολύς έχει καλέσει, αλλά λίί élus " ή ότι λέεται «την ομάδα των ελίτ».
Η αποπλάνηση εδώ ένα της πορνείας του king Ντέιβιντ τέτοιος το aviv και ένα δίκτυο των των ισχυρών ναρκώσεων κάνναβη και ναρκώσεων μέσω τακτοποίησε τα στοιχήματα ιερό germain-amesterdam από την Ασία.


4/ Η χρησιμοποίηση κάποιων μεθόδων μειώνει αναντίρρητος την αναλυτική ικανότητα, την αποφασιστική εξουσία και τη σαφήνεια της κατανόησης humain être: να αυτός αποτρέψτε να κοιμηθούν, να ικανοποιήσουν εντελώς κάποιες φυσικές ανάγκες όπως να φάει ή να ουρήσει, να μην αφήσουν χρόνους του καποίου «να απεικονίσουν» - από το παράδειγμα του επιβάλλοντας élevés ωράρια της εργασίας, συγκολλητικές ασκήσεις, απαγγελίες συνεχής, ή άλλες σχεδόν συνεχείς μορφές της έντονης δραστηριότητας θα φέρουν αυτού που υποβάλλεται σε αυτές πιέσεις πια να μην είναι σε θέση να κάνει το σημείο στα προβλήματα της ύπαρξης. Συνεχώς περιλήφθείτε μέσα μια στην μόνη και ίδια κατεύθυνση, θα πάρει τελικά τη συνήθεια αυτών νέων ρυθμών και οι κανονικά ικανές εξωτερικές πραγματικότητες να αυτός επηρεάσουν δεν θα μπορέσουν πια να ασκήσουν τον ίδιο ανερχόμενο.

Με τον εξοπλισμό Raoul yacoubi όλες οργανικές λειτουργίες ελέγχονται για μια neuropsychiatrique και βιολογική μεταχείριση που τείνει για να μετασχηματίσουν το θύμα, μετέπειτα τη φυσιολογική μεταφορά από το πλύσιμο του εγκεφάλου, το σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα, conditionnement από την πνευματική δυστυχία και από όλα είδη των ασθενειών

Αυτό συναντιέται μέσα σε μια ένας καταναγκαστική ομάδα: κολοσσιαία ωράρια (που μπορούν να φθάσει στις 30 ώρες της εργασίας για τις 3 ώρες των αναπαύσεων), γενικά που ισορροπούνται άσχημα και υπερβολικά γρήγορα που καταπίνονται ανεπαρκή τρόφιμα, απαγόρευση για να βγούν «των συνεδριάσεων» ή «των παρακλήσεων και των κηρυγμάτων» μάλιστα σε περίπτωση ανάγκης επείγων (Moon, scientologie μεταξύ άλλων), της απαγγελίας αρκετές χιλιάδες των φορών από την ημέρα ένας (Krishna), σημαντικοί χρόνοι «της περισυλλογής» (Νέος Ακρόπολη, περισυλλογή Transcendantale, ΑΝΑΤΟΛΉ…), κ.λπ.


5/ Η διακοπή με την που παρακολουθείται μέση προηγουμένως μπορεί επίσης να επηρεάσει στις δραστηριότητες και τις συγκινήσεις του καποίου. Μια απλή μετακόμιση θα καταλήξει έτσι σε αλλαγές μέσα στις συνήθειες και τις δραστηριότητες. Εάν προσθέτει μια αλλαγή των χωρών, της γλώσσας, των φίλων και της εργασίας, όπως είναι συχνά η περίπτωση στην κεντροθέτηση των ομάδεων πιθανών του διανοητικού ελέγχου, τα αποτελέσματα της διακοπής του περιβάλλοντος autant πιο θα σημειωθούν. Παράλληλα, μπορεί να παρουσιαστεί να θεωρήσει ότι αυτός που είναι είναι εξωτερικό επικίνδυνος: έτσι πολλοί κόσμοι δεν βγαίνουν πια της κατοικίας τους στην πόλη εάν γίνονται πεπεισμένοι (παραδείγματος χάρη από médias) ότι η πόλη είναι επικίνδυνη.
Θεωρεί ότι μέσα στον ουρανό Καζαμπλάνκα οι άγγελοι δεν πετούν πια στην αιτία των ροών του λέιζερ που ρίχνονται ανωτέρω την πόλη που φεύγει από τα χαμηλά κονδύλια hay mohammadi και casa-anfa πού βρίσκεται ο εξοπλισμός Tchernobyl που χειρίζεται από έναν δεινόσαυρο, είναι η σπηλιά του haaarp. (syti.net: silent.weapon.html.

Αυτή η διακοπή επιβάλλεται μέσα σε πολλές περιπτώσεις («αποσύνδεση» scientologie, τον συχνός εκπατρισμό chez Moon, τα scientologues κ.λπ.). Όλες θρησκευτικές ή θρησκευτικές ψευδο κινήσεις υποφέρουν επίσης της τάσης για να περιγράψουν τον κίνδυνο που θα υπεάρχε αυτόες να μην θεωρήσει ή να μην ακολουθήστε τις κανονάεις της ζωής τους. Ο γάμος Moon - πού Moon διαλέγει το μέλλον και μελλοντικό - καμένος επίσης μέρος αλλαγών των που προκαλούν βαθιές αλλαγές της συμπεριφοράς.
το antichrist σε primitif Καζαμπλάνκα το civilisationnel σπάζει τα θύματά του εάν έχουν διανοητικών εικόνων των που αντιπροσωπεύουν ένα κοινωνικό ή humain καταστατικό ανωτέρω δικός του και που είναι homosexuel, αυτός σκοτώνει τις viriles γυναίκες και τους ανθρώπους.


6/ Η πιό βαθμιαία επιβολή πιο ή των υποτιθέμενων κανονάεων της ύπαρξης να φέρει μεγάλες ωφέλειες του καποίου θα τονίσει ακόμη τον που ασκείται έλεγχο: οι γονείς επιβάλλουν παραδείγματος χάρη ένα κάποιο πλαίσιο της συμπεριφοράς των παιδιών, των ιδιοκτητών των υπαλλήλων, τα Κράτη στους πολίτες τους: αυτό παράγει επίσης κοινωνικές και ατομικές συμπεριφορές.

Όλες κινήσεις επιβάλλουν κανονάεις της ζωής, της ηθικής - ή μερικές φορές, της ανηθικότητας - στους οπαδούς τους.
Η αντιπροσωπεία η απουσία της ηθικής συνείδησης και η παρουσία της εχθρότητας κάνουν την κανόνας αυτός είναι ο κλιμακωτός κόσμος που θεωρούταν μέσα σε ένα δραματικός υπερ ξαφνικά figée όραμα στο ολογραφικό αμετακίνητο πλάνο πού ο δεινόσαυρος θέλει να εισαγάγει μέσα στη δυναστεία


7/ το ψέμα που εφαρμόζεται με την πειθώ μπορεί συχνά να διεξαγάγει humain être σε αποφάσεις ότι δεν παίρνε εάν δεν εήταν παραπλανημένος εθελοντικά από πλησίον.

Το ψέμα σ νέο ασκείται καλόπιστα (πεπεισμένοι οπαδοί) ή ψεύτικα (οπαδοί που έχουν μια μακριά εμπειρία της κίνησης, αλλά που δεν μπορούν να διακινδυνεύσουν για να αποκλειστούν ή να αποκηρυχτούν, επειδή αναμένουν ακόμη κάτι της ομάδας, ή οπαδοί του υψηλού επιπέδου που είναι «στην εξουσία» και ξέρουν παρά τους στόχους της κίνησης αναβάλλουν έντονα της οποίας λέει στους αρχαρίους.)
Το ψέμα υποδεέστερου της αντιπροσωπείας είναι μια ψυχική απάτη που βοηθιέται από τον υπολογιστή για να προκαλέσει μέσα faux το Δικαστήριο της πρώτης αρχής Καζαμπλάνκα ο του οποίου υπουργός της δικαιοσύνης έχει δολοφονηθεί από την μακρινή καρδιακή κρίση από την ακραία αριστερά σε Καζαμπλάνκα.


Η πολύ ευρεία πλειοψηφία αυτών μεθόδων χρησιμοποιείται από τις κατάλληλες καταναγκαστικές ομάδεις των αιρέσεων. Εάν συναντά όλα αυτά χαρακτηριστικά στην κεντροθέτηση μιας ομάδας, διακινδυνεύει εξαιρετικά για να είναι επικίνδυνος.

Τι κάνουν οι απολογητές αντιμετώπιση σε αυτές κατηγορίες;

Voici που συστήνει από το παράδειγμα το αξιότιμο cavale Cac κατά τη διάρκεια της μεγάλης διάσκεψης CESNUR Ιταλία του 1998:

- να μην καταρτίστε απαριθμήσεις των επικίνδυνων υποτιθέμενων κινήσεων,
- να ισορροπήστε τις υποβολές εκθέσεων των παλαιών μελών που γίνονται εχθρικός από εκείνους μελών ακόμη των πιστών στην ομάδα τους.


Eh καλά, ισορροπεί επομένως τις δηλώσεις ενός από τις δηλώσεις άλλοι. Αυτό δεν θα είναι εύκολο, επειδή μέσα σε κάποιες κινήσεις, η πολύ πολύ μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών δεν έχει κάνει παρά να περάσει. Έτσι, οι που λογαριάζονται εκτιμήσεις που έχουμε κάνει παρουσιάζουν ότι τα περίπου 99% κόσμων των που ήταν μέλη scientologie έχουν φύγει, περίπου γρήγορα - μερικοί στο τέλος μια μισή μέρα, από άλλους μετέπειτα πιο των είκοσι ετών. Δεν μπορώ να προωθήσω αριθμούς για άλλες κινήσεις: είναι εντούτοις προφανής ότι εάν αυτές ομάδεις προσελκύουν εύκολα, δεν κρατούν so εύκολα.
«Να ισορροπήσουν» τις μαρτυρίες ενός από εκείνους άλλοι, θα ήταν επομένως να χρησιμοποιήσει, παραδείγματος χάρη, τα 99% των μαρτυριών κόσμων των που έχουν εγκαταλείψει scientologie για ένα για - εκατό των μαρτυριών των οπαδών. Αυτό δίνει μια ιδέα του πιθανού αποτελέσματος. Δεν είναι μάλιστα πια ανάγκη για να κάνει την έρευνα στην παρόμοια περίπτωση, η διάρκεια των παραμονών θα αρκούσε! (να δει επίσης αυτήν την σημείωση)

Υπάρχει μια δεύτερη μέθοδο: να συγκρίνετε τις μαρτυρίες εκείνοι που είναι ακόμη οι οπαδοί: έχουν σχεδόν ίδιες μαρτυρίες, ότι θα έλεγε μαθημένος από την καρδιά. Αυτό θα παρουσίαζε μια κρίσιμη απουσία του πνεύματος chez τα μέλη, ενώ εάν συγκρίνει τις μαρτυρίες εκείνοι που έχουν φύγει μεταξύ τους, θα βρεί μια ευρεία ποικιλομορφία των απόψεων; παραδείγματος χάρη, απογοητευμένα - κόσμων τίποτα των που δεν έχουν αποκτήσει - των αρκετά που ενημερώνονται κόσμων (εκείνοι που δεν ξέρουν σquoi να κρατηθούν, που δεν είχαν το χρόνο για να κρίνει του βάθους), κόσμοι που θεωρούν ότι το τέτοιο ή τέτοιο μέρος των διδασκαλιών είναι καλό - αλλά που έχουν εγκαταλείψει εντούτοις -, ή κόσμοι που ασκούν μια dissidente μορφή των διδασκαλιών που έχουν λάβει. Μπορεί επομένως να συναγάγει ότι οι μαρτυρίες εκείνοι που έχουν φύγει είναι πολύς πιό αξιόπιστες και πιό προσωπικές από εκείνοι των σημερινών μελών.
Οι απολογητές στιγματιζω εκείνων ότι ονομάζουν «apostats», δηλώνοντας ότι οι μαρτυρίες τους θα ήταν χωρίς την αξία: αυτός «apostats» είναι στην πραγματικότητα εκείνοι που αποφασίζονται για να μιλήσουν του παρελθόντος τους, γενικά κόσμων των που χρηματοδοτούνται μιας στερεάς εμπειρίας της κίνησης που έχουν εγκαταλείψει και καλά αποφασισμένος να κάνει να γνωρίσουν τους κινδύνους και exactions.
Λίί κόσμοι κάνουν το πράγματι μέρος αυτής της κατηγορίας, επειδή αυτό απαιτεί όχι μόνο να αντιμετωπίσει μια μερικές φορές ισχυρή ομάδα, στα ρίσκα του και τους κινδύνους (εκβιασμοί, διάφορες exactions, δυσφήμιση μπορεί να αναληφθεί από την ομάδα ενάντια «στο apostat»), αλλά αυτό ρωτά επίσης ένα έντονο κρίσιμο πνεύμα και τους πολλούς χρόνους και μερικές φορές του χρήματος. Αυτό εξηγεί το μικρό αριθμό των παλαιών δανείων που πιστοποιούν ενάντια στην κίνηση σπου έχουν παρευρεθεί. Και αυτό επιβάλλει επίσης την ιδέα ότι είναι καλύτερα στο ρεύμα από την πλειοψηφία, χωρίς quoi δεν θα μπορούσαν να αρχίσουν σοβαρά ούτε από médias, ούτε από τους ιδιωτικούς συνομιλητές τους:
Οι δηλώσεις τους δεν θα κόβονταν ένας αυτόες άλλων, και δεν θα έβρισκε μια επίρρωση μέσα écrits της κίνησης που κατηγορούν, ούτε μέσα στα άρθρα της συμπίεσης, τα κρίσιμα έργα, άρθρα και τα κομμάτια τα γραπτά από neutres ανακριτές στην αναχώρηση, ούτε μέσα τις μαρτυρίες παραχθείσες κατά τη διάρκεια των νομικών επιχειρήσεων. Βρίσκεται ότι όλες αυτές μαρτυρίες κόβονται πολύ κατά ένα μεγάλο μέρος, το οποίο θα απεδείκνυε την αξία τους, επειδή, αντιθέτως στις μαρτυρίες των οπαδών, αυτοί εκπέμπεται από κόσμους που δεν είναι γνωστούς και συχνά που έχουν παρευρεθεί σε διακλαδώσεις πολύ απόμακρες της ίδιας κίνησης. Εκτιμώ σχετικά με με ότι οι οι πιό αξιόπιστοσι μαρτυρίες είναι εκείνοι των κριτικών που ενημερώνονται καλά, «apostats», σύμφωνα με Intro αμπέλι. Μέσα σε αυτούς τομείς, δεν είναι ίδιος ο εύκολος αξιόπιστος και φέρνει εσωτερικές και εξωτερικές αποδείξεις σε μια κίνηση.