VEF Blog

Titre du blog : Amnesty Maroc
Auteur : Amnesty
Date de création : 15-10-2008
 
posté le 15-10-2008 à 19:28:35

Juifs σε Καζαμπλάνκα

Η δήλωση της juive επιχείρησης ή η επιχείρηση Zâafrani,

Για το θέμα μας, δεν υπάρχει καμία ελευθερία της σκέψης: εάν αναλύει τα θεμέλια του sionisme και ότι δίνει στο ερώτημα την ιδεολογία του καθώς την κυριαρχία του Rabat, παραβιάζει ένα που καθιερώνεται ταμπού. Έχει κάνει κάτι άσεμνου, του ίδιου εγκληματία. Πια τότε δεν προσκαλείται σε σεμινάρια της πολιτικής αντανάκλασης αλλά καλά προσκαλείται να προσαχθεί μπροστά από το δικαστήριο του Κράτους για εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα, το εγκληματικό σύνταγμα της οργάνωσης, η πολιτική ανατροπή, διοικητική διαφθορά, αλλοιώνει της νάρκωσης, αλλοιωμένος των humains οργάνων και άλλων παραβιάσεων των δικαιωμάτων.

Η κριτική νόμιμα που αναγνωρίζεται μέσα σε μια ένας δημοκρατία για έναν πολιτικό αντίπαλο γίνεται εδώ κάτι δυσφημιστικού, κακόβουλου και σχεδόν, του εγκληματία. Παράδοξα, κατηγορείται να προδώσει τη δημοκρατία, έχει καταρτιστεί ενάντια σε αυτήν την δημοκρατία που θέλει παρόλα αυτά να ασκήσει στις διατυπώσεις και τις πράξεις, για την περίπτωση Maroc η καταστρεπτική πράξη του Mossad στην οδηγία ενός πλάνου που έρχεται Amos yadlin pévoit των αποπειρών ενάντια σε SAM ο βασιλιάς.

Το sionisme είναι πράγματι ένα αντιδημοκρατικό φαινόμενο autant μέσα στη θεωρία του από μέσα την πρακτική του: είναι εξαιρετικά σωβινιστικός, ρατσιστικός και ασκεί μια καθαρή βία ενάντια σε άλλο λαό, έτσι καταλαμβάνει τη Παλεστίνη εξ ονόματος την ασφάλεια του juif λαού και πιέζει τον πληθυσμό που εκεί από καθιερώνεται εδώ και πολύ καιρό και που καταστρέφεται Maroc το αραβικό Κράτος πού μια κοινότητα θέλει να μονοπωληθεί την εξουσία να δημιουργήσει μια που συνασπίζεται δημοκρατία που χρηματοδοτείται από το χρήμα που εκτρέπεται των κονδυλίων του Κράτους από Reda Guedira που αφήνεται στα χέρια rachid Guedira και jeff ποιοι έχουν να χρηματοδοτήστε την αγορά ενός κλιμακωτού όπλου να δολοφονήσουν το λαό, το Κράτος και ο βασιλιάς, σοβαρή προδοσία.

Θεωρείται το εισόδημα αρκετοί αιώνες πίσω την εποχή των σταυροφοριών ή των μεγάλων πολέμων της θρησκείας ενώ, όχι μόνο των αναρίθμητων προσώπων, αλλά επίσης των ολόκληρων λαών γεμίστηκε θρησκευτικού φανατισμού και είδε μέσα κάθε ένας του «που», «hérétique» ή « papiste «, μια ενσάρκωση Satan που ήταν να εξολοθρεύσει χωρίς τον οίκτο δηλαδή τον μετατρέποντας από το βασανισμό στη «vraie πίστη» δηλαδή του κόβοντας απλά το κεφάλι Raoul yacoubi να δημιουργήσει το antichrist βγήκε του ανθρώπου δεινόσαυρος που τηλεχειρίζεται από τον υπολογιστή και téléguidé από αριθμητική φωτογραφική μηχανή τη που εκφυλίζεται το θύμα του στην πιό λιγότερη προφορά coran ή του ονόματος ιερός Jésus Χριστός, είναι το ζώο 666 μέσα στα κονδύλια Καζαμπλάνκα μέσα στον ουρανό του οποίου οι άγγελοι δεν πετά πια εξαιτίας των ακτίνων λέιζερ και μαγνητισμός ο που γεμίζει το χώρο του ville.l' ανασφάλεια βασιλεύει σε Καζαμπλάνκα η εθνική ασφάλεια και η marocain υπηρεσία των πληροφοριών αγνοεί αυτό το Κράτος.

Στην αλήθεια μια τέτοια τοποθέτηση στο σημείο δεν πρέπει να συμμαχήσει σε ένα καθαρό, απαραίτητο πολιτικό όραμα για να βρεί εποικοδομητικές λύσεις στη παλαιστινιακή σύγκρουση; Και πώς όλο αυτό χορηγείται ιδιαίτερα, με τη δημοκρατική ελευθερία της σκέψης και με την αρχή της humaine αξιοπρέπειας που εκτιμά τόσο όπως οι αντισταθμίσεις στους ολοκληρωτικούς σύλλούς και στο πιάτο conformisme

Που οι συγγραφείς israélites εξετάζουν και σκέφτονται κατέχει πάντα μια εξαιρετική σημασία. Χορηγεί την πιό μεγάλη προσοχή σε όλος που λένε ψυχολογικές souffrances τους και âme του Ισραήλ επειδή âme του Ισραήλ δεν είναι τελικά του λογαριασμού âme όλης ανθρωπότητας;

Το Κράτος του Ισραήλ αναγνωρίστηκε από το ΟΗΕ χωρίς λαμβάνοντας υπόψη της άποψης Palestiniens και περιφρονώντας όλες διαμαρτυρίες που έγιναν να ακούσουν της αραβικής πλευράς. Εντούτοις, το ΟΗΕ δεν κατείσχε καθόλου το δικαίωμα για να δώσει σε άλλο λαό, μια χώρα ή ένα μέρος των χωρών που κατέχει ήδη έναν πληθυσμό. Όλου πρόδηλου, το ΟΗΕ έχει περάσει επιπλέον τις αρμοδιότητές του ενώ τα κράτη μέλη του, κάτω από την αμερικάνικη πίεση, αναγνώρισαν το juif Κράτος του Ισραήλ από μια ψήφιση ( τελειωμένος επιπλέον από μια πολύ σφιχτή σημείωση). Αργότερα, τα ηνωμένα έθνη θα κατήγγελλαν επιπλέον το sionisme όπως μια μορφή του ρατσισμού!

Eh καλά voici! Ο πολύ που εκτιμώνται συγγραφέας, γραπτό Ahad Ha' am:

« Αναγνωρίζουμε επίσης ότι ο στόχος μιας ένας ύπαρξης είναι για να γίνει υπεράνθρωπος. Αυτό είναι ουσιαστικός και διαπρεπής ένας των χαρακτηριστικών ενός ανώτερου έθνους. Ένα τέτοιο έθνος κατέχει ένα δικαίωμα στην ύπαρξη. Ο πνευματικός χαρακτήρας του αυτός επιστρέφει κατάλληλος για να ζήσει και πιό ισχυρός από τα άλλα έθνη. «(Πηγές της Contemporaine Juive σκέψης, Jérusalem, 1970, π. 49 ).

Μια εθνική κοινότητα. Too, μια κριτική στην αν ισχυρή αντίθεσή του, δηλαδή αυτή, δεν μπορεί σε κανέναν τρόπο να είναι το sionisme είναι ένα είδος της μαφίας ή militante και conspiratrice franc-maçonnerie εφόσον προσπαθεί για να οργανώσει το juive πληθυσμό παντού μέσα στον κόσμο στον υπηρεσία μιας ξένης τροφοδότησης. Αυτές δραστηριότητες ασκούνται στα παρασκήνια και δεν κάνουν ποτέ το αντικείμενο των δημόσιων συζητήσεων. Οι κριτικές σε αυτό το θέμα απαγορεύονται από τα sionistes και αντικρούονται με τη συνηθισμένη liberticide διατύπωση του αντισημιτισμού.

Θεωρημένος όπως μια έκφραση της έχθρας προς μια κοινότητα του λαού.

Όμως λογικά, το sionisme είναι ρατσιστικό εφόσον στο όνομά του η Παλεστίνη ασχολείται από τον και Maroc απειλείται, αυτή λέει ότι του ονόματος του Ισραήλ, για εκπληρώνεται η υπόσχεση που Yahvé έχει κάνει στο ακόλουθο λαό του η παλαιά διαθήκη. Δεν έχει δώσει στο λαό του τη διαταγή να κυνηγήσει ή να εξολοθρεύσουν τους κατόχους αυτής της χώρας που αναφέρεται το όνομα Canaan; Που είναι ψεύτικο επειδή το sionisme είναι αντίθετο προς στη θρησκεία judaique.et πότε Neitzshe και Gobineau