Amnesty Maroc

Doits de l'homme

posté le 15-10-2008 à 19:09:45

Ένα άσχημα εκπεμπόμενο ένταλμα

Απειλή ενός διεθνούς εντάλματος της παύσης, Ένα αγαθό fâcheuse περιστατικό για το στρατηγό Benslimane, για το οποίο ενεργείται εκεί μιας καμπής μέσα στην επιχείρηση εφόσον, εάν δεν παρουσιάζεται, ο γαλλικός δικαστής μπορεί, όπως τον σκέφτεται αριθμός των παρατηρητών, να αρχίσει άλλες διαδικασίες που πηγαίνουν μέχρι το διεθνές ένταλμα της παύσης. Πράγματι, η μαχητικότητα του δικαστή είναι που κάνει τον πιο φόβο σήμερα. Έχει δώσει αρκετά ενέχυρα της αντοχής του έτσι ώστε αρχίζουν σοβαρά οι απειλές διεθνών ενταλμάτων των εξαιρετικά fâcheux της παύσης, όχι μόνο για Hosni Benslimane αλλά για όλο πολίτευμα. Πράγματι, Benslimane δεν είναι μόνος συγκαλεσμένο για να υποβληθεί σε ακρόαση από το δικαστή αυτό το Τρίτη, 21 Νοεμβρίου. Αρκετοί χαρακτήρες που θεωρούνται από το γαλλικό καθώς επιδεκτικό δικαστή για να ανάψουν από τη μαρτυρία τους το μυστήριο της επιχείρησης Ben Barka έχουν λάβει ήδη τη σύγκλησή τους για την ίδια ημέρα. Είναι Αχμέντ Boukhari που θα εγκαινιάσει αυτήν την ημέρα όλων μαρτυριών. Ο παλαιός πράκτορας του CAB1 έχει λάβει τη σύγκλησή του να παρουσιαστεί στο 10h30 η Τρίτη πρωί. Έπειτα, στο τέλος του πρωινού, θα είναι στο γύρο Driss Benzekri. Θα ακολουθήσει μέσα στο απόγευμα Miloud Tounzi, Boubker Hassouni και Hosni Benslimane για ακούονται από το δικαστή Ramaël. Σύμφωνα με νομικές πηγές, η μαρτυρία Αχμέντ Boukhari δεν διεγείρει ιδιαίτερα το γαλλικό δικαστή. Τελευταίος ζεματιζόταν από πολλές volte-face και τις αντιφατικές μαρτυρίες που σμαλτώνουν τη «médiatique» σταδιοδρομία, για τον πιό παραγωγικότον, του παλαιού πράκτορα των marocains μυστικών υπηρεσιών. Στην πραγματικότητα, είναι Miloud Tounzi που ενδιαφέρει το δικαστή. Έχει προσδιοριστεί τυπικά από τις τουλάχιστον δύο μαρτυρίες Rachid Skirej και Mahjoub Tobji, όπως όντας το διάσημος «Chtouki». Ο δικαστής ενίσχυε αυτές μαρτυρίες, από μια γραφολογική εμπειρογνωμοσύνη που αφήνει λιές αμφιβολίες στην ταυτότητα του πράκτορα «Chtouki». Πιο, Miloud Tounzi είχε προσπαθήσει ήδη, διαμέσου Driss Benzekri ενώ αυτός ήταν ακόμη της διαφορετικής πλευράς του εμποδίου με το φόρουμ αλήθεια και τη δικαιοσύνη, για να συνεργαστεί στην έρευνα. Και τότε, ο marocain υπουργός της δικαιοσύνης ο ίδιος δεν έχει δηλώσει μέγιστος και εξαιρετικά ότι Miloud Tounzi και Boubker Hassouni πρέπει να πιστοποιήσει;

Συγκλήσεις που στενοχωρούν
, Η παρουσία Boubker Hassouni, ο της οποίας δικαστής, εκεί too, έχει μπορέσει να αποκτήσει τη διεύθυνση χωρίς τη βοήθεια του marocain αντίστοιχού του, θα ήταν προφανώς θαυμαστός και επομένως πολύ λίγο πιθανός, λιγότερος ενός χτυπήματος του θεάτρου. Σχετικά με Driss Benzekri, ο δικαστής πολύ λίγο έχει δοκιμάσει την επίκλησή του «του επαγγελματικού μυστικού» να αρνηθεί για να απαντήσει στα ερωτήματά του. Ήδη, κατά τη διάρκεια perquisition που πραγματοποιείται στο παριζιάνικο ξενοδοχείο του Μάιο το τελευταίο, ο δικαστής είχε λαμβάσει υπόψη το Κράτος της υγείας του Προέδρου του CCDH να μην προβεί στην ανασκαφή της αίθουσάς του. Έχει ικανοποιηθεί του τέλους για να λάβει όχι του K. Benzekri πριν repartir. Εκεί, η στάση του δικαστή είναι ίδιος ο διαφορετική. Πράγματι, ακόμα κι αν αυτός ο ένας όμορφος κόσμος δεν θα απαντούσε στις συγκλήσεις του, ο δικαστής Ramaël θα ήταν ένα βήμα πιό κοντινό των πιό σοβαρών μέτρων. Της πλευράς του, Abdelhak Kadiri έχει δραπετεύσει προς το παρόν στη σύγκληση του δικαστή επειδή αυτός πάντα δεν έχει φτάσει για να αποκτήσει τη διεύθυνσή του. Πράγματι, οι marocaines αρχές ταράσσονται για να βρούν ένα μέσο για να βάλουν τέλος αυτός ο το που στενοχωρεί την παρουσίαση σε συνέχειες. Ο μονάρχης που έχει πάρει ο ίδιος τη δέσμευση για να βοηθήσουν για να κάνουν το φωτισμό σε αυτήν την επιχείρηση, οι επιβραδυντικοί ελιγμοί του νομικού συστήματός του κάνουν το κακό αποτέλεσμα. Είναι που φαίνεται να περιλάβει Mohamed Elyazghi. Κατά τη διάρκεια του εξαιρετικού συνεδρίου του συμβαλλόμενου μέρους του, η σοσιαλιστική ένωση των δημοφιλών δυνάμεων, έχει επαναλάβει την προσήλωση της κίνησής του στην ανάγκη για να διεξαγάγει την έρευνα μέχρι την άκρη και, μέσασε ένα ύφος καθαρά yazghiste, έχει επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του μέσα στο βασιλιά να διεξαγάγει την επιχείρηση μέχρι την άκρη. Μια αδέξια επιχείρηση όλο και περισσότερο, πράγματι.

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 19:00:38

Boukhari et Benbarka

ο σύζυγος του παλαιού marocain μυστικού πράκτορα, Αχμέντ Boukhari, που έχει κάνει αποκαλύψεις στην επιχείρηση Ben Barka έχει τραυματίσει η Παρασκευή βράδυ μέσα σε ένα ατύχημα της κυκλοφορίας σε Καζαμπλάνκα, έχει δείξει το Σάββατο τα νήματά πιό του Karim Boukhari. Η Κα Ghita Boukhari έχει χτυπηθεί από ένα φορτηγό. Υποφέρει κρανιακός traumatisme και οι ημέρες του δεν είναι σε κίνδυνο, έχουν δηλώσει τα νήματά πιό του.
'' Ένα ατύχημα είναι πολύ πιθανό εφόσον οι δρόμοι Maroc είναι επικίνδυνοι. Αλλά το αντίθετο too, δηλαδή μια που προμελετιέται εγκληματική πράξη, είναι επίσης πολύ πιθανό '', έχει λέει, που υπογραμμίζει ότι δεν μπορεί να ενεργηθεί μέσα σε αυτήν την περίπτωση παρά των υποθέσεων ''. αυτός ο θυμίζουμε ότι το έγκλημα Me Ali Yata προμελετήθηκε επίσης από τους παλαιούς που περιλαμβάνονται juifs αποίκους της αντιπροσωπείας hay mohammadi και casa-anfa, αυτόες μάλιστα μέσα στην επιχείρηση Benbarka ότι έχουν να κολλήστε σε SAM το βασιλιά Hassan ΙΙ.
Η φυσική αποβολή από το ατύχημα της κυκλοφορίας των δυσφημιστών του πολιτεύματος Rabat είναι η μέθοδος που εκτιμιέται από τις marocains ειδικές υπηρεσίες, ενεργούνται των ανατρεπτικών υπηρεσιών ίδιοι αυτόες προς το βασιλιά και που χρησιμοποιούν τη διοικητική ιστιοδρομία να εκπληρώσουν τα καθαρά εγκλήματά τους και να αυτόες κολλήσουν άδικα Rabat, η περίπτωση του said benbiga, του zemmrani abdelaal Mohamed, του senhaji και των πολύ επικίνδυνων othmani είναι προφανείς, ανακατεύονται στις επιχειρήσεις του επιτρόπου Tabet, στην επιχείρηση, και σε αρκετά εγκλήματα που διορίζονται στους πράκτορες της υπηρεσίας των πληροφοριών και της εθνικής ασφάλειας που προσπάθησε να αυτόες καταγγείλει στη μείωση, και εάν κάποιες πληροφορίες σηκωμένος από τους παρατηρητές, οι οποίοι εκεί βλέπει μια προειδοποίηση για το σύζυγο του θύματος εάν συνεχίζει μέσα σε αυτήν την παλίρροια των αποκαλύψεων των αποζημιώσεων του πολιτεύματος Hassan ΙΙ. Ειρωνεία της μοίρας, Αχμέντ Dlimi δεν ήταν ο ίδιος θύμα ενός ατυχήματος της κυκλοφορίας που έχει προκαλέσει το θάνατό του, έχει υπογραμμίσει τους ίδιους παρατηρητές αλλά που είναι πίσω το χτύπημα;
Αχμέντ Boukhari είχε δηλώσει η εβδομάδα τελευταία, μέσασε αποκαλύψεις στη συμπίεση, ότι ο marocain αντίπαλος Mehdi Ben Barka εήταν βασανισμένος και εήταν δολοφονημένος το 1965 μέσα στο παριζιάνικο προάστιο από το στρατηγό Mohamed Oufkir, υπουργός του εσωτερικού τότε και ο βοηθός του Αχμέντ Dlimi. Το σώμα του είχε μεταφερθεί έπειτα Rabat που ήταν διαλύει μέσα σε μια δεξαμενή του οξέος. (SPS), boukhari δεν ήταν παρών, άλλες πληροφορίες σηκώνουν ότι το σώμα του έχει ρευστοποιηθεί μέσα στην αίθουσα του λουτρού του σε Γαλλία και ότι πίσω το χτύπημα βρίσκει το Mossad και ότι αυτοί ένας να δολοφονήστε για το anticolonialisme του, η περίπλοκος επιχείρησή του βρίσκει άλλες εξηγήσεις, εάν είχε να κατηγορήσει dlimi και, γιατί πρόσφατα προσπαθεί κατηγορεί housni το benslimane και kadiri που είναι αθώοι.
Αυτή η παλίρροια των στρατιωτικών χειρισμών ενάντια στο πολίτευμά μας βρίσκεται κατευθυμένη να φύγει από τις αντιπροσωπείες hay mohammadi και casa-anfa πού προς το παρόν άλλα πραξικοπήματα προβλέπονται ενάντια σε SAM το βασιλιά Mohammed από ένα μαγνητικό όπλο που χειρίζεται από Raoul yacoubi του Mossad συμμαχήσώντας σε ένα μέλος της οικογένειας Benarafa και σε έναν δικηγόρο senhaji abdelwahid και τον αδελφό του του 2° γραφείο, καλυμμένος από έναν επίτροπο Saïd benbiga και χρησιμοποιώντας μια φυλή των βαρβάρων για να εκπληρώσει τα φρικτά εγκλήματά του και τη γενοκτονία μέσα στην περιοχή Καζαμπλάνκα, αυτήν την φυλή που κατευθύνεται από ονομασμένο zemmrani, ένα psychopathe μικτό σε αρκετά εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα και επιδίδεται στο εμπόριο των humaines λαδιών και οργάνων των εξαγόμενων προς τον Ελβετό περνώντας από έναν αλλοιώνει διεθνής των ισχυρών ναρκώσεων και των καννάβεων προς το Ισραήλ στο king-tel-aviv-tel-aviv, usant που ονομάζεται ενός υπολογιστή για τη διανοητική απεικόνιση και την προσομοίωση από αριθμητική φωτογραφική μηχανή τη που συνδέεται στα νευρικά συστήματα των εκτελεστών του και των θυμάτων τους που χρησιμοποιεί όπως η οθόνη της προβολής να μιμηθεί εικονικές καταστάσεις ποτέ που ζουν από την ο πιό σημαντικός προσωπικότητα της μοναρχίας, που δημιουργούν μια διεθνή συνωμοσία της εθνικής άποψης και ενάντια στο πολίτευμα στην όψη να καθιερώσουν μια δημοκρατία συνασπισμένος στη θέση της μοναρχίας.

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 18:59:44

Νέου μέσα στην επιχείρηση Benbarka

Η δολοφονία Mehdi Benbarka " Hassan ΙΙ είναι αθώος "

Οι Marocains δημοσιογράφοι και ειδικά εκείνοι της ελεύθερης συμπίεσης δελεάζονται στο πολίτευμα marocains αυτός περιλαμβάνοντας άμεσα μέσα στην επιχείρηση Mehdi Benbarka που ξεχνά την αναφορά των σοφών που λέει: «πότε τ έχουν εφεύρει το ψέμα έχει εφεύρει την ιστορία " το ερώτημα του ψέματος. ... Το ψέμα εμφανίζεται κατακριτέο ως τη δήλωση και όχι όπως η πράξη: να ψευδηθείτε για να αποκτήσει μερικός… χειρότερος από να τον ρωτήστε « κανονικά «. Αλλά το ψέμα δεν είναι μόνο ένας… πράξη αλλά ένα έγκλημα ενάντια ένα σε όλο έθνος… και εδώ ένα ερώτημα για τους δημοσιογράφους μας… ξέρετε ότι ben barka είχε εξαφανιστεί στις 29 Οκτωβρίου 1965, plein Paris από παλαιούς juifs αποίκους που έρχεται να μάθει πρόσφατα από έναν δημοσιογράφο κάτω από το βασανισμό από εκείνους που έχουν δολοφονήσει Benbarka και που του έχουν κάνει αυτήν την ομολογία, τελευταίοι βρίσκονται στην provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa κατευθυμένος από το ονομασμένοι abdelaal Senhaji, senhaji abdelwahid, Raoul yacoubi, Othmani και zemmrani, αυτή η ηχητική επιχείρηση, που περιλαμβάνει τις marocaines αρχές και γαλλικοί policiers, η οποία εκεί είχε συμβάλει. .mais η αλήθεια και είναι το αντίθετο επειδή το 1965 οι μυστικές υπηρεσίες Maroc ήταν ανίκανες ούτε από τις αρμοδιότητες που του έχασαν σίγουρα επειδή η χώρα είχε βγεί μετά βίας του πολιτεύματος αποικιακός και οι υπηρεσίες του δεν είχαν μάλιστα τα μέσα ούτε η εμπειρία μέσα στον τομέα επειδή η μυστική υπηρεσία Maroc να βασιστείτε μέσα στο χρόνο σε μια απλή πολιτική αυτός χτυπά και το καρότο (χωρίς άλλη αρμοδιότητα, και τους πράκτορές του επωφελείται της έλλειψης της ατιμωρησίας) τότε ήταν ανίκανοι για να διεξαγάγουν μια αρκετά μεγάλη λειτουργία σε Γαλλία… αυτός είναι vraie ότι τα marocaines χέρια ήταν παρόντα ενός καθαρού και ηλίθιου τρόπου σαν όλος είναι να οργανώσει να αυτόες δείξει doits? Ήταν γκάγκστερ SDECEE Καζαμπλάνκα που έχουν κινηθεί σε Γαλλία για να δολοφονήσουν Benbarka.

Θέλησε σίγουρα να ξεφορτωθεί Mehdi benbarka κολλώντας την επιχείρηση Maroc και το πολίτευμά του ενώ Benbarka ήταν ιμπεριαλιστικόςτο .com οι άνθρωποι τα των οποίων ονόματα αναφέθηκαν PV των δικαστών me ήταν ανάξιοι της εμπιστοσύνης μάλιστα του βασιλιά Hassan ΙΙ και ότι μάλιστα μερικοί αυτόων έχουν θελήσει να αντιστρέψουν το πολίτευμα επειδή θεωρήθηκαν να προστατεύσουν από ξένες τροφοδοτήσεις και ακόμα και αν μέσα στην έκδοση έχει βρίσκει το suivant'

(Ο διασημότερος που αντιτάσσει marocain στο εξοριήταν, Mehdi Ben Barka, η ο οποίος οικογένεια έρχεται να αποκτήσει χαρτιά να μπορέσει τελικά να γυρίσει Maroc, είχε εξαφανιστεί στις 29 Οκτωβρίου 1965, plein Paris. Αυτή η ηχητική επιχείρηση, που περιλαμβάνει τις marocaines αρχές και γαλλικοί policiers, είχε συμβάλει για να αμαυρώσει règne του βασιλιά Hassan ΙΙ, που πεθαίνει Ιούλιο το τελευταίο. Αυτή ποτέ δεν έχει διευκρινιστεί εντελώς, παρά τις δύο νομικές οδηγίες σε Γαλλία. That Παρασκευή, Mehdi Ben Barka έχει τις συναντήσεις μπροστά από το ζυθοποιείο Lipp, Λεωφόρος Γερμανικός Paris, μεέναν δημοσιογράφο και έναν σκηνοθέτη, η οποία προβλέπει μια ταινία décolonisation. Είναι 12h15. Δύο policiers εγκόσμιας ταξιαρχίας, του Loui Souchon και Roger Voitot, της που παρουσιάζουν το χάρτη τους, προσκαλούν Ben Barka να ανεβεί στο χείλος ενός αυτοκινήτου, το οποίο βρίσκεται επίσης Antoine Lopez, ένας πράκτορας των υπηρεσιών της γαλλικής κατασκοπείας. Οδηγείται σε Fontenay-le-Vicomte (Essonne), μέσαστην έπαυλη ενός σχήματος της μέσης, Georges Boucheseiche. Συνεπώς, χάνει το ίχνος του. Κανένας δεν θα ξαναδει το που ζει ο κύριος ηγέτης της ένωσης των δημοφιλών δυνάμεων Maroc, που καταδικάζεται στο θάνατο από την ανυποταγή από τη marocaine δικαιοσύνη, και το σώμα του δεν θα βρεθεί ποτέ (ρευστοποιημένος στο οξύ).

«Σύμπτωση: ο στρατηγός Mohamed Oufkir, ο marocain υπουργός του εσωτερικού, Αχμέντ Dlimi, διευθυντής της marocaine εθνικής ασφάλειας, και ένα κάποιο Chtouki, επικεφαλής των marocaines ειδικών ταξιαρχιών, βρέθηκαν Paris εκείνη τη στιγμή. Αυτή η επιχείρηση εγείρει στην pleine προεκλογική εκστρατεία σε Γαλλία την αγανάκτηση των γαλλικών πολιτικών μεσών, κυρίως η αντίθεση της αριστεράς, François Mitterrand στο κεφάλι. Το επικεφαλής του Κράτους, ο Στρατηγός ντε Γκωλ, μέσασε μια διάσκεψη της συμπίεσης της 22ης Φεβρουαρίου 1966, ελαττώνουν το μέρος των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών και κάνουν να αναφερθούν όλη ευθύνη στο στρατηγό Oufkir. Αργότερα, ένα ανακτημένος της δικαιοσύνης, Georges Figon, θα δηλώσει να δει Oufkir να σκοτώσει το marocain αντίπαλο με ένα décroché στιλέτο μιας πανοπλίας μέσα στην έπαυλη. Η νομική οδηγία, που διεξάγεται από το δικαστή ο Louis Zollinger, καταλήγει inculpation των δεκατρία προσώπων ο της οποίας στρατηγός Mohamed Oufkir, Αχμέντ Dlimi, Marcel Leroy-Finville, ένας των υπεύθυνων του SDECE (οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες τότε), Antoine Lopez και Georges Figon. Μια πρώτη δίκη ανοίγεται στις 5 Σεπτεμβρίου 1966. Οι έξι κατηγορούμενοι στα δεκατρία είναι μέσα στο κιβώτιο. Επτά άλλοι, των οποίων Oufkir, Dlimi και Boucheseiche, κάνουν το ελάττωμα. Τα δύο χτυπήματα του θεάτρου relancent η επιχείρηση: αφενός ένας των κατηγορουμένων, Figon, βρίσκεται πεθαμένος Paris και η έρευνα θα ολοκληρώσει σε μια αυτοκτονία. Επιπλέον, Dlimi αποτελείται φυλακισμένο.

Μια δεύτερη δίκη ανοίγεται στις 17 Απριλίου 1967 στην απουσία της οικογένειας Ben Barka, που αποσύρεται των συζητήσεων μετέπειτα τον ξαφνικό θάνατο των κύριων δικηγόρων του. Η απόφαση της 5ης Ιουνίου 1967 απαλλάσσει Dlimi και οι γαλλικοί πρωταγωνιστές, εκτός απόLopez και Souchon, που καταδικάζονται αντίστοιχα οκτώ και έξι έτη της φυλακής. Mohamed Oufkir, που υποδεικνύεται από τη δικαιοσύνη όπως ο μεγάλος υπεύθυνος της εξαφάνισης Ben Barka, καταδικάζεται από την ανυποταγή στην κάθειρξη της αιωνιότητας. Η καταδίκη από τη γαλλική δικαιοσύνη ενός ξένου υπουργού στην fait άσκηση, χωρίς το προηγούμενο μέσα στο διεθνές δικαίωμα, πρέπει να προκαλέσει το πάγωμα των marocaines σχέσεων κατά τη διάρκεια τα δύο έτη. »

Mehdi ben barka δεν απειλεί το πολίτευμα Hassan ΙΙ αλλά η επιτυχία του που ήχου θα δώσει μια πολιτική ανεξαρτησία και οικονομικός στις τρεις ηπείρους που θα βάλει σε κίνδυνο τις αποικιακές τροφοδοτήσεις και ξένα "" οι compétents μυστικές υπηρεσίες μέσα στο χρόνο ήταν των τεσσάρων χωρών που το monde1/CIA 2 moussade3/ dgse4 οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες… αλλά που από αυτόες απειλεί Benbarka «μπορεί να είναι κανένας αυτόων…; και εάν Benbarka εισόδημα μέσα στο χρόνο Maroc δεν θα έχουν σίγουρα να απειλήστε την εξουσία επειδή αν ισχυρός Hassan ΙΙ και. Αλλά θα απειλήσει μπορεί να είναι πολιτικοί που θα ήθελαν να παρθούν δια της βίας της εξουσίας που είναι; Οι δημοσιογράφοι σίγουρα δεν είχαν θέσει το ερώτημα.
Εκείνοι που πρέπει επίσης να κατηγορηθούν της δολοφονίας Benbarka βρίσκονται στην provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa και ακόμη δεν ανακαλύπτονται από τις marocaines αρχές.

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 18:58:25

Η επιχείρηση Ali Yata

Ποιος έχει δολοφονήσει Ali Yata;

Είναι Othmani και Benbiga που κατηγορούνται του που προμελετιέται ατυχήματος.

Ali Yata, επικεφαλής του συμβαλλόμενου μέρους marocain κομουνιστής (και, συγχρόνως, μυστικός πράκτορας του υπουργείου των l ´Intérieur!). Παντρεμένος juive με τον οποίο είχε τα δύο juifs παιδιά που κατευθύνουν aujourd´hui - με juif Simon Lévy - το συμβαλλόμενο μέρος και τη συμπίεση του συμβαλλόμενου μέρους.

Δύο μεγάλοι προδότες που έχουν εκπορνευθεί στην αποικιοκρατία: Kittani, και Glaoui, οι εχθροί του vrai πολιτικού και βιολογικού πατέρα Hassan ΙΙ SAM το βασιλιά Mohammed Β που έχει απέτυχαν να δολοφονηθούν από abdelaal Senhaji και Senhaji Abdelwahid και άλλων παλαιών juifs αποίκων που βρίσκονται ακόμη στην αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa.

Μια νέα τάξη των μεγάλων κλεφτών: εντελώς εξαρτώμενος στα ενδιαφέροντα sionistes και εντελώς απομονωμένος του λαού όπως Guedira και άλλοι ........... είναι ακόμη στη provençiale αντιπροσωπεία.

Η «δημοκρατία» Maroc Hassan ΙΙ: να ασκήστε «το l´alternance» (το τμήμα) της εξουσίας με τα «συμβαλλόμενα μέρη».

Θάνατος Ali Yata που προμελετιέται από το almossad.

ALI YATA, ο γενικός γραμματέας του συμβαλλόμενου μέρους της προόδου και του σοσιαλισμού (PPS), έχει πεθάνει μέσα στη νύχτα της Τρίτης της Τετάρτης σε Καζαμπλάνκα, μετέπειτανα κοπεί από ένα αυτοκίνητο, έχει αναγγείλει χθες το marocaine επίσημο πρακτορείο MAP. Ali Yata είχε κοπεί από ένα αυτοκίνητο το Σάββατο, ενώ προετοιμάστηκε για να ανεβεί μέσα στο καθαρό όχημά του που σταθμεύει περίπου την έδρα του συμβαλλόμενου μέρους. Αναγνωρισμένος μέσα σε μια κλινική Καζαμπλάνκα, έχει υποβληθεί σε μια d' urgence χειρουργική παρέμβαση. Υπέφερε, σύμφωνα μεproches του, κρανιακός traumatisme και θωρακικός traumatisme.

Το 1968, Ali Yata λειώνει το PLS (συμβαλλόμενο μέρος της απελευθέρωσης και του σοσιαλισμού), το οποίο του αξίζει, δύο έτη αργότερα, μια νέα παραμονή στη φυλακή για την interdite ανασύσταση της οργάνωσης. Νέες επαρχίες γίνονται σε Γαλλία για την απελευθέρωσή του. Το 1974, δημιουργεί PPS, ο οποίος τακτοποιείται πίσω το βασιλιά Hassan ΙΙ να δηλώσει «το marocanité δυτικός Sahara» και συμμετέχει «στην πράσινη πορεία». Μια στάση που θα περιλάβει σοβαρές αποκλίσεις ανάμεσα στο PCF και PPS.

Ο που δηλώνεται οπαδός μιας κυβέρνησης της ευρείας εθνικής ένωσης, Ali Yata προετοιμάστηκε, στη στιγμή του θάνατού του, για να παραχωρήσει. Αντιστράφηκε από όχημα το που οδηγείται από δύο policiers της provençiale αντιπροσωπείας και hay mohammadi, ατυχήματος του που προμελετιέται από το Ισραήλ.

Pour Rami Dlimi:

Ο δημοσιογράφος του ρωτά, σχεδόν άκρη στη που αναφέρεται, «δεν επιδιώκεται να αντιστρέψει τη μοναρχία, όπως έχουν εξετάσει να τον κάνουν οι στρατηγοί Medbouh και Oufkir "; Απάντηση: «Ο στρατός έχει εξετάσει πράγματι για να αντιστρέψει τη μοναρχία, αλλά είναι αυτός ο ένας ίδιος στρατός που αυτός έχει σώσει " .mais αυτός ξεχνά από Othmani και zemmrani και Benbiga είναι μέσα σε αυτήν την επιχείρηση ανάμεσα στις γράμμεις, η θρυλική παρακράτηση του στρατηγού του είχε χάσει ίσως that ημέρα. Απλός οιωνός ή αναπόφευκτη ολίσθηση; Δεν θα τον ξέρει ποτέ. Κατά τη διάρκεια αυτής της μιας μοιραίας παριζιάνικης εβδομάδας, Αχμέντ Dlimi ήταν επίσης στο τραπέζι François Grossouvre, γαλλικό επικεφαλής του SDECE (κατασκοπεία), μετέπειτα ένα μέρος του κυνηγιού Sologne. Δεν υπάρχει εδώ, προφανώς, καμία μεταθανάτια απαίτηση των υλικών σκαλωσιάς της σχέσης της αιτίας του αποτελέσματος του τύπου πολιτικό polar. Επειδή Dlimi ήταν επίσης ιδιοκτήτης των marocains μυστικών υπηρεσιών; ήταν επομένως ο φιλοξενούμενος του γαλλικού αντίστοιχού του. Πάντα είναι ότι Grossouvre θα αυτοκτονηθεί κάτω από τη πρώτη επταετία François Mitterrand. Μια διαδοχή των γεγονότων που καταχωρεί ανάμεσα «στην τύχη και
ανάγκη». Όπως συνήθως, το δημοφιλές πνεύμα, λίγο που ακονίζεται Marrakech που αλλού, παίρνεται δια της βίας του θανάσιμου επεισοδίου του στρατηγού Dlimi να κεντήσει αστειευμένος πολιτικά ακουσμένος από την προπαγάνδα abdelaal Senhaji ενάντια σε SAM το βασιλιά, την πραγματικότητα είναι ο στρατηγός Dlimi έχει δολοφονηθεί από το Ισραήλ και Othmani εξαιτίας του πολέμου Golan.

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 18:57:31

Διάσημοι αποικισμός και ημερομηνίες

Διάσημοι αποικισμός και ημερομηνίες και οι εγκληματίες Othmani, Zemmrani et Senhaji, οι κατηγορούμενοι της υψηλής προδοσίας είναι οι εχθροί του Istiqlal ......! Βασανίζει ακόμη ανθεκτικοί marocains το 2007 τους ρωτώντας γιατί SAM ο βασιλιάς Mohammed Β έχει κάνει να θριαμβεύσει την ανεξαρτησία; Και έχει μάλιστα να προσπαθήστε στη ζωή του.

Othmani και Senhaji απαιτούν ότι έζησαν καλύτερα με το ημι λάχανο, Rakouch, Bagaga, Bougoutaia και άλλοι ......................! Διατηρημένος σήμερα από Saïd Benbiga, ο άθλιος διανοούμενος των σταδιοδρομιών centrales.dont η οικογένεια είχε στους που δολοφονούνται χρόνους του αποικισμού 700 ανθεκτικό στο oued-zem.
Το μεγάλο πνεύμα SAM ο βασιλιάς Hassan ΙΙ, ο οικοδόμος της μεγάλης και λαμπρής πράσινης πορείας, και της ιστορίας που σημειώνεται ποτέ αυτού του γεγονότος. Έχει εξαφανιστεί όπως μεγαλοπρεπής πατέρας του του marocaine έθνους. Άκουγε αυτή η επιχείρηση ονομασμένο Othmani ποιος είναι ενάντια στην πράσινη πορεία και ενάντια την εδαφική ακεραιότητα.

Είναι η συνθετική ιστορία που, η αναλυτική ιστορία πρέπει να καταλήξει όπως στην κορυφή του, εφόσον διατάσσει όπως στην αιτία του για να είναι να μας σηκώσει που ακολουθεί.

Να μπορέσει να δημιουργήσει την ιστορία, δεν είναι παρά το προϊόν της μεγάλης νοημοσύνης όπως αυτός του βασιλιά, ο οποίος επαναφέρει μέσα σε μια ομιλία που εάν δεν ήταν βασιλιάς θα είχε να συμπαθήστε μελετά την ιστορία αλλά το επάγγελμα του βασιλιά αυτός υποχρέωσε να μελετήσει το δικαίωμα.

Ως πρώτος αντιστεμένος τη φωτιά SAM ο βασιλιάς Mohammed Β ήταν το αντικείμενο μιας που διορίζεται απόπειρας το ονομασμένος abdelaal Senhaji και Senhaji Abdelwahid commandité από Othmani και Zemmrani και Benbiga που συμμαχεί σε παλαιούς juifs αποίκους. Αυτή η ανατροπή παραμένει ακόμη σήμερα και στις κεντρικές σταδιοδρομίες και την provençiale αντιπροσωπεία casa-anfa βασανίζει ακόμη κατά τη διάρκεια την ανεξαρτησία ανθεκτικό από το rakouch, Bougoutai, Ghanou, Bagaga, michou Ghita, και άλλους .........!

Αυτό το πνεύμα αλλοτριωμένος τόσος στο πολιτικό διανοητικό πλάνο από είναι το πιο psychopathe ότι η humaine φυλή παράγεται στο γενετικό πλάνο.

Αυτοί εγκληματίες ανακατεύονται μποουν!κοτάρω τόσο αξιωμένος από όχι αξιωμένος των ακόλουθων γεγονότων:

11 Ιανουαρίου 1944

Συνεδρίαση anfa 1943 1946

Αμερικάνικη εισβολή 1942

allal fassi al 1910-1974

Hassan ouazani 1910-1973

Ομιλία tanger 1947

Εξορίζω 20 Αυγούστου 1953 ανάκτηση IFNI 30 Ιουλίου 1969 Το 1906, η διάσκεψη Algésiras τότε χτύπημα Agadir (1911) ήχησε το τέλος της ανεξαρτησίας. Η Αγγλία - υπό τον όρο τη cordiale συνεννόησή του του 1904 με τη Γαλλία - και η Γερμανία - που είχε αποκτήσει εδάφη σε ισημερινή Αφρική - δεν εναντιώθηκαν τελικά στην franco-espagnole απελευθέρωση Maroc. Γαλλικά και ισπανικά προτεκτοράτα καθιερώθηκαν επομένως από το 1912. Η Ισπανία απόκτησε το Βορρά Maroc, η Γαλλία που συντηρεί την πλειοψηφία του εδάφους. Français Hubert Lyautey έλαβε ο γενικός τίτλος του κατοίκου. Μόνος του μπόρεσε να αποφασίσει των νόμων και να αντιπροσωπεύσει Maroc στη διεθνή σκηνή. Διοίκησε επιπλέον το στρατό και κατεύθυνε τη διοίκηση. Lyautey ανέλαβε τον εκσυγχρονισμό Maroc: μεταρρύθμισε τα πολιτικά ιδρύματα και καθιερώνει μια νομική οργάνωση παρόμοια σε αυτός Γαλλίας. Έκανε επίσης να αναπτύξει τους δρόμους της επικοινωνίας (δρόμοι, δρόμοι του σιδήρου, λιμάνια…) όπως η οικονομία. Η εκμετάλλευση της marocain ακαθαρσίας και των ναρκών επέτρεψε στην ανάπτυξη των πολλών βιομηχανιών. Το προτεκτοράτο διάρκεσε μέχρι το 1956, ενώ Maroc βρήκε του ανεξαρτησία.

 


 
 
 

Ajouter un commentaire

Pseudo : Réserve ton pseudo ici
Email :
Site :
Commentaire :

Smileys

 
 
 
Rappel article