VEF Blog

Titre du blog : Amnesty Maroc
Auteur : Amnesty
Date de création : 15-10-2008
 
posté le 15-10-2008 à 19:31:38

Η σοβαρή παραβίαση της νομικής πράξης από Othmani

Η νομική οργάνωση υποδεικνύει το σύνολο των δικαστηρίων και των μαθημάτων του βασιλείου. Ο όρος «δικαστήριο» υποδεικνύει τις πιό κατώτερες δικαιοδοσίες όπως το δικαστήριο της πρώτης αρχής. Ο όρος «Δικαστήριο» επαναφέρεται στις ανώτερες δικαιοδοσίες όπως τα μαθήματα της κλήσης ή το ανώτατο Δικαστήριο.

Σύμφωνα με το άρθρο 82 του συντάγματος του βασιλείου Maroc, η νομική αρχή είναι ανεξάρτητη της νομοθετικής εξουσίας και της εκτελεστικής εξουσίας. Στον όρο του πρώτου άρθρου νόμου 1-74-388 24 Joumada ΙΙ 1394 (15 Ιουλίου 1974) του που καθορίζει τη νομική οργάνωση του βασιλείου,
Όσον αφορά ακόμη που καταγγέλλονται παραβιάσεις στις όχι σηκώνουμε που ακολουθεί:

Οι παραβιάσεις του ΤΜΉΜΑΤΟΣ 01 και των ΓΕΝΙΚΟΤΉΤΩΝ του

XIV.05.01.01 πράξη ππρωκτικός και αστική πράξη

Όλη παράβαση δίνει τον τόπο σε μια ποινική πράξη στην όψη για να εγκρίνει το συντάκτη του και μια πράξη, σε αυτήν την κανόνας βρίσκουμε ότι κάποιοι συντάκτες ακόμη δεν εήταν ανακαλυμμένων από τις marocaines αρχές, και που χωρίς επωφεμένος κανένας notarieté αλλά από την εγκληματικότητα επιδίδονται παραβάσεις και οι πιό σοβαρόσι bavures, στις που πηγαίνουν των εγκλημάτων ενάντια στην ανθρωπότητα από τη διεθνή ανατροπή που κρύβεται πίσω την ιστιοδρομία διοίκησης της που διαμορφώνεται της provençiale αντιπροσωπείας που ονομάζεται hay mohammadi και casa-anfa ή ένα Said Benbiga ο επίτροπος κρύβει phalange sioniste που έρχεται να βλάψει στη χώρα πλάνο στο που εκθειάζεται από Amos Yaldin από tel-aviv και επιδίδεται στα εγκλήματα ενάντια στο suret εθνικός, ενάντια στη marocain υπηρεσία των πληροφοριών και οι άνθρωποι του Κράτους, σχεδόν όλοι που δολοφονούνται από μακρινή καρδιακή κρίση την προκαλούμενη από μαγνητικό όπλο, μαγνητικό κομπρεσέρ των ροών, που προέρχονται ραδηοφωνικοί, λέιζερ, μαγνητισμός και παρεχόμενοι κυματισμοί μιας αριθμητικής φωτογραφικής μηχανής το σύνολο που συνδέεται στα νευρικά συστήματα μιας φυλής των βαρβάρων των primates στις ωθήσεις ζωϊκά, εγκληματικά και ανατρεπτικά bio-anthropoides κατευθυμένος από μια ομάδα των εγκληματιών της ακραίας αριστεράς ενάντια στο πολίτευμα που θέλει να αντιστρέψει τελευταίο για να καθιερώσει μια δημοκρατία που συνασπίζεται από το Ισραήλ και κάποια φεουδαρχικά parnevus στην εξουσία από το έγκλημα και τη διαφθορά.

Παραβίαση της δημόσιας πράξης IV.05.01.01.01

XIV.05.01.01.01.01 Δολοκλήρωση

Η δημόσια πράξη ή η ποινική πράξη είναι η πρωτοβουλία που τοποθετείται ανοίγει μπροστά από μια δικαιοδοσία από το δημόσιο υπουργείο ή από ένα πρόσωπο που έχει το δικαίωμα από το νόμο για να προφέρουν κυρώσεις που προβλέπονται από το νόμο ενάντια στους συντάκτες, τους συνεργάτες ή τους συνεργούς της παράβασης τελευταίοι προβαίνουν βιολογικός μετασχηματισμός των θυμάτων τους και στη φυσιολογική μεταφορά τους ενόψει μιας υποδούλωσης από τη neuropsychiatrique μεταχείριση να αυτόες μετασχηματίσει ένοχος μπροστά από όλη δικαιοδοσία μπροστά από όποιος αυτοί θα αναφερθεί τις διαμαρτυρίες τους για τον που υποβάλλεται τραυματισμό, τα στόματά τους χειρίζονται από τους εκτελεστές και προφέρουν παρά αυτόες ψεύτικες κατηγορίες ενάντια σε αυτόες, το συστατικό των ψεύτικων ομολογιών.

XIV.05.01.01.01.02 παθητικό θέμα των lδημόσια πράξη

η δημόσια πράξη ασκείται ενάντια στους συντάκτες, τους συνεργάτες ή τους συνεργούς μιας παράβασης όπως και ασκείται ενάντια στα πρόσωπα ενδιαφερόμενος η απάτη (τέχνη. 3 CPP και 221 κώδικας) η απάτη που βοηθιέται από υπολογιστή το που συνδέεται στα νευρικά συστήματα των θυμάτων αποτελεί την την πιό σοβαρότην περίπτωση απάτης όχι ακόμη της που εγκρίνεται από το προηγούμενο άρθρο, μιας έλλειψης ενός νόμου σε αυτήν την ποινική ύλη σε Καζαμπλάνκα αυτή η απάτη διορίζεται από το sioniste Raoul yacoubi κατηγορούμενος να διορίσει εγκλήματα RFA, Γαλλία, Tanzanie και Maroc, réfugie κάποιος πρόσκαιρος Interpol σε Καζαμπλάνκα και επιδίδεται μυστικό, παράνομο και στο που απαγορεύεται εμπόριο των humains οργάνων και της νάρκωσης εξαγόμενος προς το Ελβετία και την Ευρώπη από ονομασμένα, τελευταίοι κατευθύνουν μια διεθνή σύνδεση της νάρκωσης ΑΣΊΑ ΑΦΡΙΚΉ ΕΥΡΏΠΗ οι ΗΠΑ, οι καννάβεις και οι ισχυρές ναρκώσεις και βρίσκονται εξαρτώμενες στις επιχειρήσεις του επιτρόπου Tabet, η επιχείρηση και αρκετά πραξικοπήματα όχι που αξιώνονται ενάντια σε SAM ο βασιλιάς.

XIV.05.01.01.01.03 ενεργό θέμα των lδημόσια πράξη

Η δημόσια πράξη τοποθετείται στην κίνηση καταρχήν από το δημόσιο υπουργείο ή από τους δημόσιους υπαλλήλους που εμπιστεύεται ρητώς από το νόμο (π.χ. Διοίκηση των τελωνείων και έμμεσοι φόροι). Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στην κίνηση από το αστικό μέρος μέσα στις προϋποθέσεις που καθορίζονται από τον κώδικα της ποινικής διαδικασίας (τέχνη. 3 CPP) .pour να δηλώστε η εξαγωγή humaines λαδιών των που δηλώνονται φυτικά και στα ζωϊκά λάδια κάτω από το κεφάλαιο 15 της τελωνειακής ονοματολογίας.

Το δημόσιο υπουργείο αντιπροσωπεύεται από τον εισαγγελέα του βασιλιά ή τις αντικαταστάσεις του για το δικαστήριο του 1 αρχή και από το γενικό εισαγγελέα του βασιλιά ή τις γενικές αντικαταστάσεις του για τα μαθήματα της κλήσης και το ειδικό Δικαστήριο της δικαιοσύνης. αυτά μαθήματα ενός οργάνου των πληροφοριών πολύ αποτελεσματικός και χάνουν των εμπειρογνωμόνων στην επιστημονική ύλη 279 δις, 279 β), 280, 281 και 282 του κώδικα, η δημόσια πράξη μπορεί να τοποθετηθεί στην κίνηση δηλαδή από το δημόσιο υπουργείο δηλαδή από τον υπουργό των οικονομικών, δηλαδή από το διευθυντή της διοίκησης των τελωνείων ή που έχει το δικαίωμα ένας των αντιπροσώπων του αυτό το αποτέλεσμα (περιφερειακός διευθυντής, επικεφαλής της περιοχής, κάτω απότο περιφερειακό διευθυντή, Ordonnateur τέχνη. 249 ο κώδικας) και η περίπτωση που συνδέει θα ήταν αυτός που συμβάλλει ταμείο στο γενικό για να ελέγξει κάποιες δαπάνες διοικητικές που δεν πηγαίνουν ούτε στις δαπάνες της λειτουργίας, ούτε τις δαπάνες της επένδυσης αλλά μάλλον εκτρέπονται και χρησιμοποιούνται στη χρηματοδότηση της ανατροπής και την πτώση εξουσίας της κεντρικής Rabat, είναι η περίπτωση αντιπροσωπείες hay mohammadi και casa-anfa.

Σχετικά με τις παραβάσεις (1re, 2me, 3me και 4me ταξινομεί) προβλεμμένος και κατασταλμένος από τα άρθρα 279, 284, 285, 293, 294, 296, 297, 298 και 299, την ποινική πράξη δεν μπορεί να αρχίσει quesur την πρωτοβουλία υπουργού του που αναλαμβάνει των οικονομικών, του που έχει το δικαίωμα διευθυντή της διοίκησης ή ενός των αντιπροσώπων του για αυτόν το λόγο.

Η τοποθέτηση στην κίνηση της δημόσιας πράξης υλοποιείται από την κατάθεση δηλαδή μιας διαμαρτυρίας, σεστο παρκέ δηλαδή μιας αίτησης στα τέλη της directe αναφοράς στη διεύθυνση του Προέδρου του δικαστηρίου, αυτό είναι αναποτελεσματική επειδή η υπηρεσία των πληροφοριών πρέπει να ανακαλύψει ο ίδιος αυτές παραβιάσεις και να ανοίξει έρευνες σε αυτό το θέμα και να αρχίσει την τοποθέτηση στην κίνηση της δημόσιας πράξης.

 

Commentaires

caverne-aux-gifs le 15-10-2008 à 19:34:17
salut chui nouveau sur vef et j'aimerai ke tu passe faire un tour sur mon blog et ke tu me dise se ke ten pense!!

et j'en profite pour te dire ke ton blog est genial!!! et bonne contination pour la suit ^^ amitié