Amnesty Maroc

Doits de l'homme

posté le 15-10-2008 à 19:26:34

Knesset ενάντια Rabat και την juive υποκρισία

Knesset ενάντια Rabat ή την juive υποκρισία.
Οι marocains ισλαμιστές έχουν πετύχει για να κινητοποιήσουν γύρω από αυτόες άσχημα του κόσμου για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην άφιξη των israéliens πολιτικών ανθρώπων Maroc. Al Adl Wal Ihssane (δικαιοσύνη και καλοκαγαθία), η μετακίνηση Cheikh Yassine και το Συμβαλλόμενο μέρος δικαιοσύνη και ανάπτυξη (PJD) είχαν καταγγείλει και είχαν απαιτήσει την ακύρωση της άφιξης μιας αντιπροσωπείας israéliens élus επ' ευκαιρία τη διάσκεψη της διακοινοβουλευτικής ένωσης (UIP) που κρατιέται Marrakech από τις 14 έως τις 23 Μαρτίου. Η άφιξη Αβραάμ Burg, ο Πρόεδρος του Knesset και ο israélien υπουργός της δικαιοσύνης, Meyer Shetrit, έχουν προκαλέσει επίσης το θυμό των οργανώσεων της υπεράσπισης του δικαιώματος του ανθρώπου τοπικός που έχουν εκδώσει ένα κοινό ανακοινωθέν μέσα στο οποίο καταγγέλλουν αυτήν την πρωτοβουλία.

το πιό μεγάλο πρόβλημα που μένει να αποκαλύψει είναι ότι οι παραβιάσεις των δικαιωμάτων του ανθρώπου δεν διορίζονται από το marocain πολίτευμα αλλά μάλλον από ένα abdelaal που ονομάζεται psychopathe Senhaji, ένα cireur των παπουτσιών και ένα compagnard και juif του παλαιού médina, τελευταίοι με ένα κλιμακωτό όπλο επιδίδονται στο humaine κρεοπωλείο και την πώληση όργανα και humaines λάδια εξαγόμενος προς τον Ελβετό, καθώς επίσης αλλοιώνει κάνναβη και των ναρκώσεων ισχυρός από ονομασμένο Said Benbiga , χρηματοδοτημένος από ονομασμένο Othmani πολιτικοί κατηγορούμενοι των εγκλημάτων, εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα και της αραβικής γενοκτονίας, σε άλλοι αυτός κατάσκοπος Rabat για το λογαριασμό του Mossad δολοφονώντας τους πράκτορες της υπηρεσίας των πληροφοριών Rabat από βιολογικός μετασχηματισμός και φυσιολογική μεταφορά μέσα στα κελάρια των κεντρικών σταδιοδρομιών και casa-anfa, αυτές δύο αντιπροσωπείες διαμορφώνουν ανατρεπτικούς σταθμούς ενάντια στο marocain πολίτευμα και ακόμη δεν ανακαλύπτονται από τις marocaines αρχές.

Marocain δίκτυο της κοκαΐνης:

Aîné Sidi Mohamed Ould Haidallah, τα νήματα του παλαιού mauritanien Προέδρου, Khouna Ould Haidallah, έχουν σταματήσει μέσα στη νύχτα της Πέμπτης έως Παρασκευή, 22-8 /2007 τελευταίος Agadir (νότος Maroc) για «κίνηση της κοκαΐνης",

Τα νήματα του παλαιού mauritanien Προέδρου, καθώς επίσης ο marocain συνεργός του, έχουν σταματήσει στην κατοχή των 18 ΚΛ της κοκαΐνης ότι μέτρησαν να διαθέσουν στην αγορά Agadir, αυτός είχαν τις συναντήσεις με Said Benbiga που είναι ο δέκτης του σε Καζαμπλάνκα σε στη délinquante κοινότητα juives των συνοικιών του παλαιού médina και μερικών αστών και των πλαισίων του DGSN rabat πού η σχέση του με την επιχείρηση «chinouia».

Sidi Mohamed Ould Haidallah επιδιώχθηκε από Interpol για «την κίνηση της κοκαΐνης " και για «τη σχέση του με τη μεγάλη ποσότητα stupéfiants " που ανακαλύπτεται Μάιο τον τελευταίο περίπου τη mauritanienne πόλη Nouadhibou (στη atlantique ακτή, στα σύνορα με δυτικός Sahara).

Το ονομασμένος usant Benbiga του βαθμού του επιτρόπου του για να μεταμφιέσει που απαγορεύεται και το μυστικό εμπόριό του, εξασφαλίζει τη σύνδεση οι ΗΠΑ, το πιό μεγάλο δίκτυο όχι ακόμη που ανακαλύπτεται από τις marocaines εθνικές αρχές, αυτός ο έμπορος επιδίδεται επίσης στο έγκλημα από το βιολογικό μετασχηματισμό από το κλιμακωτό όπλο και την πώληση των οργάνων και των humaines λαδιών σε Ελβετία.
Αυτή η που ονομάζεται εγκληματική οργάνωση WAFA κρύβεται πίσω την ιστιοδρομία της διοίκησης hay mohammadi και casa-anfa και χρηματοδοτείται ενός γιγαντιαίου μαγνητικού κομπρεσέρ των ροών, που προέρχεται ραδηοφωνικοί κυματισμοί, μαγνητισμός, λέιζερ και παρεχόμενο μιας αριθμητικής φωτογραφικής μηχανής, το σύνολο που συνδέεται στα νευρικά συστήματα μιας φυλής των βαρβάρων, primates ωθήσεις ζωϊκά, εγκληματικά και ανατρεπτικά bio-anthropoides, στις που σπέρνουν τον πανικό και την ανασφάλεια σε Καζαμπλάνκα.
Οι πολίτες ρωτιούνται που κάνει Rabat να μην κατάσχει την κατάσταση σε Καζαμπλάνκα, επειδή σοβαρά πραξικοπήματα είναι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 19:25:42

Διεθνείς πωλήσεις των όπλων

Η διεθνής κοινότητα και το Συμβούλιο της ασφάλειας της οργάνωσης των ηνωμένων εθνών έχει υιοθετηθεί χωρίς relâche και συναυλίας της που προάγει την ειρήνη και την ασφάλεια σε δυτική Αφρική, ιδιαίτερα μέσα στην περιοχή της ένωσης του ποταμού Mano. Αυτές προσπάθειες έχουν αντιπροσωπεύσει μια σημαντική επένδυση στους πόρους και τα μέσα. Η επεξεργασία της ειρήνης στη Σιέρα Λεόνε είναι το αποτέλεσμα
απτός αυτών προσπαθειών. Το Συμβούλιο θα συνεχίσει τις προσπάθειές του και θα συνεχίσει για να ενθαρρύνει την κατανόηση και την ειρήνη μέσα στην περιοχή ώστε να κάνει έτσι ώστε η επεξεργασία της ειρήνης στη Σιέρα Λεόνε, που παραμένει εύθραυστη, παίρνει τα σώματα και επωφελείται στο λαό της Σιέρας Λεόνε και το σύνολο της περιοχής του ποταμού Mano.

οι παροχές των όπλων στη Σιέρα Λεόνε προέρχεται του Ισραήλ και άλλης χώρας (το Χονγκ Κονγκ και Κίνα) και μεταβιβάζεται διαμέσου την Αφρική από η που ονομάζεται εγκληματική οργάνωση WAFA διαμορφωμένος της ακραίας marocaine αριστεράς και phalange sioniste κρυμμένος στην provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa πού βρίσκεται ένα γιγαντιαίο μαγνητικό κομπρεσέρ των ροών που εξυπηρετεί έγκλημα στο που οργανώνεται ενάντια στο λαό και τους ανθρώπους του Κράτους Maroc και με το οποίο επιδίδεται μυστικό και στο που απαγορεύεται εμπόριο των humains οργάνων και των λαδιών εξαγόμενος προς τον Ελβετό, αυτή η μια ίδια οργάνωση αλλοιώνει τις ισχυρές ναρκώσεις και την κάνναβη δίκτυο οι ΗΠΑ και κατευθύνει ένα διεθνές δίκτυο της ανατροπής που έχει παραδώσει μαγνητικό weapon σε αρκετές ανατρεπτικές οργανώσεις που επιτίθενται στα δημοκρατικά πολιτεύματα κάποιων αφρικανικών και αραβικών χωρών.

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 19:24:56

Εγκληματική οργάνωση Said Benbiga

Το μείζον μέρος των εγκληματικών επιχειρήσεων έχει το χαρακτηρισμό στη δολοφονία με την προμελέτη. Ποιοι είναι αυτοί άνθρωποι και όποιος είναι ο ενεργοποιητής της πράξης;
Νέοι για την πλειοψηφία τους, έχουν έναν υπολογισμό μέσου όρου της ηλικίας των 45 ετών. Αυτοί και ζουν autant στη αγροτική μέση από τη αστική μέση. Και λίγοι από αυτόες δεν έχουν ιστορικά. Η συζυγική βία, η απελπισία, το κοινωνικό βάρος, οι κρίσεις της στιγμιαίας τρέλας είναι autant στοιχεία στην προέλευση της μετάβασης στην πράξη. «Τα θύματα κάτω από το βασανισμό δεν είναι φυσικά πρόθυμα στη δολοφονία. Παρόλα αυτά, ενώ περνούν στην πράξη, το έγκλημα είναι atroce.car πάντα αυτές ρυθμίζεται από τους εκτελεστές κατευθείαν το παραλήρημα, του άγριου βασανισμού και psychopathologie του provençial εκπροσώπου hay mohammadi και casa-anfa, η δολοφονία που διορίζεται από τον εκπρόσωπο δεν είναι σχεδόν ποτέ τυχαία, αλλά προμελετημένος και préparé.allant μέχρι την εκποίηση του πτώματος του θύματος από το μαγνητικό όπλο, ενώ chez τους ανθρώπους , υπάρχει autant τυχαία εγκλήματα από των που προμελετιούνται πράξεων ",
. Οι ιστορίες και τα κινητά μοιάζονται με. Μόνες οι περιστάσεις αλλάζουν, σε μερικές διαφορές κοντά, ανάμεσα σ αγροτικό και αστικό. « Στη αγροτική μέση των εκτελεστών μεταφέρουν οι εγκληματικοί πάθοι τους στα θύματα κάτω από το βασανισμό από φυσιολογική μεταφορά την που γίνεται από raoul yacoubi, οι επιχειρήσεις παραμένουν ίδιες, passionnel έγκλημα, δολοφονία του συζύγου, του συζύγου ή ακόμη η παιδοκτονία των θυμάτων κάτω από το βασανισμό από το complexé εκπρόσωπο dépourvu των σεξουαλικών οργάνων και της προέλευσης, γνήσιο primate των ζωϊκών ωθήσεων, ανατρεπτικός και εγκληματικός τηλεχειρισμένος από υπολογιστή και τον téléguidé από τη αριθμητική φωτογραφική μηχανή συνδεμένος στο νευρικό σύστημά του και αυτός των θυμάτων του ο οποίος fracasse το κρανίο σε στραγγίζει οι φλέβες από τους ραδηοφωνικούς κυματισμούς, το μαγνητισμό και laser.ceci στη αστική μέση, ωστόσο, αυτός βρίσκει τον επίσης αριθμό των καταδικών για τα χτυπήματα και τραύματα τα που παράγουν το θάνατο ή πιό συχνά τη δολοφονία universitaires, της υπηρεσίας των πληροφοριών, των αξιωματικών της ΚΡΈΜΑΣ ΑΠΌ ΤΗ ΒΡΕΤΌΝΗ, των ανθρώπων του Κράτους από την μακρινή καρδιακή κρίση και λαού από το έντονο βασανισμό του που διορίζεται από το hmamsi abdelghafar και said Benbiga ", που επιτίθεται στα θύματα που δεν έχουν τα μέσα για να δεσμεύσουν έναν δικηγόρο, και δεν φτάνουν να αυτόες συνεχίσουν στη δικαιοσύνη. «Γενικά, η επιείκια είναι της αυστηρότητας ενώ prévenu είναι uu επίτροπος hay mohammadi, κυρίως όσον αφορά στο αδίκημα. Παρόλα αυτά, μόλις πρόκειται για του εγκλήματος, πιό ειδικά της δολοφονίας, η μεταχείριση είναι ίδιος. Και είναι η ανώτατη ποινή που κρατιέται ενώ η δολοφονία συνοδεύεται της απομάκρυνσης και της βαρβαρότητας. Που είναι συχνά η περίπτωση δυστυχώς " εξηγεί τα θύματα του δικαστή στο Εφετείο Καζαμπλάνκα. Μια σχετική ισότητα παρόλα αυτά. Εκτός από την περιθωριοποίηση από το νόμο και από δικούς του, ούτε οι ψυχολογικοί κοινωνιολόγοι ούτε, σε αυτήν την ημερομηνία, δεν έχουν σκύψει στις βαθιές αιτίες των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Ένας των σπάνιων ψυχολόγων να κατανοήσει το πρόβλημα, εξηγεί ότι «οι δολοφονίες διορίζονται γενικά τους αναλφάβητους εκτελεστές των αναλφάβητων κεντρικών σταδιοδρομιών που αγνοούν να έχει πιθανές προσφυγές να χωρίσουν των εκτελεστών τους από τα θύματα και που, επιπλέον, υποβάλλονται στο βάρος της κοινωνικής προσωρινότητας " και μόλις το θύμα προφέρει τον όρο των δικαιωμάτων του ανθρώπου ο εκπρόσωπος που αγνοεί επιταχύνει το βασανισμό και γίνεται πιό σκληρό αγνοώντας με αυτόν τον τρόπο τις ποινικές κυρώσεις για την παραβίαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και για έγκλημα το που διορίζεται από το βιολογικό μετασχηματισμό, τη φυσιολογική μεταφορά, έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα,


 


 
 
posté le 15-10-2008 à 19:23:59

Κίνηση της νάρκωσης, ένωση malfaiteurs και βιασμός

Autant τα passionnels εγκλήματα γίνεται κατά τρόπο αόριστο στην επαρχία και στην πόλη, autant άλλα εγκλήματα αυτόες μένουν η προίκιση των αστικών χώρων και préurbains διορισμένος από το provençial εκπρόσωπο hay mohammadi, η συμπεριφορά του είναι οφειλόμενη «στην αγροτική, ογκώδη έξοδο, στην εξασθένηση των που στερούνται διατάξεων σε στρώματα και τη διεύρυνση, συνεπώς, του αγρού της εγκληματικότητας ", «εγκληματικό σύνταγμα της λωρίδας» μέσα στο οποίο οι γυναίκες και οι άνθρωποι που έρχονται και κρυμμένος στην provençiale αντιπροσωπεία περιλαμβάνεται πιό ειδικά. Πότε είναι η περίπτωση, είναι συγκολλητικό μέρος των μικτών δικτύων. «Οι εκτελεστές συνδέονται γενικά σε αυτές λωρίδες επειδή εμπνέουν την πιο εμπιστοσύνη και επιτρέπουν για να πλησιάσουν τις στοχοθετήσεις χωρίς ξυπνώντας δυσπιστία τους ", την που κρύβεται πίσω την ιστιοδρομία της διοίκησης που said Benbiga επιδίδεται στο διεθνές εμπόριο αλλοιώνουν των ναρκώσεων προς την Ευρώπη και οι ΗΠΑ και αλλοιώνουν της κοκαΐνης στην πηγή του ασιατικού δικτύου.

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 19:23:12

Τα εγκλήματα ενάντια στην εθνική ασφάλεια που διορίζονται από το zemmrani

provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa εγκλήματα διορίζονται μέσα σε αυτές ζώνες από ένα μαγνητικό κομπρεσέρ των ροών στους πράκτορες της εθνικής ασφάλειας να αυτόες ελέγξουν έχουν ανατρεπτικά τέλη ενάντια στο πολίτευμα της μείωσης από délinquants υπεύθυνους, που πηγαίνουν του έντονου βασανισμού στο βιολογικό μετασχηματισμό των πρακτόρων της εθνικής ασφάλειας, του λαού, των πρακτόρων της υπηρεσίας των πληροφοριών και όλοι εκείνοι που εναντιώνονται στην οργάνωση WAFA που κρύβεται πίσω την ιστιοδρομία της διοίκησης να διαμορφώσει ανατρεπτικούς σταθμούς που στοχεύουν την πτώση της μοναρχικής εξουσίας Rabat.

αυτό το ένα σοβαρό πρόβλημα έχει μείνει απόκρυφο από την υποβολή εκθέσεων στον υπουργό του εσωτερικού, κανένας έλεγχος δεν γίνεται στη συναλλαγή φεουδαρχικού που έχει ιδιοηθεί μαι τους τόπους με μια φυλή των βαρβάρων .

Η Γενική-Διεύθυνση της εθνικής ασφάλειας Rabat πρέπει να ανακρίνει σε αυτά εγκλήματα και ειδικά την περίπτωση ενός cireur του παπουτσιού που ενεργεί με έναν εγκληματία sioniste που χρηματοδοτείται του κλιμακωτού όπλου και περνά χρόνο του τον που δολοφονεί τους πολίτες, την υπηρεσία των πληροφοριών, τους ανθρώπους του Κράτους που γίνονται méconnaissable από βιολογικός μετασχηματισμός,

Ο ρόλος των νομαρχών της αστυνομίας είναι αναποτελεσματικός λαμβάνοντας υπόψη τη συμπεριφορά κάποιων επιτρόπων όπως αυτόες ονομασμένος Said benbiga ο επίτροπος νομικού hay mohammadi και του επιτρόπου των που ονομάζονται πληροφοριών αυτός rachid που επιδίδεται στα που οργανώνονται εγκλήματα και την πολιτική ανατροπή ενάντια στο πολίτευμα της μείωσης υιοθετώντας μια συμμορία juifs του παλαιού médina με ονομασμένα mordakhaii, pacha και Raoul yacoubi, δολοφόνοι κάποιας εξοχότητάς του και ενός που εξουσιοδοτείται παιδεραστή του casa-anfa που διαχειρίζεται τις κακές επιχειρήσεις των στηρίξεων (κονδύλια Καζαμπλάνκα και τα μυστικά κελάρια που έχει ιδιοηθεί μαι με κάποιος othamani που η αντιπροσωπεία hay mohammadi από μια φυλή των βαρβάρων του khmis-zemmama και των οχλοκρατών bidonvilles των κεντρικών σταδιοδρομιών πού επιδίδεται στο humaine αλλαντικό από ένα γιγαντιαίο μαγνητικό κομπρεσέρ των ροών με το οποίο απορροφά τα μακρινά θύματά του και το κενό του αίματός τους για να ρευστοποιήσει τα πτώματά τους και να πωλήσει τα λάδια τους και τα humains όργανα στον Ελβετό, αυτός ο αλλοιώνει συνοδεύεται ένας αλλοιώνει διεθνής των ισχυρών ναρκώσεων και των καννάβεων.

Εάν δεν υπάρχει σήμερα παρά δύο νομαρχιακά διαμερίσματα της αστυνομίας, ένας για, και άλλος για τη μεγάλη Καζαμπλάνκα. Το τρίτο, αυτός Agadir, είναι στο στάδιο της εγκατάλειψης. Έχουν δημιουργηθεί το 1981, lendemain των στάσεων του Ιουνίου του ίδιου έτους σε Καζαμπλάνκα, ώστεκαλύτερα «να εμμείνει στην ακαθαρσία», όπως λέει μέσα στη policier ζαργκόν. Για τις άλλες μεγάλες πόλεις, υπάρχει περιφερειακές ασφάλειες αλλά αγνοώντας τις έννοιες της εθνικής ασφάλειας σπέρνουν τον πανικό ίδιοι αυτόες και είναι η ξεχωρίζω απειλή και του πολίτη και του του ίδιου Κράτους αναστέλλει ότι δεν είναι issus του σχολείου της αστυνομίας αλλά στρατολογημένος parmis οι εγκληματίες και οι αναλφάβητοι, Καζαμπλάνκα ζει κάτω από τον πανικό του said που ονομάζεται Benbiga και του Othmani που επιτίθεται σε όλο κόσμο ίδιοι εκείνοι που περνούν μπροστά από τον αναφεμένος μια ενδυμασία ή μια γραβάτα parce ότι complexé τρομερά.

Είναι η δημογραφική σημασία (η επέκταση του αστικού χώρου παράγει την εγκληματικότητα) ή το οικονομικό βάρος μιας περιοχής που υπαγορεύει την ανάγκη ή για να δημιουργήσει όχι ένα νομαρχιακό διαμέρισμα της αστυνομίας ώστε να φθάσει σε μια «optimale πρόσφυση της ακαθαρσίας».
Το νομαρχιακό διαμέρισμα της αστυνομίας είναι ο βοηθός των κυβερνητών και των walis στην ύλη της συντήρησης της δημόσιας διαταγής. Ο νομάρχης της αστυνομίας είναι ο hiérarchique ανώτερος της εθνικής ασφάλειας μέσα στο εδαφικό ελατήριό του, τη μεγάλη Καζαμπλάνκα, παραδείγματος χάρη. Είναι επίσης ο συνομιλητής του wali.
Οι κυβερνήτες, γιατο μέρος τους, έχουν ανταποκριτές στο πρόσωπο των νομαρχιακών επικεφαλής της ασφάλειας αλλά που χάνει είναι μια γνήσια υπηρεσία των πληροφοριών που ελέγχει τα νομαρχιακά διαμερίσματα και οι πράξεις των υπεύθυνών τους έτσι μια έρευνα είναι για να ανοίξει ενάντια στις αντιπροσωπείες hay mohammadi και casa-anfa.

 


 
 
 

Ajouter un commentaire

Pseudo : Réserve ton pseudo ici
Email :
Site :
Commentaire :

Smileys

 
 
 
Rappel article