Amnesty Maroc

Doits de l'homme

posté le 15-10-2008 à 18:51:02

Η διανοητική αλλοτρίωση

Ο όρος αλλοτρίωση, στην προέλευση ένας νομικός όρος, θα εξυπηρετήσει κατά συνέπεια για να υποδείξει τη στέρηση του ατόμου και η απώλεια του ελέγχου δυνάμεών του των καθαρών στο όφελος των ανώτερων τροφοδοτήσεων, ότι αυτοί ασκούνται σε ένα ατομικό επίπεδο (διανοητική αλλοτρίωση) ή σε ένα κοινωνικό επίπεδο (κοινωνική και οικονομική αλλοτρίωση), η περίπτωση των εκτελεστών αντιπροσωπεύει μια ξεχωρίζω περίπτωση στο είδος του η αρχαιολογική πλευρά του περιβάλλοντός τους και τα βιογεωγραφικά δεδομένα ήταν επιδρόντα μέσα στην πρόοδο ασθένειάς τους της issue της προλογικής νοοτροπίας των πιό κατώτερων γενιών του κέντρου maroc.
Πιό συγκεκριμένα, η χρησιμοποίηση του όρου της αλλοτρίωσης επιστρέφει, αντιθέτως αυτός που ακούει από την παραίσθηση, σε μια διορατική διάσταση του κόσμου που διαμορφώνει μια κάποια μονάδα μέσα στη διάρκεια και που έχει επιπτώσεις κατά ένα μεγάλο μέρος στη συμπεριφορά του ατόμου. Να επεξηγήσει κάπως που ερχόμαστε να πούμε, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε το συγγραφέα Milan Kundera μας ενθαρρυντικός του τίτλου ένας των κεφαλαίων του βιβλίου του Η αθανασία : η αλλοτρίωση αποτελείται για να είναι «ο σύμμαχος καθαροί fossoyeurs του», είναι που κάνει Raoul yacoubi στα θύματά του από neuropsychiatrique conditionnement να είναι ενάντια σε τον ίδιο, ενάντια στην οικογένειά του και ενάντια το βασιλιά, αυτός ο conditionnement του θύματος είναι μια συμπεριφορά των εκτελεστών που επιδίδονται στο endo-cannibalisme και το exo cannibalisme, γνήσιοι fossoyeurs, υδρορροές της αντιπροσωπείας hay mohammadi πού θάβονται που εξαφανίζονται πτώματα.
Σε αυτό το νόημα, ο φρενοβλαβής δεν εργάζεται για τα ενδιαφέροντά του, αντίθετα εργάζεται συχνά ενάντια σε δικούς του και ενάντια σε εκείνους του συνόλου της ανθρωπότητας, είναι ο βιολογικός μετασχηματισμός και η φυσιολογική μεταφορά που σπάζει την ισορροπία των θυμάτων κάτω από το βασανισμό από τον provençial εκπρόσωπο hay mohammadi και casa-anfa,

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 18:50:03

Μεταβολή της mésodermique συνείδησης από το βασανισμό

Η πλειοψηφία των επιστημονικών ερευνών μέσα στον τομέα της συνείδησης συγκεντρώνεται τα ηλεκτρομαγνητικά δεδομένα του νευρικού συστήματος και των οργάνων των νοημάτων, παράγωγα ectoderme. Παραμελούν τα παράγωγα πιό ομιλητικού και του ειδικά πιό προσιτού mésoderme, επειδή δεν υπάρχει μια επαρκή οργανική τεχνολογία να μελετήσει τις σωματικές ελκτικές εκπομπές, αλλά σε περίπτωση του βασανισμού από μαγνητικό όπλο (αντιπροσωπεία hay mohammadi, Καζαμπλάνκα Maroc) το θύμα δηλώνει τραύματα των ηλεκτρομαγνητικών οργάνων των νοημάτων και ενίσχυσης της που καταστρέφει ectoderme και το mésoderme. Όπως η μνήμη, η συνείδηση είναι διάχυτη, τοποθετημένος όχι στο νευρικό σύστημα και τα όργανα των νοημάτων, και όχι περιορισμένη στο humain σώμα που είναι η δονητική υποστήριξη ή το ταμείο της αντήχησης, κάτω από την αντήχηση το κλιμακωτό όπλο και η ραδηοφωνική εξέταση αντιληπτός από το θύμα επιστρέφει αφόρητος ο βασανισμός. Η εμπειρία μας énergétique και οι αντανακλάσεις μας στην εμβρυολογία μας έχουν φέρει να προσελκύσουμε την προσοχή στον κυψελοειδή και organismique ρόλο των mésodermes, και να προτείνουμε ότι ectoderme είναι προσωπικός και το mésoderme, transpersonnel.

Η υπόθεση ότι το δίκτυο μικρόφωνο σωληνοειδής κυψελοειδής αποτέλεσε η διασύνδεση ανάμεσα σ βιολογικό και τη συνείδηση. Έχουμε προτείνει ότι:

1. Το δίκτυο μικρόφωνο σωληνοειδής κυψελοειδές είναι το αντίστοιχο του δικτύου σωληνοειδής μακροεντολή αγγειακός mésodermique.

2. Η διανομή του tubuline μέσα σε κάθ ένας κύτταρο και τη fractale γεωμετρία του αγγειακού δικτύου επιτρέπει σε μια αντήχηση της κλίμακας ανάμεσα στα μικροσκοπικά και μακροσκοπικά επίπεδα.

3. Η συνείδηση δεν βασίζεται μόνο στο νευρικό σύστημα παραγόμενο ectoderme, αλλά επίσης τις δομές παραγόμενες του mésoderme.

4.a) ectoderme και τα όργανα των νοημάτων που παράγουν ανιχνεύουν ειδικά τις παραλλαγές του ηλεκτρομαγνητικού αγρού.

4.b) Το αγγειακό δίκτυο και το mésoderme ανιχνεύουν τις παραλλαγές του ελκτικού αγρού.

5. Χάρη στην κοινή τοπολογική επεξεργασία του tubuline, η συνείδηση θα μπορούσε να είναι στη σχέση όχι μόνο με την κβαντική βαρύτητα, αλλά επίσης με τον ελκτικό αγρό péricorporel.

Αυτές υποθέσεις παράγουν της έρευνας των λύσεων για τις ασθένειες vasospastiques, το οποίο μας έχει περιλάβει, μπροστά απότα όρια της πανεπιστημιακής ιατρικής, να μελετήσουμε το βελονισμό τότε η οστεοπάθεια.

Η αγγειακή holoénergétique αντήχηση είναι ένα φαινόμενο της αντήχησης αγγειακού και του συνδετικού mésoderme στην προσέγγιση των συγκεκριμένων φίλτρων της που χρωματίζεται ζελατίνης Wratten-Kodak περίπου το σώμα. Αυτό το φαινόμενο είναι ανιχνεύσιμο στο επίπεδο των πηχυαίων και ακτινοειδών υδρορροών και της ανατομικής ταμπακιέρας κνός ένας καρπού. Μια ένας υδρορροή έχει μια συχνότητα της αντήχησης με ένα συγκεκριμένο φίλτρο της που χρωματίζεται ζελατίνης. Είναι το ανάλογο ενός ραδηοφωνικού καναλιού. Αυτές αγγειακές υδρορροές είναι οδηγοί των κυματισμών. Hameroff έχει δείξει ότι microtubules ενέργησαν επίσης όπως οδηγοί των κυματισμών. Αυτή η λειτουργική ομολογία ανάμεσα στις αγγειακές υδρορροές και microtubules ήταν το σημείο της αναχώρησης της υπόθεσης της αντήχησής μας ανάμεσα στο κυψελοειδές μικροσκοπικό επίπεδο και το μακροσκοπικό επίπεδο του humain σώματος.

Μια ένας υδρορροή ή το κανάλι είναι η δονητική υποστήριξη ενός βιολογικού προγράμματος με τις μνήμες του. Το mésodermique holoénergétique σήμα, ο ανεξάρτητος του νευρικού συστήματος, όπως phonon, είναι μάρτυρας των παραλλαγών του ελκτικού αγρού péricorporel, ενδεχομένως ανάλογος «στον μορφογενετικό αγρό ». Αντιδρά όχι μόνο στη μορφή των μορίων των χρωματισμών, αλλά επίσης αυτός του hiéroglyphes, των ιδεογραμμάτων ή εικονογραμμάτων των porteurs gestuelles μνημών των που κληρονομούνται της προέλευσης των χρόνων. Το mésoderme ανιχνεύει αυτά μορφήματα, σε μάλιστα απουσία όλης ηλεκτρομαγνητικής μεταφοράς, αλλά κάτω από το βασανισμό από ηλεκτρομαγνητικοί κυματισμοί και οι παραλλαγές αγρός της βαρύτητας επιδεινώνει όλος προγραμματίζει και καταλήγει στο βιολογικό μετασχηματισμό κατόπιν τη φυσιολογική μεταφορά.

Το mésodermique δίκτυο μοιάζει με σε ένα παράλληλο αντηχείο μαζικά, σε ένα ελκτικό συμβολόμετρο. Δεν υπάρχει ακόμη μια διαθέσιμη οργανική τεχνολογία objectiver αυτές που αναπτύσσονται υποθέσεις να φύγει από την κλινική πρακτική. Αυτό το φυσικό φαινόμενο της mésodermique holoénergétique αντήχησης ανάμεσα στις που χρωματίζονται ζελατίνες και τις πρωτεΐνες του humain σώματος επιστρέφεται πιθανό από το γεγονός ότι:

1. Οι ζελατίνες, ωςτα πολυμερή σώματα, μπορούν να ενεργήσουν όπως οι καθρέφτες της κλίσης της φάσης.

2. Οι ικανοί χρωματισμοί, για να παραγάγουν μια ακτινοβολία λέιζερ μέσα σε κάποιες περιστάσεις, πραγματοποιούν μια subharmonique ταλάντωση αλλά το λέιζερ μαγνητικού κομπρεσέρ των ροών του που χρησιμοποιείται για το βασανισμό relève των sinusidoiales ταλαντώσεων της υψηλής συχνότητας και μιας πολύ μεγάλης πίεσης που φθάνει στο κατώτατο όριο του θάνατου και της αποσύνθεσης του humain σώματος.

Τα φίλτρα της που χρωματίζεται ζελατίνης ανιχνεύουν οι ελκτικοί κυματισμοί εκπεμπόμενος από το humain σώμα. Το αγγειακό mésoderme, ωςτον ενισχυτή, δίνει τη γέννηση δονητικό σήμα στο που ανιχνεύεται από τη μέτρηση σε ίντσες επίπεδα στις υδρορροές του καρπού όμως τελευταίοι και οι άλλες διαρθρώσεις είναι κάτω από την μακρινή υποδούλωση για μια φοβερή κυβερνητική.

Η εμβρυολογία δείχνει την πρωτοκαθεδρία του mésoderme που είναι το πηνίο ectoderme. Ο mésodermique καρδιακός σωλήνας συμβάλλεται το ήδη rythmiquement στις τρεις εβδομάδες της εμβρυικής ζωής ενώ το νευρικό σωλήνα ακόμη δεν κλείνουν. Αυτό το γεγονός επιτρέπει για να περιλάβει ότι το mésoderme είναι ένας μετατροπέας ενός primitif ή πιό αρχικού τύπου της πληροφορίας, όπως και την ελκτική αλληλεπίδραση είναι primitive από ηλεκτρομαγνητικό κατά τη διάρκεια του cosmogénèse. Που είναι πιό αρχικό είναι πιό παγκόσμιο. Ενώ ectoderme περιορίζεται στο έμβρυο, το mésoderme συνδέεται επιπλέον στον μητρικό κόσμο από το ombilical κορδόνι. Το mésoderme είναι επομένως porteur των πιό ευρειών πληροφοριών από εκείνοι που κατανοούνται από ectoderme και μπορεί να μας συνδέσει σε άλλες διαστάσεις. Το mésoderme είναι επομένως transpersonnel ενώ ectoderme είναι προσωπικός.

ectoderme είναι ενδεχομένως ο μετατροπέας των φυγόκεντρων αλληλεπιδράσεων électrofaibles porteuses της εντροπίας. Το mésoderme με το αγγειακό σύστημα θα ήταν ένας μετατροπέας των κεντρομόλων αλληλεπιδράσεων ισχυρός porteuses του néguentropie.

Η πρωτοκαθεδρία του αγγειακού mésodermique δικτύου θα μπορούσε να εξηγήσει κάποια όχι κατανοητά γεγονότα σε μια neurobiologique βάση. Η παρουσία των δικτύων του tubuline μέσα σε κάθ ένας κύτταρο, όπως η παρουσία των δεκτών και των νευροδιαβιβαστών μέσα σε όλα όργανα είναι μια ένδειξη ότι «η συνείδηση δεν φυλακίζεται μέσα στον εγκέφαλο, αλλά είναι διάχυτη μέσα σε όλο σώμα». Η σύνθεση του tubuline είναι ευαίσθητη σε μια ελκτική κλίση. Αυτό είναι ένα πρόσθετο επιχείρημα στην εύνοια του ρόλου των δικτύων του tubuline όπως οι μετατροπείς «της ελκτικής συνείδησης» και η «ελκτική αναισθησία "

Συμπερασματικά, στην πλευρά της συνείδησης εκτοδερμικός ηλεκτρομαγνητικός investiguée κάτω από καλά éclairant lampadaire περίπου της νευροβιολογίας, ένας όλος τομέας αναμένει τον ερευνητή που θέλει καλά να εξερευνήσει μέσα στις περιοχές της σκιάς την ελκτική mésodermique συνείδηση. Νέες τεχνολογίες, όπωςτις νανοτεχνολογίες, θα μπορέσουν ίσως objectiver αυτά όχι εξηγήσιμα κλινικά δεδομένα, από το ακόμη κυρίαρχο ευθύγραμμο μηχανιστικό παράδειγμα, τα οποία γίνονται πολύ καθαρά παρόλα αυτά πότε υιοθετεί ένα όχι ευθύγραμμο όραμα. Ectoderme είναι η υποστήριξη της διανοητικής ευθύγραμμης αναλυτικής νοημοσύνης και το mésoderme η υποστήριξη όχι της γενικής ευθύγραμμης νοημοσύνης της καρδιάς.

Ο βασανισμός από κλιμακωτό όπλο, το αναφερθεί στο έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα από το βιολογικό μετασχηματισμό και τη φυσιολογική μεταφορά θα πρέπει να εγκριθεί πολύς πιό αυστηρά σύμφωνα με το άρθρο 8 των καταστατικών Ρώμη, λαμβάνοντας υπόψη τις neurobiologiques καταστρεπτικές καταστροφές.


 


 
 
posté le 15-10-2008 à 18:48:43

Ανθρωπολογία, αρχαιολογία και ανατροπή

Μελέτη των περιπτώσεων: η φυλή, του Haouz εκτελεστές της provençiale αντιπροσωπείας Καζαμπλάνκα Maroc.

Η αρχαιολογία αναπτύσσει όλο και περισσότερο συχνά μια γενική προσέγγιση, μέσα στην οποία όλες εδροτομήσεις πολύτιμων λίθων της μέσης και της εξέλιξής του αρχίζουν στο λογαριασμό. Αυτή η προσέγγιση περιλαμβάνει τη συνεργασία αρκετών πειθαρχιών (humaine οικολογία, γεωλογία, εδαφολογία, βοτανική, palynologie, γεωγραφία, ανθρωπολογία, ιστορία, γλωσσολογία, archéozoologie…) και η κινητοποίηση των πολύ διάφορων πηγών (ακαθαρσίες, μικρόφωνο και μακροεντολή οργανικά και minéraux υπόλοιπα, παλαιοί χάρτες, εναέριες φωτογραφίσεις, γραπτά και εικονογραφικά έγγραφα, λεξικά, toponymes…). Χωρίς να παραμελήσουν autant τον αγροτικό χώρο, αρκετά προγράμματα της έρευνας που διεξάγονται από το CReA έχουν για τη κύρια στοχοθέτηση την εξερεύνηση των πόλεων. Η οριοθέτηση του αστικού χώρου, η καθιέρωση των διαφορετικών συνοικιών, η ανάπτυξη βιοτεχνικών ή των εμπορικών δραστηριοτήτων, η διανομή του νερού, η εισαγωγή των συμβόλων και των σημαδιών της εξουσίας μέσα στο τοπίο της πόλης, τους ρυθμούς της ανάπτυξης του βιότοπου είναι autant ερωτήματα που αποτελούν τους κύριους άξονες της έρευνας αρκετών ομάδων.

Μια αρχαιολογία των πρακτικών

Α κατευθείαν το οποίο έχει καλέσει τη «καλλιέργεια υλικός», η αρχαιολογία προσπαθείται για να αναγνωρίσει και για να ερμηνεύσει κάποιες κοινωνικές, οικονομικές ή συμβολικές δραστηριότητες. Αρκετά προγράμματα συνδέονται έτσι για να εξετάσουν τις συγκεκριμένες υποβολές εκθέσεων που διατηρούν τα πολιτιστικά προσωπεία, οι γλώσσες και η κοινωνική οργάνωση. Άλλοι «που αφιερώνονται ειδικά στην κεραμική» αφορούν τη συζήτηση που διαχειρίζεται την οικονομική ιστορία, ανάμεσα στην ποσοτική ιστορία και τα ερμηνευτικά σχεδιαγράμματα. Κύρια πηγή της ανανέωσης των ιστορικών υλικών, η αρχαιολογία είναι πράγματι ουσιαστική στην correcte αξιολόγηση των πλαισίων. Υπερβαίνων την απλή συλλογή των εγγράφων και την παραδοσιακή τυπολογία στα πρώτιστα χρονολογικά τέλη, τείνει έτσι για να προτείνει μια ανάγνωση των συστημάτων της παραγωγής και των ανταλλαγών των υλικών αγαθών κατά τη διάρκεια του χρόνου. Μια ιδιαίτερη προσοχή θα πάει επίσης cultuels και στους επικήδειους τομείς, των οποίων προσπαθεί για να χαρακτηρίσει τις πρακτικές και για να αξιολογήσει το ρόλο μέσα στη λειτουργία των επιχειρήσεων που αυτόες έχουν παραγάγει. Ένα ασυνάρτητο acheologie.

Έχουμε να μελετήστε μακρινά από το ερωτηματολόγιο και ανάλυση της κατάστασης, η περίπτωση της φυλής και του Haouz για το οποίο έχει ολοκληρώσει ότι το désertique τοπίο που η πανίδα και η χλωρίδα άλλοτε primitifs ήταν η χώρα που έζησε ο δεινόσαυρος, και στην provençiale αντιπροσωπεία έχει ανακαλύψει έναν αποτρόπαιο άνθρωπο δεινόσαυρος téléguidé από τη αριθμητική φωτογραφική μηχανή και τηλεχειρισμένος από τον υπολογιστή το σύνολο που συνδέεται στο νευρικό σύστημά του και αυτός των μακρινών θυμάτων του επιδόθηκε στο φρικτό έγκλημα από το κλιμακωτό όπλο, το μαγνητικό κομπρεσέρ των ροών και ονομάζεται Othmani ή ο δολοφόνος των κεντρικών σταδιοδρομιών που επιτίθεται στους ανθρώπους του Κράτους, τον υπηρεσία των πληροφοριών, universitaires και τους δημοσιογράφους και ετοιμάζεται προς το παρόν σε ένα πραξικόπημα ενάντια σε SAM ο βασιλιάς Mohammed VI.

 


 
 
posté le 15-10-2008 à 18:47:39

Το ανθρωπολογικό θεμέλιο του παραδόξου

Το ανθρωπολογικό θεμέλιο του παραδόξου στο ανθρωπιστικό δικαίωμα και την παραβίασή του από τους εχθρούς SAM ο βασιλιάς Hassan ΙΙ άδικα κατηγορούμενος του βασανισμού.

Το génogramme είναι μια όχι πατρογονική προσέγγιση της μελέτης της σύνθεσης της αλληλοσύνδεσης παρά τις εμφανίσεις, το γενεαλογικό δέντρο κρατά στην ανάγκη για να κάνει την ανάγκη μια ανάβαση μέσα σε μια προέλευση και να δώσει κριτήρια μιας σύνδεσης από σχέσεις του αίματος ή της υιοθέτησης, η μεγάλη διαφορετική οικογένεια της άγριας γενιάς ευπροσδιόριστος πρώτιστα μέσα blason, επειδή ο αποτρόπαιος άνθρωπος των κεντρικών σταδιοδρομιών δεν μπορεί να είναι ένας πανεπιστημιακός καθηγητής, αλλά σκοτώνει τους νέους δημοσιογράφους (voir film Zeft de taib seddiki et abdallah stouky).

Μπορεί να προσπαθήσει για να χαράξει γράμμεις της δύναμης μέσα σε ένα παρελθόν transgenerationnel να καθιερώσει ποιότητες και ελαττώματα που φεύγουν από πιο στον ευρύ πολυμορφισμό générationnel, που καλεί την κληρονομικότητα, ο στόχος είναι για να προσδιορίσει ίχνη ενός ίδιου προσδιορισμού θέσης ότι αυτή είναι βιολογική, νευρολογική ή κοινωνιολογική.

Πιό σοβαρές κριτικές έχουν τοποθετηθεί επίσης μπροστά από την εθνολογία. Στον ιδιώτη, η έννοια του συμπλέγματος Œdipe εμφανίζεται αδιάσπαστη μιας εν λόγω ακριβούς οικογενειακής μορφής «πυρηνικής», πού ο πατέρας, η μητέρα και τα παιδιά ζουν κάτω από την ίδια στέγη και πού ο βιολογικός πατέρας ασκεί τη γονική αρχή στο παιδί. Όμως, μας διδάσκει η εθνολογία της οικογένειας, αυτή η μορφή της οικογενειακής οργάνωσης δεν έχει τίποτα παγκόσμιου: μέσα σε πολύ πολλές καλλιέργειες, ο θεματοφύλακας της αρχής όσον αφορά το παιδί δεν είναι ο πατέρας, αλλά ο μητρικός θείος, πού πολύ πολλές δυσκολίες εφόσον το σύμπλεγμα Œdipe όπως περιγράφεται από Freud υποθέτει μια ταυτότητα ανάμεσα στο βιολογικό πατέρα (με τον οποίο η μητέρα μοιράζει μια συνενοχή που το ζηλότυπο παιδί) και το επιτακτικό πατρικό σχήμα που παρεμβάλλεται ανάμεσα στο παιδί και τη μητέρα. Εάν αυτοί δύο ρόλοι διαχωρίζονται, δεν είναι βέβαιος ότι το σύμπλεγμα Œdipe μπορεί να αρχιστεί.

Αυτό το ερώτημα συνεχίζει για να θρέψει μια εξαιρετικά ζωντανή συζήτηση, ιδιαίτερα μέσα στο σημερινό κοινωνικό πλαίσιο που βλέπει να αναπτυχτεί στη δύση των νέων μορφών της οικογένειας (ιδιαίτερα monoparentalité και η ανασύνθεση). Σήμερα, πολλοί psychanalystes προσπαθούν για να τακτοποιήσουν τη θεωρητική έννοια του συμπλέγματος Œdipe στις περιπτώσεις του σχήματος που η πατρική αρχή αποδεικνύεται απούσα, διαλείπουσα, ή κοινή ανάμεσα σε αρκετούς πατέρες.

Η διπλή πολικότητα της humaine ατομικότητας, άνοιγμα στις συμμετοχές και την αυτοδιάθεση ακατάπαυστα στη σύγκρουση ακατάπαυστα στο διάλογο, η οποία η παραπομπή αυτός μας διπλασιάζει πολικότητα της humaine στάσης μπροστά από το θάνατο, το ρίσκο του θάνατου και τη φρίκη του θάνατου.

Η ανθρωπολογία μας θάνατου, του που βασίζεται στην προϊστορία, την εθνολογία, την ιστορία, την κοινωνιολογία, την ψυχολογία της παιδικής ηλικίας, η ψυχολογία ίδιος ο κοντός, πρέπει να βρεί αυτές επιβεβαιώσεις βιολογικός, εάν έρχεται να δηλωθεί όπως authentiquement ο επιστήμονας, αυτός είναι εκεί ότι μπορούμε να κατανοήσουμε διαμέσου την ταυτότητα της κίνησης της οπισθοδρόμησης του είδους και της προόδου του ατόμου, η humaine θεμελιώδης πραγματικότητα.

Όμως αυτή η οπισθοδρόμηση του είδους και αυτή η διαβεβαίωση του ατόμου χαρακτηρίζουν ανατομικά και φυσιολογικά humain être, ο άνθρωπος είναι πράγματι ένα anthropoïde που έχει χάσει ανατομικούς και που ειδικεύουν φυσιολογικούς χαρακτήρες του και τους που βρίσκουν το Κράτος του ζώου του.

Η ανακάλυψη του αποτρόπαιου ανθρώπου καθιερώνει σταθερά ότι ο κοινός πρόγονος vivants anthropoïdes, των που περιλαμβάνουν τους πίθηκους και humains, έχει εμφανιστεί σε Αφρική και ότι η ομάδα γνώρισε ήδη, σε αυτοί που υποχωρούν χρόνοι, διακλαδώσεις σε πολλά είδη. Ένας των δύο ειδών ήταν nocturne, πρώτο παράδειγμα ενός nocturne primitif anthropoïde.

Η ανακάλυψη επιτρέπει combler ένα κενό ανάμεσα στα πιό πρόσφατα anthropoïdes, ενός μέρους, και τα anthropoïdes προς το παρόν που θεωρούνται όπως οι πιό παλαιόσι, επιπλέον, εκείνοι που έχουν ζήσει αυτός έχει εκεί τα 45 εκατομμύρια των ετών, που ονομάζονται Algeripithecus, τα του οποίου μερικά δόντια μόνο έχουν βρεθεί, σε Αλγερία, μοιάζουν με σε αυτός οι χώρες του δεινοσαύρου και η ανακάλυψη προτείνει επιπλέον ότι ένα primate αφρικανικό παλαιό των 57 εκατομμυρίων των ετών, που ονομάζεται Altiatlasius, θα μπορούσε να είναι ο πιό παλαιός πρόγονος anthropoïde δίνει το όνομα του homo-mokhabaratus στον αποτρόπαιο άνθρωπο του Haouz και του khmis περιοχή νότια απαρχαιωμένη Maroc.

Από μια διαχρονική μελέτη σχετικά με τη μελέτη της βιολογικής μεταβλητότητας που είναι το paléoanthropologie και μια συγχρονική μελέτη που είναι μια βιολογική ανθρωπολογία vivant, πού γέννηση κοινωνικής και πολιτιστικής ανθρωπολογίας της εξαρτώμενης στην αρχαιολογία, μιλά της κοινωνικής ανθρωπολογίας και πολιτιστικός (εθνολογία) και τα κοινωνικοί πρότυπα και οι κώδικες, πού η κοινωνικοποίηση και η εκπαίδευση που οδηγούν στη γνώση του δικαιώματος, επειδή η ανθρωπολογία oralité ( ομιλίες διατύπωση) διαφορετικός του δεινοσαύρου στη δυναστεία, οι ψυχικές και θρησκευτικές πλευρές θα διαμόρφωναν την πολιτική οργάνωση που γεννιέται της πολιτικής ανθρωπολογίας και δίνει τη στάση όσον αφορά τον πόλεμο και οι complexées οικογενειακές σχέσεις εξηγούν τις επιθέσεις ενάντια στη θεμελιώδη μονάδα της επιχείρησης ποιος είναι η οικογένεια και από τη μετάθεση ενάντια στη humaine οικογένεια, που παραβιάζει με αυτόν τον τρόπο τα δικαιώματα του ανθρώπου.

Chez τον άνθρωπο η διαλεκτική του προοδευτικού μάγουλου περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αλλά εσωτερικό του ανθρώπου, χωρίςτην αλλαγή του είδους, οι αλλαγές είναι κοινωνικές.

Thanatologie και η πράξη ενάντια στο θάνατο μέσα στον εκφυλισμό, μας αφήνουν να θεωρήσουν ότι η σκλήρυνση του συνδετικού υφάσματος προηγείται τις άλλες μορφές sénescence, τα φαγοκύτταρα είναι υπεύθυνα της οργανικής πτώσης, η γεροντολογία μπροστά από αυτό το φαινόμενο βρίσκεται στην αποτυχία, αλλά το ζωϊκό Κράτος μένει βιολογικό.

Η πρώτη κατηγορία της έρευνας στοχεύει ειδικά για να μελετήσει τα μεγάλα ρυθμιστικά συστήματα και organisateurs και κατά πρώτο λόγο το σύστημα neurœndocrinien, που σηκώνει ότι chez τη φυλή και φυλή του Haouz, ένα εγκληματικό ρίζωμα το neuro-endoncrinien και απαρχαιωμένες αλλαγές των ειδών ολοκληρώνει στις οποίες οι αντικοινωνικές ανατρεπτικές αλλαγές τους και délinquante στο πολιτικό πλάνο προέρχονται ενός περίπλοκος γεγονότος.

Αλλά που δεν αισθάνεται τον παραλογισμό, παράβαση στο πνεύμα, ενός τέτοιου δόγματος psychopathe, που προβάλλεται από όλους σοβινισμούς, από όλους εθνικισμούς που εξοργίζονται, από όλες αντιδράσεις του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου από τη κομουνιστική αντίδραση ενώ αυτό το δόγμα εξυπηρετεί τις προθέσεις του.

Το δικαίωμα των λαών για να έχε ίδιων αυτόων, αυτό το δικαίωμα μετέπειτα όντας να δηλώστε από τη δήλωση των 1789, τότε σε Ευρώπη από τις επαναστατικές μάζες, να δικαιολογήσει όλη κίνηση της απελευθέρωσης εθνικιστικός και μεταξύ αυτόες η κίνηση της marocaine αντίστασης έναντι τον αποικισμό που υπάρχει ακόμη σήμερα από παλαιούς juifs αποίκους και από υψηλούς προδότες του έθνους, που αποτελούνται από τις φυλές των primitifs Άραβων, ένα μέρος των berbères φυλών που διατηρεί ακόμη berbère dahir και από ανατρεπτικό της ακραίας αριστεράς του itihad al ichtiraki, αυτός ανατρεπτικός είναι να δώσει το όνομα WAFA, ανατρεπτική και εγκληματική οργάνωση που χρηματοδοτείται κλιμακωτού όπλου και του την που χρηματοδοτείται από τα που εκτρέπονται κονδύλια του marocain Κράτους είναι πηγή όλων συνωμοσιών και των αποπειρών ενάντια στη μοναρχία Rabat και κρύβονται στην provençiale αντιπροσωπεία και την αρμοστεία hay mohammadi Καζαμπλάνκα Maroc και να αυτοματοποιήστε έχουν ονομάσει Hmamsi Abdelghafar που λανσάρει το λέιζερ σε SAM ο βασιλιάς και το στρατηγό Mohamed Hrichi.

Αυτοί εγκληματίες ενάντια στην ανθρωπότητα που μεταφέρουν και μετασχηματίζουν τα θύματά τους στο βιολογικό και φυσιολογικό πλάνο επιδίδονται στο μυστικό εμπόριο και απαγορεύουν humains όργανα και τα λάδια επειδή εξοπλισμός τους ο που προέρχεται ραδηοφωνικοί, λέιζερ , μαγνητισμός και παρεχόμενοι κυματισμοί μιας αριθμητικής φωτογραφικής μηχανής το σύνολο που συνδέεται στα νευρικά συστήματά τους και εκείνοι των θυμάτων τους έχει στο κεφάλι τους έναν άνθρωπο δεινόσαυρος téléguidé από τη φωτογραφική μηχανή και τηλεχειρισμένος από τον υπολογιστή είναι humaine cybercriminalité του που διορίζεται από τη provençiale αντιπροσωπεία και την αρμοστεία hay mohammadi σε Καζαμπλάνκα. Και χρησιμοποιεί το κλιμακωτό όπλο haaarp, τοποθέτηση
 


 
 
posté le 15-10-2008 à 18:45:00

Η φυσιολογική υποδούλωση που διορίζεται από το Othmani

Το απλό παράδειγμα θερμοστάτης επιτρέπει για να περιλάβει το ενδιαφέρον μιας cybernétique αντιπροσώπευσης. Μέσα στην περίπτωση των πιό περίπλοκος φυσιολογικών φαινομένων, αυτή η αντιπροσώπευση επιτρέπει για να συλλάβει τους διαφορετικούς μηχανισμούς και ρυθμίσεις τις που επεμβαίνουν. Είναι από το παράδειγμα η περίπτωση μέσα στον έλεγχο της λειτουργίας της αναπαραγωγής. Chez τα θηλαστικά, αυτόν τον που γίνονται έλεγχο intervenit ένα σύνολο των δομών, «τον άξονα gonadotrope ", που συλλέγουν τους υποθαλάμους, το hypophyse, gonades και άλλα σεξουαλικά όργανα.
Chez τον άνθρωπο, η κατάσταση είναι αρκετά διαφορετική, σύμφωνα με το εάν μελετά τον άνθρωπο ή τη γυναίκα. Θα μεταχειριστούμε εδώ καταρχήν περίπτωσης του πιό απλού ανθρώπου , επειδή της που αντιστοιχεί σε μια ρύθμιση στη σταθερότητα. Η περίπτωση της γυναίκας, που κάνει να επεμβει ρυθμιστών στην τάση και τη σταθερότητα, των που συνδέονται από σερβομηχανισμούς, είναι πιό περίπλοκος,

Υπενθύμιση: ο υποφυσικός άξονας

Ο υποθάλαμος είναι μια που διαμορφώνεται νευρική δομή του εγκεφάλου, για να φύγει από diencéphale κατά τη διάρκεια της εμβρυικής ανάπτυξης (να δει σε αυτό το θέμα «Εμβρυικές δημιουργίες φουσκαλών του νευρικού συστήματος των σπονδυλωτών"). Αυτή η δομή επεμβαίνει μέσα στον έλεγχο των πολλών φυσιολογικών παραμέτρων. Αυτή η μια μεγάλη σημασία του υποθαλάμου μπορεί να συνδεθεί στη δομή του, και ιδιαίτερα τους νευρώνες του: οι hypothalamiques νευρώνες, πράγματι, μπορούν να σχεδιάσουν τις axonales λήξεις τους μέχρι το επίπεδο του hypophyse, μικρός αδένας που κρεμιέται στη βάση του εγκεφάλου, ακριβώς κάτω από τον υποθάλαμο. Αυτοί νευρώνες σχεδιάζονται τότε μέσα στο ύστερο του hypophyse, aussi που ονομάζει μέρος neurohypophyse. Τα μόρια που απελευθερώνονται από τις axonales λήξεις αυτών νευρώνων διανέμονται μέσα σε όλο οργανισμό από τη sanguine κυκλοφορία: μιλά τότε ορμόνες.


Libération των ορμονών σε επίπεδο του neurohypophyse.

Η σημασία των ρόλων του υποθαλάμου είναι οφειλόμενη στην ικανότητα της έκκρισης του neurohormones από τους νευρώνες του. Αυτά μόρια θα μπορέσουν να διαβιβάσουν μια μακρινή πληροφορία, και να ελέγξτε έτσι πολλούς μηχανισμούς.
Παρόλα αυτά, όλοι hypothalamiques νευρώνες δεν σχεδιάζονται σε επίπεδο του neurohypophyse. Μερικοί αυτών νευρώνων παρουσιάζουν axonales λήξεις κοντά sanguins τριχοειδή αγγεία τα τοποθετημένα ούτε καν σε επίπεδο του hypophyse, αλλά άμεσα μέσα στον υποθάλαμο. Είναι αυτοί νευρώνες που ιδιαίτερα θα μας ενδιαφέρουν εδώ. Οι έτσι που απελευθερώνονται ορμόνες θα έχουν μια πράξη στην κοντή απόσταση, τη χάρη σε μια αρχική οργάνωση του sanguin συστήματος σε αυτό το επίπεδο:
το σύστημα αναφέρεται υποφυσικός (SPHH).
Αυτό το σύστημα αναφέρεται υποφυσικός αποτελείται των δύο capillaires δικτύων σωρηδόν:
Ένα πρώτο δίκτυο των τριχοειδών αγγείων, σε επίπεδο του υποθαλάμου «λαμβάνει» τις ορμόνες που απελευθερώνονται από τους hypothalamiques νευρώνες.
Η φλέβα πόρτα μεταβιβάζει αυτές ορμόνες προς το δεύτερο δίκτυο των τριχοειδών αγγείων.
Ένα δεύτερο δίκτυο των τριχοειδών αγγείων επιτρέπει στη μετάδοση των hypothalamiques ορμονών προς συγκεκριμένους δέκτες τους, τους που αναφέρονται από endocrines κύτταρα (sécrétrices των ορμονών) τοποθετημένα μέσα στο hypophyse προηγούμενος, ή το adénohypophyse.


Το σύστημα αναφέρεται υποφυσικός (SPHH) επιτρέπει στη μετάδοση των πληροφοριών από τον υποθάλαμο μέχρι το adénohypophyse. Αυτές πληροφορίες μεταβιβάζονται υπό μορφή ορμόνες, που εκκρίνονται από τους hypothalamiques νευρώνες, και τραβιούνται από τα endocrines κύτταρα του hypophyse προηγούμενος.

Στην περίληψη, στην απάντηση σε κάποια ερεθίσματα (απομάκρυνση ενός που ρυθμίζεται μεγέθους της αξίας της οδηγίας του παραδείγματος χάρη), οι hypothalamiques νευρώνες μπορούν να απελευθερώσουν ορμόνες, που μεταβιβάζονται έπειτα μέχρι τα sécrétrices κύτταρα του adénohypophyse. Οι ορμόνες που απελευθερώνονται από αυτά endocrines κύτταρα ενεργούν σε μια συσκευή επίδρασης, που αποτελείται γενικά από έναν περιφερειακό endocrine αδένα, η οποία, χάρη σε άλλες ορμόνες, μπορεί τότε να ενεργήσει στην που ρυθμίζεται αξία. Αυτές περιφερειακές ορμόνες ασκούν ένα rétrocontrôle στα endocrines κύτταρα του adénohypophyse και του υποθαλάμου.


Λειτουργική αντιπροσώπευση (πολύ διαγραμματικός) ενός υποφυσικού άξονα. Έχει αντιπροσωπεύσει εδώ την περίπτωση μιας λειτουργίας στη σταθερότητα, τη χάρη σε μια inhibitrice ανατροφοδότηση. Αυτή η ανατροφοδότηση ασκείται από τις περιφερειακές ορμόνες στους hypothalamiques sécréteurs νευρώνες και τα endocrines κύτταρα τα adénohypophysaires.

Ο άξονας gonadotrope του ανθρώπου: λειτουργική περιγραφή

Ο άξονας υποφυσικό gonadotrope ελέγχει τη λειτουργία της αναπαραγωγής chez τον άνθρωπο. Αυτός ο άξονας οργανώνεται μετου αρκετά απλού τρόπου, πολύ παρόμοιος στο δεδομένο σχεδιάγραμμα ανωτέρω.
Sécréteurs hypothalamiques νευρώνες απελευθερώνουν μια ορμόνη, το gonadolibérine (GnRH -
Gonadotrophine Releasing hormone), το οποίο μεταβιβάζεται από το σύστημα αναφέρεται υποφυσικός μέχρι το adénohypophyse. Σε αυτό το επίπεδο, το GnRH καθορίζεται σε συγκεκριμένους δέκτες, που αναφέρονται από τα κύτταρα gonadotropes του adénohypophyse (ή hypophyse προηγούμενος). Μπορεί να παρατηρήσει ότι αυτός εξέκρινε παρόντος GnRH το χαρακτηριστικό να μην είναι συνεχές, αλλά pulsatile, από τις ακίδες όλοι 60 90 minutes.
Ο καθορισμός του GnRH στο δέκτη του υποκινεί την έκκριση των δύο ορμονών από τα κύτταρα υποφυσικά gonadotropes: το FSH (
Folliculo Stimulating hormone) και το LH (Luteinizing Ορμόνη). Αυτές δύο ορμόνες μεταβιβάζονται από τη γενική κυκλοφορία μέχρι τα κύτταρά τους στοχοθετήσεις, τοποθετημένες μέσα στους όρχεις.
Το LH ενεργεί στα intersticielles κύτταρα, ή κύτταρα Leydig, τα τοποθετημένα ανάμεσα στους séminifères σωλήνες. Υποκινεί την παραγωγή της τεστοστερόνης από αυτά κύτταρα. Αυτή η μια νέα ορμόνη ενεργεί στα διάφορα επίπεδα, που επιτρέπουν στην κατάρτιση spermatozoïdes, mâles γαμέτες, και που επιτρέπουν στον προσπορισμό των ανδρικών δευτεροβάθμιων σεξουαλικών χαρακτήρων.
Το FSH ενεργεί στα κύτταρα Sertoli των séminifères σωλήνων. Επιτρέπει για να διευκολύνει τον καθορισμό της τεστοστερόνης σε επίπεδο αυτών κυττάρων. FSH και η τεστοστερόνη επιτρέπουν έτσι για να ελέγξουν τη sécrétrice δραστηριότητα των κυττάρων Sertoli, δραστηριότητα που επιτρέπει στην ωρίμανση spermatozoïdes.
Στην επιστροφή, παρατηρεί έναν αναδρομικό διπλασιασμό παρεμπόδιση:

· Υποκινημένα από το LH, τα κύτταρα Leydig εκκρίνουν της τεστοστερόνης, η οποία εμποδίζει τις παραγωγές GnRH, FSH και LH.

· Υποκινημένα από το FSH, τα κύτταρα Sertoli εκκρίνουν inhibines, τα οποία εμποδίζουν την παραγωγή FSH.

Συμπερασματικά, η πράξη του άξονα gonadotrope επιτρέπει για να διατηρήσει μια σταθερή πλασματική συγκέντρωση της τεστοστερόνης, ιδιαίτερα στην προέλευση μιας σταθερής παραγωγής spermatozoïdes από τους όρχεις, mâles gonades.


Λειτουργική αντιπροσώπευση του άξονα gonadotrope chez τον άνθρωπο. Οι hypothalamiques νευρώνες εκκρίνουν το GnRH, το οποίο ενεργοποιεί την απελευθέρωση FSH και LH από τα κύτταρα gonadotropes του adénohyphyse. FSH και LH, δραστήριος στους όρχεις, επιτρέπουν για να διατηρήσουν τη σταθερά η πλασματική συγκέντρωση της τεστοστερόνης, και έτσι οι ανδρικοί σεξουαλικοί χαρακτήρες. Η τεστοστερόνη περιορίζει στην επιστροφή τις εκκρίσεις GnRH, FSH και LH.

Ο άξονας gonadotrope του ανθρώπου: cybernétique σχεδιάγραμμα

Ο άξονας υποφυσικό gonadotrope μπορεί να αφομοιωθεί σε έναν ρυθμιστή στη σταθερότητα της πλασματικής συγκέντρωσης της τεστοστερόνης. Μπορεί να χωρίσει αυτόν τον ρυθμιστή στα τρία συστήματα, αντιστοιχεί στα τρία όργανα που περιλαμβάνονται μέσα στην εκπομπή των μηνυμάτων: υποθάλαμος, adénohypophyse και όρχεις. Μπορεί πράγματι να κάνει μια cybernétique αντιπροσώπευση καθένας των δρόμων της επικοινωνίας αυτών τριών συστημάτων:
Αυτά τρία συστήματα ενεργούν σωρηδόν μέσα στον άξονα gonadotrope chez τον άνθρωπο. Η αρνητική ανατροφοδότηση επιτρέπει σε μια λειτουργία του συνόλου όπως ένας ρυθμιστής στη σταθερότητα.

Μπορεί έτσι να αντιπροσωπεύσει το σύνολο του cybernétique άξονα σε ένα μόνο σχεδιάγραμμα, έχοντας σωρηδόν τα σχεδιαγράμματα των τριών που παρουσιάζονται συστημάτων ανωτέρω. Αποκτά τότε αρκετά το ίδιο σχεδιάγραμμα από για τη λειτουργία στη σταθερότητα ο άξονας gonadotrope chez τη γυναίκα (αντικαθιστώντας το οιστρογόνο και το progestérone από την τεστοστερόνη, και τις ωοθήκες από τους όρχεις).

Αυτό το σύστημα επιτρέπει επομένως για να διατηρήσει μια σταθερή πλασματική συγκέντρωση της τεστοστερόνης μέσα στον οργανισμό. Αυτό επιτρέπει σε μια σταθερή παραγωγή του gamétogenèse, κατά μήκος τη ζωή του ατόμου (να είμσαι από την σεξουαλική ωριμότητα, φυσικά). Μπορεί επομένως να σημειώσει εδώ ότι η cybernétique αντιπροσώπευση επιτρέπει σε μια απλή μοντελοποίηση του άξονα gonadotrope chez τον άνθρωπο.
Κάποιες παραλλαγές, που δεν θα μεταχειριστούμε εδώ, μπορούν παρόλα αυτά να υπάρξουν. Έτσι, η πλασματική συγκέντρωση της τεστοστερόνης δεν είναι σταθερή κατά τη διάρκεια της ημέρας, παραδείγματος χάρη. Αυτές παραλλαγές είναι οφειλόμενες σε μια αλλαγή της αξίας της οδηγίας homéostat, που επιβάλλεται στον υποθάλαμο από άλλες εγκεφαλικές δομές.


 


 
 
 

Ajouter un commentaire

Pseudo : Réserve ton pseudo ici
Email :
Site :
Commentaire :

Smileys

 
 
 
Rappel article