VEF Blog

Titre du blog : Amnesty Maroc
Auteur : Amnesty
Date de création : 15-10-2008
 
posté le 15-10-2008 à 18:59:44

Νέου μέσα στην επιχείρηση Benbarka

Η δολοφονία Mehdi Benbarka " Hassan ΙΙ είναι αθώος "

Οι Marocains δημοσιογράφοι και ειδικά εκείνοι της ελεύθερης συμπίεσης δελεάζονται στο πολίτευμα marocains αυτός περιλαμβάνοντας άμεσα μέσα στην επιχείρηση Mehdi Benbarka που ξεχνά την αναφορά των σοφών που λέει: «πότε τ έχουν εφεύρει το ψέμα έχει εφεύρει την ιστορία " το ερώτημα του ψέματος. ... Το ψέμα εμφανίζεται κατακριτέο ως τη δήλωση και όχι όπως η πράξη: να ψευδηθείτε για να αποκτήσει μερικός… χειρότερος από να τον ρωτήστε « κανονικά «. Αλλά το ψέμα δεν είναι μόνο ένας… πράξη αλλά ένα έγκλημα ενάντια ένα σε όλο έθνος… και εδώ ένα ερώτημα για τους δημοσιογράφους μας… ξέρετε ότι ben barka είχε εξαφανιστεί στις 29 Οκτωβρίου 1965, plein Paris από παλαιούς juifs αποίκους που έρχεται να μάθει πρόσφατα από έναν δημοσιογράφο κάτω από το βασανισμό από εκείνους που έχουν δολοφονήσει Benbarka και που του έχουν κάνει αυτήν την ομολογία, τελευταίοι βρίσκονται στην provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa κατευθυμένος από το ονομασμένοι abdelaal Senhaji, senhaji abdelwahid, Raoul yacoubi, Othmani και zemmrani, αυτή η ηχητική επιχείρηση, που περιλαμβάνει τις marocaines αρχές και γαλλικοί policiers, η οποία εκεί είχε συμβάλει. .mais η αλήθεια και είναι το αντίθετο επειδή το 1965 οι μυστικές υπηρεσίες Maroc ήταν ανίκανες ούτε από τις αρμοδιότητες που του έχασαν σίγουρα επειδή η χώρα είχε βγεί μετά βίας του πολιτεύματος αποικιακός και οι υπηρεσίες του δεν είχαν μάλιστα τα μέσα ούτε η εμπειρία μέσα στον τομέα επειδή η μυστική υπηρεσία Maroc να βασιστείτε μέσα στο χρόνο σε μια απλή πολιτική αυτός χτυπά και το καρότο (χωρίς άλλη αρμοδιότητα, και τους πράκτορές του επωφελείται της έλλειψης της ατιμωρησίας) τότε ήταν ανίκανοι για να διεξαγάγουν μια αρκετά μεγάλη λειτουργία σε Γαλλία… αυτός είναι vraie ότι τα marocaines χέρια ήταν παρόντα ενός καθαρού και ηλίθιου τρόπου σαν όλος είναι να οργανώσει να αυτόες δείξει doits? Ήταν γκάγκστερ SDECEE Καζαμπλάνκα που έχουν κινηθεί σε Γαλλία για να δολοφονήσουν Benbarka.

Θέλησε σίγουρα να ξεφορτωθεί Mehdi benbarka κολλώντας την επιχείρηση Maroc και το πολίτευμά του ενώ Benbarka ήταν ιμπεριαλιστικόςτο .com οι άνθρωποι τα των οποίων ονόματα αναφέθηκαν PV των δικαστών me ήταν ανάξιοι της εμπιστοσύνης μάλιστα του βασιλιά Hassan ΙΙ και ότι μάλιστα μερικοί αυτόων έχουν θελήσει να αντιστρέψουν το πολίτευμα επειδή θεωρήθηκαν να προστατεύσουν από ξένες τροφοδοτήσεις και ακόμα και αν μέσα στην έκδοση έχει βρίσκει το suivant'

(Ο διασημότερος που αντιτάσσει marocain στο εξοριήταν, Mehdi Ben Barka, η ο οποίος οικογένεια έρχεται να αποκτήσει χαρτιά να μπορέσει τελικά να γυρίσει Maroc, είχε εξαφανιστεί στις 29 Οκτωβρίου 1965, plein Paris. Αυτή η ηχητική επιχείρηση, που περιλαμβάνει τις marocaines αρχές και γαλλικοί policiers, είχε συμβάλει για να αμαυρώσει règne του βασιλιά Hassan ΙΙ, που πεθαίνει Ιούλιο το τελευταίο. Αυτή ποτέ δεν έχει διευκρινιστεί εντελώς, παρά τις δύο νομικές οδηγίες σε Γαλλία. That Παρασκευή, Mehdi Ben Barka έχει τις συναντήσεις μπροστά από το ζυθοποιείο Lipp, Λεωφόρος Γερμανικός Paris, μεέναν δημοσιογράφο και έναν σκηνοθέτη, η οποία προβλέπει μια ταινία décolonisation. Είναι 12h15. Δύο policiers εγκόσμιας ταξιαρχίας, του Loui Souchon και Roger Voitot, της που παρουσιάζουν το χάρτη τους, προσκαλούν Ben Barka να ανεβεί στο χείλος ενός αυτοκινήτου, το οποίο βρίσκεται επίσης Antoine Lopez, ένας πράκτορας των υπηρεσιών της γαλλικής κατασκοπείας. Οδηγείται σε Fontenay-le-Vicomte (Essonne), μέσαστην έπαυλη ενός σχήματος της μέσης, Georges Boucheseiche. Συνεπώς, χάνει το ίχνος του. Κανένας δεν θα ξαναδει το που ζει ο κύριος ηγέτης της ένωσης των δημοφιλών δυνάμεων Maroc, που καταδικάζεται στο θάνατο από την ανυποταγή από τη marocaine δικαιοσύνη, και το σώμα του δεν θα βρεθεί ποτέ (ρευστοποιημένος στο οξύ).

«Σύμπτωση: ο στρατηγός Mohamed Oufkir, ο marocain υπουργός του εσωτερικού, Αχμέντ Dlimi, διευθυντής της marocaine εθνικής ασφάλειας, και ένα κάποιο Chtouki, επικεφαλής των marocaines ειδικών ταξιαρχιών, βρέθηκαν Paris εκείνη τη στιγμή. Αυτή η επιχείρηση εγείρει στην pleine προεκλογική εκστρατεία σε Γαλλία την αγανάκτηση των γαλλικών πολιτικών μεσών, κυρίως η αντίθεση της αριστεράς, François Mitterrand στο κεφάλι. Το επικεφαλής του Κράτους, ο Στρατηγός ντε Γκωλ, μέσασε μια διάσκεψη της συμπίεσης της 22ης Φεβρουαρίου 1966, ελαττώνουν το μέρος των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών και κάνουν να αναφερθούν όλη ευθύνη στο στρατηγό Oufkir. Αργότερα, ένα ανακτημένος της δικαιοσύνης, Georges Figon, θα δηλώσει να δει Oufkir να σκοτώσει το marocain αντίπαλο με ένα décroché στιλέτο μιας πανοπλίας μέσα στην έπαυλη. Η νομική οδηγία, που διεξάγεται από το δικαστή ο Louis Zollinger, καταλήγει inculpation των δεκατρία προσώπων ο της οποίας στρατηγός Mohamed Oufkir, Αχμέντ Dlimi, Marcel Leroy-Finville, ένας των υπεύθυνων του SDECE (οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες τότε), Antoine Lopez και Georges Figon. Μια πρώτη δίκη ανοίγεται στις 5 Σεπτεμβρίου 1966. Οι έξι κατηγορούμενοι στα δεκατρία είναι μέσα στο κιβώτιο. Επτά άλλοι, των οποίων Oufkir, Dlimi και Boucheseiche, κάνουν το ελάττωμα. Τα δύο χτυπήματα του θεάτρου relancent η επιχείρηση: αφενός ένας των κατηγορουμένων, Figon, βρίσκεται πεθαμένος Paris και η έρευνα θα ολοκληρώσει σε μια αυτοκτονία. Επιπλέον, Dlimi αποτελείται φυλακισμένο.

Μια δεύτερη δίκη ανοίγεται στις 17 Απριλίου 1967 στην απουσία της οικογένειας Ben Barka, που αποσύρεται των συζητήσεων μετέπειτα τον ξαφνικό θάνατο των κύριων δικηγόρων του. Η απόφαση της 5ης Ιουνίου 1967 απαλλάσσει Dlimi και οι γαλλικοί πρωταγωνιστές, εκτός απόLopez και Souchon, που καταδικάζονται αντίστοιχα οκτώ και έξι έτη της φυλακής. Mohamed Oufkir, που υποδεικνύεται από τη δικαιοσύνη όπως ο μεγάλος υπεύθυνος της εξαφάνισης Ben Barka, καταδικάζεται από την ανυποταγή στην κάθειρξη της αιωνιότητας. Η καταδίκη από τη γαλλική δικαιοσύνη ενός ξένου υπουργού στην fait άσκηση, χωρίς το προηγούμενο μέσα στο διεθνές δικαίωμα, πρέπει να προκαλέσει το πάγωμα των marocaines σχέσεων κατά τη διάρκεια τα δύο έτη. »

Mehdi ben barka δεν απειλεί το πολίτευμα Hassan ΙΙ αλλά η επιτυχία του που ήχου θα δώσει μια πολιτική ανεξαρτησία και οικονομικός στις τρεις ηπείρους που θα βάλει σε κίνδυνο τις αποικιακές τροφοδοτήσεις και ξένα "" οι compétents μυστικές υπηρεσίες μέσα στο χρόνο ήταν των τεσσάρων χωρών που το monde1/CIA 2 moussade3/ dgse4 οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες… αλλά που από αυτόες απειλεί Benbarka «μπορεί να είναι κανένας αυτόων…; και εάν Benbarka εισόδημα μέσα στο χρόνο Maroc δεν θα έχουν σίγουρα να απειλήστε την εξουσία επειδή αν ισχυρός Hassan ΙΙ και. Αλλά θα απειλήσει μπορεί να είναι πολιτικοί που θα ήθελαν να παρθούν δια της βίας της εξουσίας που είναι; Οι δημοσιογράφοι σίγουρα δεν είχαν θέσει το ερώτημα.
Εκείνοι που πρέπει επίσης να κατηγορηθούν της δολοφονίας Benbarka βρίσκονται στην provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa και ακόμη δεν ανακαλύπτονται από τις marocaines αρχές.