VEF Blog

Titre du blog : Amnesty Maroc
Auteur : Amnesty
Date de création : 15-10-2008
 
posté le 15-10-2008 à 18:58:25

Η επιχείρηση Ali Yata

Ποιος έχει δολοφονήσει Ali Yata;

Είναι Othmani και Benbiga που κατηγορούνται του που προμελετιέται ατυχήματος.

Ali Yata, επικεφαλής του συμβαλλόμενου μέρους marocain κομουνιστής (και, συγχρόνως, μυστικός πράκτορας του υπουργείου των l ´Intérieur!). Παντρεμένος juive με τον οποίο είχε τα δύο juifs παιδιά που κατευθύνουν aujourd´hui - με juif Simon Lévy - το συμβαλλόμενο μέρος και τη συμπίεση του συμβαλλόμενου μέρους.

Δύο μεγάλοι προδότες που έχουν εκπορνευθεί στην αποικιοκρατία: Kittani, και Glaoui, οι εχθροί του vrai πολιτικού και βιολογικού πατέρα Hassan ΙΙ SAM το βασιλιά Mohammed Β που έχει απέτυχαν να δολοφονηθούν από abdelaal Senhaji και Senhaji Abdelwahid και άλλων παλαιών juifs αποίκων που βρίσκονται ακόμη στην αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa.

Μια νέα τάξη των μεγάλων κλεφτών: εντελώς εξαρτώμενος στα ενδιαφέροντα sionistes και εντελώς απομονωμένος του λαού όπως Guedira και άλλοι ........... είναι ακόμη στη provençiale αντιπροσωπεία.

Η «δημοκρατία» Maroc Hassan ΙΙ: να ασκήστε «το l´alternance» (το τμήμα) της εξουσίας με τα «συμβαλλόμενα μέρη».

Θάνατος Ali Yata που προμελετιέται από το almossad.

ALI YATA, ο γενικός γραμματέας του συμβαλλόμενου μέρους της προόδου και του σοσιαλισμού (PPS), έχει πεθάνει μέσα στη νύχτα της Τρίτης της Τετάρτης σε Καζαμπλάνκα, μετέπειτανα κοπεί από ένα αυτοκίνητο, έχει αναγγείλει χθες το marocaine επίσημο πρακτορείο MAP. Ali Yata είχε κοπεί από ένα αυτοκίνητο το Σάββατο, ενώ προετοιμάστηκε για να ανεβεί μέσα στο καθαρό όχημά του που σταθμεύει περίπου την έδρα του συμβαλλόμενου μέρους. Αναγνωρισμένος μέσα σε μια κλινική Καζαμπλάνκα, έχει υποβληθεί σε μια d' urgence χειρουργική παρέμβαση. Υπέφερε, σύμφωνα μεproches του, κρανιακός traumatisme και θωρακικός traumatisme.

Το 1968, Ali Yata λειώνει το PLS (συμβαλλόμενο μέρος της απελευθέρωσης και του σοσιαλισμού), το οποίο του αξίζει, δύο έτη αργότερα, μια νέα παραμονή στη φυλακή για την interdite ανασύσταση της οργάνωσης. Νέες επαρχίες γίνονται σε Γαλλία για την απελευθέρωσή του. Το 1974, δημιουργεί PPS, ο οποίος τακτοποιείται πίσω το βασιλιά Hassan ΙΙ να δηλώσει «το marocanité δυτικός Sahara» και συμμετέχει «στην πράσινη πορεία». Μια στάση που θα περιλάβει σοβαρές αποκλίσεις ανάμεσα στο PCF και PPS.

Ο που δηλώνεται οπαδός μιας κυβέρνησης της ευρείας εθνικής ένωσης, Ali Yata προετοιμάστηκε, στη στιγμή του θάνατού του, για να παραχωρήσει. Αντιστράφηκε από όχημα το που οδηγείται από δύο policiers της provençiale αντιπροσωπείας και hay mohammadi, ατυχήματος του που προμελετιέται από το Ισραήλ.

Pour Rami Dlimi:

Ο δημοσιογράφος του ρωτά, σχεδόν άκρη στη που αναφέρεται, «δεν επιδιώκεται να αντιστρέψει τη μοναρχία, όπως έχουν εξετάσει να τον κάνουν οι στρατηγοί Medbouh και Oufkir "; Απάντηση: «Ο στρατός έχει εξετάσει πράγματι για να αντιστρέψει τη μοναρχία, αλλά είναι αυτός ο ένας ίδιος στρατός που αυτός έχει σώσει " .mais αυτός ξεχνά από Othmani και zemmrani και Benbiga είναι μέσα σε αυτήν την επιχείρηση ανάμεσα στις γράμμεις, η θρυλική παρακράτηση του στρατηγού του είχε χάσει ίσως that ημέρα. Απλός οιωνός ή αναπόφευκτη ολίσθηση; Δεν θα τον ξέρει ποτέ. Κατά τη διάρκεια αυτής της μιας μοιραίας παριζιάνικης εβδομάδας, Αχμέντ Dlimi ήταν επίσης στο τραπέζι François Grossouvre, γαλλικό επικεφαλής του SDECE (κατασκοπεία), μετέπειτα ένα μέρος του κυνηγιού Sologne. Δεν υπάρχει εδώ, προφανώς, καμία μεταθανάτια απαίτηση των υλικών σκαλωσιάς της σχέσης της αιτίας του αποτελέσματος του τύπου πολιτικό polar. Επειδή Dlimi ήταν επίσης ιδιοκτήτης των marocains μυστικών υπηρεσιών; ήταν επομένως ο φιλοξενούμενος του γαλλικού αντίστοιχού του. Πάντα είναι ότι Grossouvre θα αυτοκτονηθεί κάτω από τη πρώτη επταετία François Mitterrand. Μια διαδοχή των γεγονότων που καταχωρεί ανάμεσα «στην τύχη και
ανάγκη». Όπως συνήθως, το δημοφιλές πνεύμα, λίγο που ακονίζεται Marrakech που αλλού, παίρνεται δια της βίας του θανάσιμου επεισοδίου του στρατηγού Dlimi να κεντήσει αστειευμένος πολιτικά ακουσμένος από την προπαγάνδα abdelaal Senhaji ενάντια σε SAM το βασιλιά, την πραγματικότητα είναι ο στρατηγός Dlimi έχει δολοφονηθεί από το Ισραήλ και Othmani εξαιτίας του πολέμου Golan.