VEF Blog

Titre du blog : Amnesty Maroc
Auteur : Amnesty
Date de création : 15-10-2008
 
posté le 15-10-2008 à 18:57:31

Διάσημοι αποικισμός και ημερομηνίες

Διάσημοι αποικισμός και ημερομηνίες και οι εγκληματίες Othmani, Zemmrani et Senhaji, οι κατηγορούμενοι της υψηλής προδοσίας είναι οι εχθροί του Istiqlal ......! Βασανίζει ακόμη ανθεκτικοί marocains το 2007 τους ρωτώντας γιατί SAM ο βασιλιάς Mohammed Β έχει κάνει να θριαμβεύσει την ανεξαρτησία; Και έχει μάλιστα να προσπαθήστε στη ζωή του.

Othmani και Senhaji απαιτούν ότι έζησαν καλύτερα με το ημι λάχανο, Rakouch, Bagaga, Bougoutaia και άλλοι ......................! Διατηρημένος σήμερα από Saïd Benbiga, ο άθλιος διανοούμενος των σταδιοδρομιών centrales.dont η οικογένεια είχε στους που δολοφονούνται χρόνους του αποικισμού 700 ανθεκτικό στο oued-zem.
Το μεγάλο πνεύμα SAM ο βασιλιάς Hassan ΙΙ, ο οικοδόμος της μεγάλης και λαμπρής πράσινης πορείας, και της ιστορίας που σημειώνεται ποτέ αυτού του γεγονότος. Έχει εξαφανιστεί όπως μεγαλοπρεπής πατέρας του του marocaine έθνους. Άκουγε αυτή η επιχείρηση ονομασμένο Othmani ποιος είναι ενάντια στην πράσινη πορεία και ενάντια την εδαφική ακεραιότητα.

Είναι η συνθετική ιστορία που, η αναλυτική ιστορία πρέπει να καταλήξει όπως στην κορυφή του, εφόσον διατάσσει όπως στην αιτία του για να είναι να μας σηκώσει που ακολουθεί.

Να μπορέσει να δημιουργήσει την ιστορία, δεν είναι παρά το προϊόν της μεγάλης νοημοσύνης όπως αυτός του βασιλιά, ο οποίος επαναφέρει μέσα σε μια ομιλία που εάν δεν ήταν βασιλιάς θα είχε να συμπαθήστε μελετά την ιστορία αλλά το επάγγελμα του βασιλιά αυτός υποχρέωσε να μελετήσει το δικαίωμα.

Ως πρώτος αντιστεμένος τη φωτιά SAM ο βασιλιάς Mohammed Β ήταν το αντικείμενο μιας που διορίζεται απόπειρας το ονομασμένος abdelaal Senhaji και Senhaji Abdelwahid commandité από Othmani και Zemmrani και Benbiga που συμμαχεί σε παλαιούς juifs αποίκους. Αυτή η ανατροπή παραμένει ακόμη σήμερα και στις κεντρικές σταδιοδρομίες και την provençiale αντιπροσωπεία casa-anfa βασανίζει ακόμη κατά τη διάρκεια την ανεξαρτησία ανθεκτικό από το rakouch, Bougoutai, Ghanou, Bagaga, michou Ghita, και άλλους .........!

Αυτό το πνεύμα αλλοτριωμένος τόσος στο πολιτικό διανοητικό πλάνο από είναι το πιο psychopathe ότι η humaine φυλή παράγεται στο γενετικό πλάνο.

Αυτοί εγκληματίες ανακατεύονται μποουν!κοτάρω τόσο αξιωμένος από όχι αξιωμένος των ακόλουθων γεγονότων:

11 Ιανουαρίου 1944

Συνεδρίαση anfa 1943 1946

Αμερικάνικη εισβολή 1942

allal fassi al 1910-1974

Hassan ouazani 1910-1973

Ομιλία tanger 1947

Εξορίζω 20 Αυγούστου 1953 ανάκτηση IFNI 30 Ιουλίου 1969 Το 1906, η διάσκεψη Algésiras τότε χτύπημα Agadir (1911) ήχησε το τέλος της ανεξαρτησίας. Η Αγγλία - υπό τον όρο τη cordiale συνεννόησή του του 1904 με τη Γαλλία - και η Γερμανία - που είχε αποκτήσει εδάφη σε ισημερινή Αφρική - δεν εναντιώθηκαν τελικά στην franco-espagnole απελευθέρωση Maroc. Γαλλικά και ισπανικά προτεκτοράτα καθιερώθηκαν επομένως από το 1912. Η Ισπανία απόκτησε το Βορρά Maroc, η Γαλλία που συντηρεί την πλειοψηφία του εδάφους. Français Hubert Lyautey έλαβε ο γενικός τίτλος του κατοίκου. Μόνος του μπόρεσε να αποφασίσει των νόμων και να αντιπροσωπεύσει Maroc στη διεθνή σκηνή. Διοίκησε επιπλέον το στρατό και κατεύθυνε τη διοίκηση. Lyautey ανέλαβε τον εκσυγχρονισμό Maroc: μεταρρύθμισε τα πολιτικά ιδρύματα και καθιερώνει μια νομική οργάνωση παρόμοια σε αυτός Γαλλίας. Έκανε επίσης να αναπτύξει τους δρόμους της επικοινωνίας (δρόμοι, δρόμοι του σιδήρου, λιμάνια…) όπως η οικονομία. Η εκμετάλλευση της marocain ακαθαρσίας και των ναρκών επέτρεψε στην ανάπτυξη των πολλών βιομηχανιών. Το προτεκτοράτο διάρκεσε μέχρι το 1956, ενώ Maroc βρήκε του ανεξαρτησία.