VEF Blog

Titre du blog : Amnesty Maroc
Auteur : Amnesty
Date de création : 15-10-2008
 
posté le 15-10-2008 à 18:48:43

Ανθρωπολογία, αρχαιολογία και ανατροπή

Μελέτη των περιπτώσεων: η φυλή, του Haouz εκτελεστές της provençiale αντιπροσωπείας Καζαμπλάνκα Maroc.

Η αρχαιολογία αναπτύσσει όλο και περισσότερο συχνά μια γενική προσέγγιση, μέσα στην οποία όλες εδροτομήσεις πολύτιμων λίθων της μέσης και της εξέλιξής του αρχίζουν στο λογαριασμό. Αυτή η προσέγγιση περιλαμβάνει τη συνεργασία αρκετών πειθαρχιών (humaine οικολογία, γεωλογία, εδαφολογία, βοτανική, palynologie, γεωγραφία, ανθρωπολογία, ιστορία, γλωσσολογία, archéozoologie…) και η κινητοποίηση των πολύ διάφορων πηγών (ακαθαρσίες, μικρόφωνο και μακροεντολή οργανικά και minéraux υπόλοιπα, παλαιοί χάρτες, εναέριες φωτογραφίσεις, γραπτά και εικονογραφικά έγγραφα, λεξικά, toponymes…). Χωρίς να παραμελήσουν autant τον αγροτικό χώρο, αρκετά προγράμματα της έρευνας που διεξάγονται από το CReA έχουν για τη κύρια στοχοθέτηση την εξερεύνηση των πόλεων. Η οριοθέτηση του αστικού χώρου, η καθιέρωση των διαφορετικών συνοικιών, η ανάπτυξη βιοτεχνικών ή των εμπορικών δραστηριοτήτων, η διανομή του νερού, η εισαγωγή των συμβόλων και των σημαδιών της εξουσίας μέσα στο τοπίο της πόλης, τους ρυθμούς της ανάπτυξης του βιότοπου είναι autant ερωτήματα που αποτελούν τους κύριους άξονες της έρευνας αρκετών ομάδων.

Μια αρχαιολογία των πρακτικών

Α κατευθείαν το οποίο έχει καλέσει τη «καλλιέργεια υλικός», η αρχαιολογία προσπαθείται για να αναγνωρίσει και για να ερμηνεύσει κάποιες κοινωνικές, οικονομικές ή συμβολικές δραστηριότητες. Αρκετά προγράμματα συνδέονται έτσι για να εξετάσουν τις συγκεκριμένες υποβολές εκθέσεων που διατηρούν τα πολιτιστικά προσωπεία, οι γλώσσες και η κοινωνική οργάνωση. Άλλοι «που αφιερώνονται ειδικά στην κεραμική» αφορούν τη συζήτηση που διαχειρίζεται την οικονομική ιστορία, ανάμεσα στην ποσοτική ιστορία και τα ερμηνευτικά σχεδιαγράμματα. Κύρια πηγή της ανανέωσης των ιστορικών υλικών, η αρχαιολογία είναι πράγματι ουσιαστική στην correcte αξιολόγηση των πλαισίων. Υπερβαίνων την απλή συλλογή των εγγράφων και την παραδοσιακή τυπολογία στα πρώτιστα χρονολογικά τέλη, τείνει έτσι για να προτείνει μια ανάγνωση των συστημάτων της παραγωγής και των ανταλλαγών των υλικών αγαθών κατά τη διάρκεια του χρόνου. Μια ιδιαίτερη προσοχή θα πάει επίσης cultuels και στους επικήδειους τομείς, των οποίων προσπαθεί για να χαρακτηρίσει τις πρακτικές και για να αξιολογήσει το ρόλο μέσα στη λειτουργία των επιχειρήσεων που αυτόες έχουν παραγάγει. Ένα ασυνάρτητο acheologie.

Έχουμε να μελετήστε μακρινά από το ερωτηματολόγιο και ανάλυση της κατάστασης, η περίπτωση της φυλής και του Haouz για το οποίο έχει ολοκληρώσει ότι το désertique τοπίο που η πανίδα και η χλωρίδα άλλοτε primitifs ήταν η χώρα που έζησε ο δεινόσαυρος, και στην provençiale αντιπροσωπεία έχει ανακαλύψει έναν αποτρόπαιο άνθρωπο δεινόσαυρος téléguidé από τη αριθμητική φωτογραφική μηχανή και τηλεχειρισμένος από τον υπολογιστή το σύνολο που συνδέεται στο νευρικό σύστημά του και αυτός των μακρινών θυμάτων του επιδόθηκε στο φρικτό έγκλημα από το κλιμακωτό όπλο, το μαγνητικό κομπρεσέρ των ροών και ονομάζεται Othmani ή ο δολοφόνος των κεντρικών σταδιοδρομιών που επιτίθεται στους ανθρώπους του Κράτους, τον υπηρεσία των πληροφοριών, universitaires και τους δημοσιογράφους και ετοιμάζεται προς το παρόν σε ένα πραξικόπημα ενάντια σε SAM ο βασιλιάς Mohammed VI.