VEF Blog

Titre du blog : Amnesty Maroc
Auteur : Amnesty
Date de création : 15-10-2008
 
posté le 15-10-2008 à 18:50:03

Μεταβολή της mésodermique συνείδησης από το βασανισμό

Η πλειοψηφία των επιστημονικών ερευνών μέσα στον τομέα της συνείδησης συγκεντρώνεται τα ηλεκτρομαγνητικά δεδομένα του νευρικού συστήματος και των οργάνων των νοημάτων, παράγωγα ectoderme. Παραμελούν τα παράγωγα πιό ομιλητικού και του ειδικά πιό προσιτού mésoderme, επειδή δεν υπάρχει μια επαρκή οργανική τεχνολογία να μελετήσει τις σωματικές ελκτικές εκπομπές, αλλά σε περίπτωση του βασανισμού από μαγνητικό όπλο (αντιπροσωπεία hay mohammadi, Καζαμπλάνκα Maroc) το θύμα δηλώνει τραύματα των ηλεκτρομαγνητικών οργάνων των νοημάτων και ενίσχυσης της που καταστρέφει ectoderme και το mésoderme. Όπως η μνήμη, η συνείδηση είναι διάχυτη, τοποθετημένος όχι στο νευρικό σύστημα και τα όργανα των νοημάτων, και όχι περιορισμένη στο humain σώμα που είναι η δονητική υποστήριξη ή το ταμείο της αντήχησης, κάτω από την αντήχηση το κλιμακωτό όπλο και η ραδηοφωνική εξέταση αντιληπτός από το θύμα επιστρέφει αφόρητος ο βασανισμός. Η εμπειρία μας énergétique και οι αντανακλάσεις μας στην εμβρυολογία μας έχουν φέρει να προσελκύσουμε την προσοχή στον κυψελοειδή και organismique ρόλο των mésodermes, και να προτείνουμε ότι ectoderme είναι προσωπικός και το mésoderme, transpersonnel.

Η υπόθεση ότι το δίκτυο μικρόφωνο σωληνοειδής κυψελοειδής αποτέλεσε η διασύνδεση ανάμεσα σ βιολογικό και τη συνείδηση. Έχουμε προτείνει ότι:

1. Το δίκτυο μικρόφωνο σωληνοειδής κυψελοειδές είναι το αντίστοιχο του δικτύου σωληνοειδής μακροεντολή αγγειακός mésodermique.

2. Η διανομή του tubuline μέσα σε κάθ ένας κύτταρο και τη fractale γεωμετρία του αγγειακού δικτύου επιτρέπει σε μια αντήχηση της κλίμακας ανάμεσα στα μικροσκοπικά και μακροσκοπικά επίπεδα.

3. Η συνείδηση δεν βασίζεται μόνο στο νευρικό σύστημα παραγόμενο ectoderme, αλλά επίσης τις δομές παραγόμενες του mésoderme.

4.a) ectoderme και τα όργανα των νοημάτων που παράγουν ανιχνεύουν ειδικά τις παραλλαγές του ηλεκτρομαγνητικού αγρού.

4.b) Το αγγειακό δίκτυο και το mésoderme ανιχνεύουν τις παραλλαγές του ελκτικού αγρού.

5. Χάρη στην κοινή τοπολογική επεξεργασία του tubuline, η συνείδηση θα μπορούσε να είναι στη σχέση όχι μόνο με την κβαντική βαρύτητα, αλλά επίσης με τον ελκτικό αγρό péricorporel.

Αυτές υποθέσεις παράγουν της έρευνας των λύσεων για τις ασθένειες vasospastiques, το οποίο μας έχει περιλάβει, μπροστά απότα όρια της πανεπιστημιακής ιατρικής, να μελετήσουμε το βελονισμό τότε η οστεοπάθεια.

Η αγγειακή holoénergétique αντήχηση είναι ένα φαινόμενο της αντήχησης αγγειακού και του συνδετικού mésoderme στην προσέγγιση των συγκεκριμένων φίλτρων της που χρωματίζεται ζελατίνης Wratten-Kodak περίπου το σώμα. Αυτό το φαινόμενο είναι ανιχνεύσιμο στο επίπεδο των πηχυαίων και ακτινοειδών υδρορροών και της ανατομικής ταμπακιέρας κνός ένας καρπού. Μια ένας υδρορροή έχει μια συχνότητα της αντήχησης με ένα συγκεκριμένο φίλτρο της που χρωματίζεται ζελατίνης. Είναι το ανάλογο ενός ραδηοφωνικού καναλιού. Αυτές αγγειακές υδρορροές είναι οδηγοί των κυματισμών. Hameroff έχει δείξει ότι microtubules ενέργησαν επίσης όπως οδηγοί των κυματισμών. Αυτή η λειτουργική ομολογία ανάμεσα στις αγγειακές υδρορροές και microtubules ήταν το σημείο της αναχώρησης της υπόθεσης της αντήχησής μας ανάμεσα στο κυψελοειδές μικροσκοπικό επίπεδο και το μακροσκοπικό επίπεδο του humain σώματος.

Μια ένας υδρορροή ή το κανάλι είναι η δονητική υποστήριξη ενός βιολογικού προγράμματος με τις μνήμες του. Το mésodermique holoénergétique σήμα, ο ανεξάρτητος του νευρικού συστήματος, όπως phonon, είναι μάρτυρας των παραλλαγών του ελκτικού αγρού péricorporel, ενδεχομένως ανάλογος «στον μορφογενετικό αγρό ». Αντιδρά όχι μόνο στη μορφή των μορίων των χρωματισμών, αλλά επίσης αυτός του hiéroglyphes, των ιδεογραμμάτων ή εικονογραμμάτων των porteurs gestuelles μνημών των που κληρονομούνται της προέλευσης των χρόνων. Το mésoderme ανιχνεύει αυτά μορφήματα, σε μάλιστα απουσία όλης ηλεκτρομαγνητικής μεταφοράς, αλλά κάτω από το βασανισμό από ηλεκτρομαγνητικοί κυματισμοί και οι παραλλαγές αγρός της βαρύτητας επιδεινώνει όλος προγραμματίζει και καταλήγει στο βιολογικό μετασχηματισμό κατόπιν τη φυσιολογική μεταφορά.

Το mésodermique δίκτυο μοιάζει με σε ένα παράλληλο αντηχείο μαζικά, σε ένα ελκτικό συμβολόμετρο. Δεν υπάρχει ακόμη μια διαθέσιμη οργανική τεχνολογία objectiver αυτές που αναπτύσσονται υποθέσεις να φύγει από την κλινική πρακτική. Αυτό το φυσικό φαινόμενο της mésodermique holoénergétique αντήχησης ανάμεσα στις που χρωματίζονται ζελατίνες και τις πρωτεΐνες του humain σώματος επιστρέφεται πιθανό από το γεγονός ότι:

1. Οι ζελατίνες, ωςτα πολυμερή σώματα, μπορούν να ενεργήσουν όπως οι καθρέφτες της κλίσης της φάσης.

2. Οι ικανοί χρωματισμοί, για να παραγάγουν μια ακτινοβολία λέιζερ μέσα σε κάποιες περιστάσεις, πραγματοποιούν μια subharmonique ταλάντωση αλλά το λέιζερ μαγνητικού κομπρεσέρ των ροών του που χρησιμοποιείται για το βασανισμό relève των sinusidoiales ταλαντώσεων της υψηλής συχνότητας και μιας πολύ μεγάλης πίεσης που φθάνει στο κατώτατο όριο του θάνατου και της αποσύνθεσης του humain σώματος.

Τα φίλτρα της που χρωματίζεται ζελατίνης ανιχνεύουν οι ελκτικοί κυματισμοί εκπεμπόμενος από το humain σώμα. Το αγγειακό mésoderme, ωςτον ενισχυτή, δίνει τη γέννηση δονητικό σήμα στο που ανιχνεύεται από τη μέτρηση σε ίντσες επίπεδα στις υδρορροές του καρπού όμως τελευταίοι και οι άλλες διαρθρώσεις είναι κάτω από την μακρινή υποδούλωση για μια φοβερή κυβερνητική.

Η εμβρυολογία δείχνει την πρωτοκαθεδρία του mésoderme που είναι το πηνίο ectoderme. Ο mésodermique καρδιακός σωλήνας συμβάλλεται το ήδη rythmiquement στις τρεις εβδομάδες της εμβρυικής ζωής ενώ το νευρικό σωλήνα ακόμη δεν κλείνουν. Αυτό το γεγονός επιτρέπει για να περιλάβει ότι το mésoderme είναι ένας μετατροπέας ενός primitif ή πιό αρχικού τύπου της πληροφορίας, όπως και την ελκτική αλληλεπίδραση είναι primitive από ηλεκτρομαγνητικό κατά τη διάρκεια του cosmogénèse. Που είναι πιό αρχικό είναι πιό παγκόσμιο. Ενώ ectoderme περιορίζεται στο έμβρυο, το mésoderme συνδέεται επιπλέον στον μητρικό κόσμο από το ombilical κορδόνι. Το mésoderme είναι επομένως porteur των πιό ευρειών πληροφοριών από εκείνοι που κατανοούνται από ectoderme και μπορεί να μας συνδέσει σε άλλες διαστάσεις. Το mésoderme είναι επομένως transpersonnel ενώ ectoderme είναι προσωπικός.

ectoderme είναι ενδεχομένως ο μετατροπέας των φυγόκεντρων αλληλεπιδράσεων électrofaibles porteuses της εντροπίας. Το mésoderme με το αγγειακό σύστημα θα ήταν ένας μετατροπέας των κεντρομόλων αλληλεπιδράσεων ισχυρός porteuses του néguentropie.

Η πρωτοκαθεδρία του αγγειακού mésodermique δικτύου θα μπορούσε να εξηγήσει κάποια όχι κατανοητά γεγονότα σε μια neurobiologique βάση. Η παρουσία των δικτύων του tubuline μέσα σε κάθ ένας κύτταρο, όπως η παρουσία των δεκτών και των νευροδιαβιβαστών μέσα σε όλα όργανα είναι μια ένδειξη ότι «η συνείδηση δεν φυλακίζεται μέσα στον εγκέφαλο, αλλά είναι διάχυτη μέσα σε όλο σώμα». Η σύνθεση του tubuline είναι ευαίσθητη σε μια ελκτική κλίση. Αυτό είναι ένα πρόσθετο επιχείρημα στην εύνοια του ρόλου των δικτύων του tubuline όπως οι μετατροπείς «της ελκτικής συνείδησης» και η «ελκτική αναισθησία "

Συμπερασματικά, στην πλευρά της συνείδησης εκτοδερμικός ηλεκτρομαγνητικός investiguée κάτω από καλά éclairant lampadaire περίπου της νευροβιολογίας, ένας όλος τομέας αναμένει τον ερευνητή που θέλει καλά να εξερευνήσει μέσα στις περιοχές της σκιάς την ελκτική mésodermique συνείδηση. Νέες τεχνολογίες, όπωςτις νανοτεχνολογίες, θα μπορέσουν ίσως objectiver αυτά όχι εξηγήσιμα κλινικά δεδομένα, από το ακόμη κυρίαρχο ευθύγραμμο μηχανιστικό παράδειγμα, τα οποία γίνονται πολύ καθαρά παρόλα αυτά πότε υιοθετεί ένα όχι ευθύγραμμο όραμα. Ectoderme είναι η υποστήριξη της διανοητικής ευθύγραμμης αναλυτικής νοημοσύνης και το mésoderme η υποστήριξη όχι της γενικής ευθύγραμμης νοημοσύνης της καρδιάς.

Ο βασανισμός από κλιμακωτό όπλο, το αναφερθεί στο έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα από το βιολογικό μετασχηματισμό και τη φυσιολογική μεταφορά θα πρέπει να εγκριθεί πολύς πιό αυστηρά σύμφωνα με το άρθρο 8 των καταστατικών Ρώμη, λαμβάνοντας υπόψη τις neurobiologiques καταστρεπτικές καταστροφές.