VEF Blog

Titre du blog : Amnesty Maroc
Auteur : Amnesty
Date de création : 15-10-2008
 
posté le 15-10-2008 à 18:47:39

Το ανθρωπολογικό θεμέλιο του παραδόξου

Το ανθρωπολογικό θεμέλιο του παραδόξου στο ανθρωπιστικό δικαίωμα και την παραβίασή του από τους εχθρούς SAM ο βασιλιάς Hassan ΙΙ άδικα κατηγορούμενος του βασανισμού.

Το génogramme είναι μια όχι πατρογονική προσέγγιση της μελέτης της σύνθεσης της αλληλοσύνδεσης παρά τις εμφανίσεις, το γενεαλογικό δέντρο κρατά στην ανάγκη για να κάνει την ανάγκη μια ανάβαση μέσα σε μια προέλευση και να δώσει κριτήρια μιας σύνδεσης από σχέσεις του αίματος ή της υιοθέτησης, η μεγάλη διαφορετική οικογένεια της άγριας γενιάς ευπροσδιόριστος πρώτιστα μέσα blason, επειδή ο αποτρόπαιος άνθρωπος των κεντρικών σταδιοδρομιών δεν μπορεί να είναι ένας πανεπιστημιακός καθηγητής, αλλά σκοτώνει τους νέους δημοσιογράφους (voir film Zeft de taib seddiki et abdallah stouky).

Μπορεί να προσπαθήσει για να χαράξει γράμμεις της δύναμης μέσα σε ένα παρελθόν transgenerationnel να καθιερώσει ποιότητες και ελαττώματα που φεύγουν από πιο στον ευρύ πολυμορφισμό générationnel, που καλεί την κληρονομικότητα, ο στόχος είναι για να προσδιορίσει ίχνη ενός ίδιου προσδιορισμού θέσης ότι αυτή είναι βιολογική, νευρολογική ή κοινωνιολογική.

Πιό σοβαρές κριτικές έχουν τοποθετηθεί επίσης μπροστά από την εθνολογία. Στον ιδιώτη, η έννοια του συμπλέγματος Œdipe εμφανίζεται αδιάσπαστη μιας εν λόγω ακριβούς οικογενειακής μορφής «πυρηνικής», πού ο πατέρας, η μητέρα και τα παιδιά ζουν κάτω από την ίδια στέγη και πού ο βιολογικός πατέρας ασκεί τη γονική αρχή στο παιδί. Όμως, μας διδάσκει η εθνολογία της οικογένειας, αυτή η μορφή της οικογενειακής οργάνωσης δεν έχει τίποτα παγκόσμιου: μέσα σε πολύ πολλές καλλιέργειες, ο θεματοφύλακας της αρχής όσον αφορά το παιδί δεν είναι ο πατέρας, αλλά ο μητρικός θείος, πού πολύ πολλές δυσκολίες εφόσον το σύμπλεγμα Œdipe όπως περιγράφεται από Freud υποθέτει μια ταυτότητα ανάμεσα στο βιολογικό πατέρα (με τον οποίο η μητέρα μοιράζει μια συνενοχή που το ζηλότυπο παιδί) και το επιτακτικό πατρικό σχήμα που παρεμβάλλεται ανάμεσα στο παιδί και τη μητέρα. Εάν αυτοί δύο ρόλοι διαχωρίζονται, δεν είναι βέβαιος ότι το σύμπλεγμα Œdipe μπορεί να αρχιστεί.

Αυτό το ερώτημα συνεχίζει για να θρέψει μια εξαιρετικά ζωντανή συζήτηση, ιδιαίτερα μέσα στο σημερινό κοινωνικό πλαίσιο που βλέπει να αναπτυχτεί στη δύση των νέων μορφών της οικογένειας (ιδιαίτερα monoparentalité και η ανασύνθεση). Σήμερα, πολλοί psychanalystes προσπαθούν για να τακτοποιήσουν τη θεωρητική έννοια του συμπλέγματος Œdipe στις περιπτώσεις του σχήματος που η πατρική αρχή αποδεικνύεται απούσα, διαλείπουσα, ή κοινή ανάμεσα σε αρκετούς πατέρες.

Η διπλή πολικότητα της humaine ατομικότητας, άνοιγμα στις συμμετοχές και την αυτοδιάθεση ακατάπαυστα στη σύγκρουση ακατάπαυστα στο διάλογο, η οποία η παραπομπή αυτός μας διπλασιάζει πολικότητα της humaine στάσης μπροστά από το θάνατο, το ρίσκο του θάνατου και τη φρίκη του θάνατου.

Η ανθρωπολογία μας θάνατου, του που βασίζεται στην προϊστορία, την εθνολογία, την ιστορία, την κοινωνιολογία, την ψυχολογία της παιδικής ηλικίας, η ψυχολογία ίδιος ο κοντός, πρέπει να βρεί αυτές επιβεβαιώσεις βιολογικός, εάν έρχεται να δηλωθεί όπως authentiquement ο επιστήμονας, αυτός είναι εκεί ότι μπορούμε να κατανοήσουμε διαμέσου την ταυτότητα της κίνησης της οπισθοδρόμησης του είδους και της προόδου του ατόμου, η humaine θεμελιώδης πραγματικότητα.

Όμως αυτή η οπισθοδρόμηση του είδους και αυτή η διαβεβαίωση του ατόμου χαρακτηρίζουν ανατομικά και φυσιολογικά humain être, ο άνθρωπος είναι πράγματι ένα anthropoïde που έχει χάσει ανατομικούς και που ειδικεύουν φυσιολογικούς χαρακτήρες του και τους που βρίσκουν το Κράτος του ζώου του.

Η ανακάλυψη του αποτρόπαιου ανθρώπου καθιερώνει σταθερά ότι ο κοινός πρόγονος vivants anthropoïdes, των που περιλαμβάνουν τους πίθηκους και humains, έχει εμφανιστεί σε Αφρική και ότι η ομάδα γνώρισε ήδη, σε αυτοί που υποχωρούν χρόνοι, διακλαδώσεις σε πολλά είδη. Ένας των δύο ειδών ήταν nocturne, πρώτο παράδειγμα ενός nocturne primitif anthropoïde.

Η ανακάλυψη επιτρέπει combler ένα κενό ανάμεσα στα πιό πρόσφατα anthropoïdes, ενός μέρους, και τα anthropoïdes προς το παρόν που θεωρούνται όπως οι πιό παλαιόσι, επιπλέον, εκείνοι που έχουν ζήσει αυτός έχει εκεί τα 45 εκατομμύρια των ετών, που ονομάζονται Algeripithecus, τα του οποίου μερικά δόντια μόνο έχουν βρεθεί, σε Αλγερία, μοιάζουν με σε αυτός οι χώρες του δεινοσαύρου και η ανακάλυψη προτείνει επιπλέον ότι ένα primate αφρικανικό παλαιό των 57 εκατομμυρίων των ετών, που ονομάζεται Altiatlasius, θα μπορούσε να είναι ο πιό παλαιός πρόγονος anthropoïde δίνει το όνομα του homo-mokhabaratus στον αποτρόπαιο άνθρωπο του Haouz και του khmis περιοχή νότια απαρχαιωμένη Maroc.

Από μια διαχρονική μελέτη σχετικά με τη μελέτη της βιολογικής μεταβλητότητας που είναι το paléoanthropologie και μια συγχρονική μελέτη που είναι μια βιολογική ανθρωπολογία vivant, πού γέννηση κοινωνικής και πολιτιστικής ανθρωπολογίας της εξαρτώμενης στην αρχαιολογία, μιλά της κοινωνικής ανθρωπολογίας και πολιτιστικός (εθνολογία) και τα κοινωνικοί πρότυπα και οι κώδικες, πού η κοινωνικοποίηση και η εκπαίδευση που οδηγούν στη γνώση του δικαιώματος, επειδή η ανθρωπολογία oralité ( ομιλίες διατύπωση) διαφορετικός του δεινοσαύρου στη δυναστεία, οι ψυχικές και θρησκευτικές πλευρές θα διαμόρφωναν την πολιτική οργάνωση που γεννιέται της πολιτικής ανθρωπολογίας και δίνει τη στάση όσον αφορά τον πόλεμο και οι complexées οικογενειακές σχέσεις εξηγούν τις επιθέσεις ενάντια στη θεμελιώδη μονάδα της επιχείρησης ποιος είναι η οικογένεια και από τη μετάθεση ενάντια στη humaine οικογένεια, που παραβιάζει με αυτόν τον τρόπο τα δικαιώματα του ανθρώπου.

Chez τον άνθρωπο η διαλεκτική του προοδευτικού μάγουλου περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αλλά εσωτερικό του ανθρώπου, χωρίςτην αλλαγή του είδους, οι αλλαγές είναι κοινωνικές.

Thanatologie και η πράξη ενάντια στο θάνατο μέσα στον εκφυλισμό, μας αφήνουν να θεωρήσουν ότι η σκλήρυνση του συνδετικού υφάσματος προηγείται τις άλλες μορφές sénescence, τα φαγοκύτταρα είναι υπεύθυνα της οργανικής πτώσης, η γεροντολογία μπροστά από αυτό το φαινόμενο βρίσκεται στην αποτυχία, αλλά το ζωϊκό Κράτος μένει βιολογικό.

Η πρώτη κατηγορία της έρευνας στοχεύει ειδικά για να μελετήσει τα μεγάλα ρυθμιστικά συστήματα και organisateurs και κατά πρώτο λόγο το σύστημα neurœndocrinien, που σηκώνει ότι chez τη φυλή και φυλή του Haouz, ένα εγκληματικό ρίζωμα το neuro-endoncrinien και απαρχαιωμένες αλλαγές των ειδών ολοκληρώνει στις οποίες οι αντικοινωνικές ανατρεπτικές αλλαγές τους και délinquante στο πολιτικό πλάνο προέρχονται ενός περίπλοκος γεγονότος.

Αλλά που δεν αισθάνεται τον παραλογισμό, παράβαση στο πνεύμα, ενός τέτοιου δόγματος psychopathe, που προβάλλεται από όλους σοβινισμούς, από όλους εθνικισμούς που εξοργίζονται, από όλες αντιδράσεις του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου από τη κομουνιστική αντίδραση ενώ αυτό το δόγμα εξυπηρετεί τις προθέσεις του.

Το δικαίωμα των λαών για να έχε ίδιων αυτόων, αυτό το δικαίωμα μετέπειτα όντας να δηλώστε από τη δήλωση των 1789, τότε σε Ευρώπη από τις επαναστατικές μάζες, να δικαιολογήσει όλη κίνηση της απελευθέρωσης εθνικιστικός και μεταξύ αυτόες η κίνηση της marocaine αντίστασης έναντι τον αποικισμό που υπάρχει ακόμη σήμερα από παλαιούς juifs αποίκους και από υψηλούς προδότες του έθνους, που αποτελούνται από τις φυλές των primitifs Άραβων, ένα μέρος των berbères φυλών που διατηρεί ακόμη berbère dahir και από ανατρεπτικό της ακραίας αριστεράς του itihad al ichtiraki, αυτός ανατρεπτικός είναι να δώσει το όνομα WAFA, ανατρεπτική και εγκληματική οργάνωση που χρηματοδοτείται κλιμακωτού όπλου και του την που χρηματοδοτείται από τα που εκτρέπονται κονδύλια του marocain Κράτους είναι πηγή όλων συνωμοσιών και των αποπειρών ενάντια στη μοναρχία Rabat και κρύβονται στην provençiale αντιπροσωπεία και την αρμοστεία hay mohammadi Καζαμπλάνκα Maroc και να αυτοματοποιήστε έχουν ονομάσει Hmamsi Abdelghafar που λανσάρει το λέιζερ σε SAM ο βασιλιάς και το στρατηγό Mohamed Hrichi.

Αυτοί εγκληματίες ενάντια στην ανθρωπότητα που μεταφέρουν και μετασχηματίζουν τα θύματά τους στο βιολογικό και φυσιολογικό πλάνο επιδίδονται στο μυστικό εμπόριο και απαγορεύουν humains όργανα και τα λάδια επειδή εξοπλισμός τους ο που προέρχεται ραδηοφωνικοί, λέιζερ , μαγνητισμός και παρεχόμενοι κυματισμοί μιας αριθμητικής φωτογραφικής μηχανής το σύνολο που συνδέεται στα νευρικά συστήματά τους και εκείνοι των θυμάτων τους έχει στο κεφάλι τους έναν άνθρωπο δεινόσαυρος téléguidé από τη φωτογραφική μηχανή και τηλεχειρισμένος από τον υπολογιστή είναι humaine cybercriminalité του που διορίζεται από τη provençiale αντιπροσωπεία και την αρμοστεία hay mohammadi σε Καζαμπλάνκα. Και χρησιμοποιεί το κλιμακωτό όπλο haaarp, τοποθέτηση