VEF Blog

Titre du blog : Amnesty Maroc
Auteur : Amnesty
Date de création : 15-10-2008
 
posté le 15-10-2008 à 21:15:05

Ο πόλεμος μυστικός των πληροφοριών Maroc

Hamidou Laanigri, έχει καθαιρεσθεί; Πώς το που αποσυναρμολογείται τρομοκρατικό δίκτυο το τέλος Ιούλιος και αρχή Αύγουστος είχε φτάσει για να διεισδύσει το στρατό και τις δυνάμεις της ασφάλειας;
η απάντηση είναι απλή οι χειρισμοί politico - οι στρατιωτικοί είναι ακόμη ενεργοί στην αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa πού ακόμη οι εχθροί του στρατηγού Αχμέντ sefrioui ετοιμάζουν άλλο πραξικόπημα και πού η ίδια επιχείρηση του επιτρόπου Tabet συνεχίζει από τον επίτροπο Said Benbiga, πιό επικίνδυνος από Tabet.

«Είναι vrai ότι, μερικές φορές, οι στρατιωτικοί, που υπερβάλλονται τη σχετική σημασία της νοημοσύνης, παραμελούν να εξυπηρετηθούν. » . Επίσης είναι με τη νοημοσύνη ότι αυτός που καθορίζονται προ πάντων όπως «ένας άνθρωπος της αποστολής», ο στρατιώτης και ο υπάλληλος του Makhzen μέσα âme, τη συνωμοσία του 2° γραφείο casablancais στοχεύουν αυτήν την φορά οι στρατηγοί Benslimane και Bennani -, και mansouri yacine
Θυμησμένος Rabat το 1989, ο συνταγματάρχης Laanigri κάνει μια επιλογή που θα αποκαλυφθεί déterminant. Passionné των πληροφοριών και της γεωπολιτικής, επιλέγει για το DGED (εξωτερικές υπηρεσίες), ότι χτενίει τότε αυτός που θα είναι το γνήσιο mentor του: ο στρατηγός Abdelhak Kadiri. Benslimane, ο πράκτορας της κατασκοπείας, Yacine μετέπειτα Harchi κατά τη διάρκεια το 2000σ από phalange στοχεύουν Raoul yacoubi parcequ' αυτός είναι ο κύριος συνεργάτης Kadiri.
Το DST επιπλέον από phalange και από η ακραία αριστερά στοχεύει του RG του casa-anfa που με το ονομασμένος abdelaal Senhaji και senhaji abdelwahid υποστηρίζουν ένα μέλος της οικογένειας Benarafa ότι θέλουν να κάνουν να επιστρέψουν στην εξουσία και που χρησιμοποιεί μια φυλή των βαρβάρων για να διορίσει τα εγκλήματά τους σε αρκετούς πράκτορες των πληροφοριών της μείωσης και casablancais που δολοφονούνται από την μακρινή καρδιακή κρίση από το μαγνητικό εξοπλισμό των κεντρικών σταδιοδρομιών που ονομασμένος zemmrani δελεάζεται άγρια να διορίσει το που οργανώνεται έγκλημα commandité από Othmani που ακούει να κάνει να επιστρέψει στην εξουσία κάποιο Idrissi καθιερώνοντας στην εξουσία μια δημοκρατία που συνασπίζεται με το Ισραήλ.