VEF Blog

Titre du blog : Amnesty Maroc
Auteur : Amnesty
Date de création : 15-10-2008
 
posté le 15-10-2008 à 21:16:04

Επιχείρηση skhirate και η επέκτασή του το 2008

στρατηγός Madbouh και η επέκταση του πραξικοπήματος από τη provençiale αντιπροσωπεία και από το κλιμακωτό όπλο ενάντια σε SAM ο βασιλιάς Mohammed VI εκτυλίσσεται στην provençiale αντιπροσωπεία που ονομασμένος Othmani, Senhaji abdelaal et Senhaji abdelwahid, Zemmrani mohamed et zemmrani adnane, raoul yacoubi, des anciens colons juifs et Benbiga έχοντας να συμμετάσχετε στο πραξικόπημα Skhirat, ετοιμάζει άλλος από κλιμακωτό ενάντια σε SAM το βασιλιά Mohammed VI και το όχι ακόμη που ανακαλύπτεται όπλο.

10 Ιουλίου 1971. Το παλάτι Skhirat λαμβάνοντας υπόψη μια θάλασσα (Ατλαντικός). Βλέπει τους στρατιώτες που επιτίθενται που έρχονται του Βορρά, του νότου και του l´Est. και οι φιλοξενούμενοι φεύγουν προς το l´Ouest

Οι αξιωματικοί που δολοφονούνται από το medbouh μετέπειτα την επανάσταση Skhirat: Madbouh, Bougrine, Amharch, Nmichi, Boulhimez. Ο στρατηγός Gharbaoui έχει πεθάνει κατά τη διάρκεια l´attaque.

Οι αξιωματικοί (που έχουν κατευθύνει την επανάσταση Skhirat) μπροστά από το «δικαστήριο στρατιωτικός ". Εκείνοι που n´ont εκτελεσμένος αλλά είχαν μια δίκαιη απόφαση, τα χέρια δεν έχουν ομολογήσει σχετικά με Othmani και των παλαιών juifs αποίκων.

13 Ιουλίου 1971. Ο στρατηγός Bougrine και ο συνταγματάρχης Chelouati που μεταφέρονται μέσα σε ένα AMX τσέχικος στο δρόμο να εκτελεσθεί μετέπειτα τις δίκες και μετέπειτα την απόφαση εξαιτίας του προφανούς αδικήματός του. Δεν είχε ομολογήσει στις παρατηρήσεις Othmani, και άλλοι.

Στην πράξη: οι ομαδοποιήσεις d´exécution που έχουν εκτελέσει - μετέπειτα τις δίκες και μετέπειτα την απόφαση mutins Skhirat, έχουν να πληρώστε το χρέος τους.

Στις 14 Ιουλίου 1971: Μετέπειτα να αλλάξει κρίνοντας το σχεδόν l´ensemble της διοίκησής του που s´est επανασυνδεμένος στην επανάσταση, Hassan ΙΙ συγκεντρώνει στο παλάτι Rabat του την ακόλουθη γενιά των αξιωματικών. ποιος έχει το μέρος αυτής της ημερομηνίας έχει γίνει στοχοθέτηση της provençiale αντιπροσωπείας που κατηγορείται του που προμελετιέται ατυχήματος Genaral Dlimi του commandité από Benbiga που έχει να δημιουργήστε από αριθμητική φωτογραφική μηχανή τη που συνδέει τα μακρινά θύματα έχει τους εκτελεστές τους των παραισθήσεων ενός επιτελείου να μιμηθούν το marocain επιτελείο βασανίζοντας τα θύματα που δημιουργούν με αυτόν τον τρόπο μια ψεύτικη κατηγορία ενάντια σε SAM ο βασιλιάς Hassan ΙΙ και tamazmart και άλλες όχι υπαρκτές φυλακές ενόψει μιας διεθνούς συνωμοσίας της άποψης ενάντια στη βασιλική οικογένεια που δεν βασανίζει κανένας προσωπικά.

Στην provençiale αντιπροσωπεία και hay mohammadi και casa-anfa υπάρχει ακόμη κάποιος εκείνοι που έχουν να ετοιμάστε το χτύπημα του skhirat και ετοιμάζουν μια επέκταση αυτής της πράξης από ένα κλιμακωτό όπλο compresseur μαγνητική ροή στην που κατευθύνεται ενάντια σε SAM ο βασιλιάς Mohammed VI από juifs, τους παλαιούς αποίκους, οι φυλές berbère dahir, η φυλή των βαρβάρων, ανατρεπτικός bled siba και οι προδότες Oued-Zem και Figuig που αξίζουν για να πυροβοληθούν χωρίς την απόφαση. Μένει ακόμη να ασκήσει τα εγκλήματά τους δολοφονώντας το στρατηγό Dlimi από το που προμελετιέται ατύχημα, ίδιο χτύπημα από αυτός ενάντια στον ηγέτη Ali Yata, το έγκλημα και ατύχημα το που οργανώνεται από policiers Benbiga της αρμοστείας hay mohammadi Καζαμπλάνκα.