VEF Blog

Titre du blog : Amnesty Maroc
Auteur : Amnesty
Date de création : 15-10-2008
 
posté le 15-10-2008 à 19:23:12

Τα εγκλήματα ενάντια στην εθνική ασφάλεια που διορίζονται από το zemmrani

provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa εγκλήματα διορίζονται μέσα σε αυτές ζώνες από ένα μαγνητικό κομπρεσέρ των ροών στους πράκτορες της εθνικής ασφάλειας να αυτόες ελέγξουν έχουν ανατρεπτικά τέλη ενάντια στο πολίτευμα της μείωσης από délinquants υπεύθυνους, που πηγαίνουν του έντονου βασανισμού στο βιολογικό μετασχηματισμό των πρακτόρων της εθνικής ασφάλειας, του λαού, των πρακτόρων της υπηρεσίας των πληροφοριών και όλοι εκείνοι που εναντιώνονται στην οργάνωση WAFA που κρύβεται πίσω την ιστιοδρομία της διοίκησης να διαμορφώσει ανατρεπτικούς σταθμούς που στοχεύουν την πτώση της μοναρχικής εξουσίας Rabat.

αυτό το ένα σοβαρό πρόβλημα έχει μείνει απόκρυφο από την υποβολή εκθέσεων στον υπουργό του εσωτερικού, κανένας έλεγχος δεν γίνεται στη συναλλαγή φεουδαρχικού που έχει ιδιοηθεί μαι τους τόπους με μια φυλή των βαρβάρων .

Η Γενική-Διεύθυνση της εθνικής ασφάλειας Rabat πρέπει να ανακρίνει σε αυτά εγκλήματα και ειδικά την περίπτωση ενός cireur του παπουτσιού που ενεργεί με έναν εγκληματία sioniste που χρηματοδοτείται του κλιμακωτού όπλου και περνά χρόνο του τον που δολοφονεί τους πολίτες, την υπηρεσία των πληροφοριών, τους ανθρώπους του Κράτους που γίνονται méconnaissable από βιολογικός μετασχηματισμός,

Ο ρόλος των νομαρχών της αστυνομίας είναι αναποτελεσματικός λαμβάνοντας υπόψη τη συμπεριφορά κάποιων επιτρόπων όπως αυτόες ονομασμένος Said benbiga ο επίτροπος νομικού hay mohammadi και του επιτρόπου των που ονομάζονται πληροφοριών αυτός rachid που επιδίδεται στα που οργανώνονται εγκλήματα και την πολιτική ανατροπή ενάντια στο πολίτευμα της μείωσης υιοθετώντας μια συμμορία juifs του παλαιού médina με ονομασμένα mordakhaii, pacha και Raoul yacoubi, δολοφόνοι κάποιας εξοχότητάς του και ενός που εξουσιοδοτείται παιδεραστή του casa-anfa που διαχειρίζεται τις κακές επιχειρήσεις των στηρίξεων (κονδύλια Καζαμπλάνκα και τα μυστικά κελάρια που έχει ιδιοηθεί μαι με κάποιος othamani που η αντιπροσωπεία hay mohammadi από μια φυλή των βαρβάρων του khmis-zemmama και των οχλοκρατών bidonvilles των κεντρικών σταδιοδρομιών πού επιδίδεται στο humaine αλλαντικό από ένα γιγαντιαίο μαγνητικό κομπρεσέρ των ροών με το οποίο απορροφά τα μακρινά θύματά του και το κενό του αίματός τους για να ρευστοποιήσει τα πτώματά τους και να πωλήσει τα λάδια τους και τα humains όργανα στον Ελβετό, αυτός ο αλλοιώνει συνοδεύεται ένας αλλοιώνει διεθνής των ισχυρών ναρκώσεων και των καννάβεων.

Εάν δεν υπάρχει σήμερα παρά δύο νομαρχιακά διαμερίσματα της αστυνομίας, ένας για, και άλλος για τη μεγάλη Καζαμπλάνκα. Το τρίτο, αυτός Agadir, είναι στο στάδιο της εγκατάλειψης. Έχουν δημιουργηθεί το 1981, lendemain των στάσεων του Ιουνίου του ίδιου έτους σε Καζαμπλάνκα, ώστεκαλύτερα «να εμμείνει στην ακαθαρσία», όπως λέει μέσα στη policier ζαργκόν. Για τις άλλες μεγάλες πόλεις, υπάρχει περιφερειακές ασφάλειες αλλά αγνοώντας τις έννοιες της εθνικής ασφάλειας σπέρνουν τον πανικό ίδιοι αυτόες και είναι η ξεχωρίζω απειλή και του πολίτη και του του ίδιου Κράτους αναστέλλει ότι δεν είναι issus του σχολείου της αστυνομίας αλλά στρατολογημένος parmis οι εγκληματίες και οι αναλφάβητοι, Καζαμπλάνκα ζει κάτω από τον πανικό του said που ονομάζεται Benbiga και του Othmani που επιτίθεται σε όλο κόσμο ίδιοι εκείνοι που περνούν μπροστά από τον αναφεμένος μια ενδυμασία ή μια γραβάτα parce ότι complexé τρομερά.

Είναι η δημογραφική σημασία (η επέκταση του αστικού χώρου παράγει την εγκληματικότητα) ή το οικονομικό βάρος μιας περιοχής που υπαγορεύει την ανάγκη ή για να δημιουργήσει όχι ένα νομαρχιακό διαμέρισμα της αστυνομίας ώστε να φθάσει σε μια «optimale πρόσφυση της ακαθαρσίας».
Το νομαρχιακό διαμέρισμα της αστυνομίας είναι ο βοηθός των κυβερνητών και των walis στην ύλη της συντήρησης της δημόσιας διαταγής. Ο νομάρχης της αστυνομίας είναι ο hiérarchique ανώτερος της εθνικής ασφάλειας μέσα στο εδαφικό ελατήριό του, τη μεγάλη Καζαμπλάνκα, παραδείγματος χάρη. Είναι επίσης ο συνομιλητής του wali.
Οι κυβερνήτες, γιατο μέρος τους, έχουν ανταποκριτές στο πρόσωπο των νομαρχιακών επικεφαλής της ασφάλειας αλλά που χάνει είναι μια γνήσια υπηρεσία των πληροφοριών που ελέγχει τα νομαρχιακά διαμερίσματα και οι πράξεις των υπεύθυνών τους έτσι μια έρευνα είναι για να ανοίξει ενάντια στις αντιπροσωπείες hay mohammadi και casa-anfa.