VEF Blog

Titre du blog : Amnesty Maroc
Auteur : Amnesty
Date de création : 15-10-2008
 
posté le 15-10-2008 à 19:11:36

Το υπόλειμμα maréchal lyeauty

Maréchal Lyautey, το πεπεισμένο γαλλικό monarchiste - (καθώς επίσης οι «άποικοι» που δεν μπορούν να ασκήσουν το l´esclavagisme σε Γαλλία) έχει χάσει, εξαιτίαςτης γαλλικής επανάστασης και των αρχών του - όλη ελπίδα d´installer μια τυραννία ή μια μοναρχική εξουσία σε Γαλλία, έχουν βρεί Maroc τον αγρό ιδανικός να ασκήσει την δουλεμπορική κυριαρχία τους συμμαχώντας σε μια φυλή των αναλφάβητων βαρβάρων complexés στο πιό υψηλό στάδιο από είναι όσον αφορά τον αραβικό πολιτισμό ότι σε σχέση με στους γαλλικούς αποίκους και μάλιστα marocains juifs, έτσι έχουν μονοπωληθεί των δωματίων της αντιπροσωπείας hay mohammadi πού σφάζουν ανθεκτικό στους μάλιστα χρόνους της ανεξαρτησίας που παραβιάζουν με αυτόν τον τρόπο τα διεθνή πρωτόκολλα της ανεξαρτησίας και της αυτοδιάθεσης από ένα traître psychopathe που ονομάζεται μέγιστος της παλαιάς αποικίας και που έχουν άλλοτε να προσπαθήστε στη ζωή της φωτιάς SAM το βασιλιά Mohammed Β στους χρόνους του αποικισμού και που ζει ακόμη σε Καζαμπλάνκα και της προέλευσης marrakchi abdelaal Senhaji με τον αδελφό του Senhaji abdelwahid δικηγόρος σε Καζαμπλάνκα και της πολιτικής τάσης ακραίο ανατρεπτικό gauchiste και ενάντια στο δημοκρατικό πολίτευμα της συνταγματικής μοναρχίας ο του οποίου εχθρός N° 1 ονομάζεται Othmani εγκέφαλος αρκετών όχι που αξιώνονται πραξικοπημάτων.

Επιπλέον το ερώτημα n´est μέσα στο όνομα του πολιτεύματος. Υπάρχει επίσης δικτατορικές δημοκρατίες! Ακόμη, μιά φορά, επαναλαμβάνω: l´essentiel n´est «που ελέγχει Maroc», αλλά «πώς Maroc ελέγχεται»! L´important είναι για να ξέρει qu´on δεν μπορεί πια, aujourd´hui, να διαχειριστεί πολιτικά .un χώρα όπως διαφορετικός Maroc από από SAM ο βασιλιάς Mohammed VI.

. Το φεουδαρχικό σύστημα κάποιων δημόσιων υπαλλήλων που έχουν διαιωνίσει αναχρονιστικά, από το γεγονός της που γενικευω διαφθοράς του συστήματος της κυβέρνησης. L´ennemi και ο κίνδυνος n´est ένα πρόσωπο ή το όνομα του πολιτεύματος αλλά ανατρεπτικού που εξυπηρετεί τα ξένα ενδιαφέροντα και που κρύβονται πίσω την ιστιοδρομία της διοίκησης κάποιων αντιπροσωπειών όπως είναι η περίπτωση του casa-anfa και hay mohammadi κάποιοι υψηλοί δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν να κληροδοτήστε κάποια ταχυδρομεία στο fils.com τους me που ονομάζεται αυτός réda Guedira τα του οποίου νήματα rachid Guedira που βρίσκονται στην provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa και που θέλει τώρα να αντιστρέψει την εξουσία SAM ο βασιλιάς Mohammed VI και να καθιερώσει μια δημοκρατία που συνασπίζεται με Ισραήλ το που συνδέεται σε ένα μέλος της οικογένειας Benarafa  ποιοι μετρούν να επιτεθούν στο βασιλιά από ένα μαγνητικό που βρίσκεται που ονομάζεται αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa και στην που χειρίζεται όπλο από παλαιούς juifs αποίκους που κατευθύνονται από raoul yacoubi επιδιωκόμενος από Interpol για εγκλήματα τα που διορίζονται RFA, Γαλλία, Tanzanie και Maroc.

Αυτό το υπόλειμμα ανατρεπτικού endoctrinés από το psychopathe ενός abérrance αδιανόητος νομική και πολιτική ύλη στην που σηκώνει ψυχολογικού παραληρήματος του που απευθύνεται σε μια ομάδα της διαφθοράς του παλαιού médina που θέλει επίσης να αντιστρέψει τη γαλλική δημοκρατία καθιερώνοντας régence στη θέση του δολοφονώντας  ο Πρόεδρος της δημοκρατίας.