VEF Blog

Titre du blog : Amnesty Maroc
Auteur : Amnesty
Date de création : 15-10-2008
 
posté le 15-10-2008 à 19:10:40

Στο περιθώριο της δήλωσης του abdelkrim khatibi

Abdelkrim EL Khatib κάνει πάλι να μιλήσει του. Μέσα σε μια πρόσφατη συντήρηση στο περιοδικό «Al Jarida Al Oukhra», κατηγορεί Ben Barka commandité αρκετές δολοφονίες ανθεκτικοί marocains που είναι ψεύτικο επειδή benbarka ήταν ιμπεριαλιστικός και ήταν να δολοφονήσει από το SDECEE και από γαλλικά γκάγκστερ commandité από παλαιούς juifs αποίκους που βρίσκονται provençiale αντιπροσωπεία hay mohammadi και casa-anfa στην που αποτελεί ακόμη ένα υπόλειμμα του αποικισμού, μια γνήσια βαρβαρότητα Bagag, Rakouch, Bougoutaia, michou Ghanou, και άλλοι ..........

Abdelkrim EL Khatib προσκαλείται πάλι κάτω από τις φωτιές της επικαιρότητας. Μέσα σε μια συντήρηση στο περιοδικό arabophone «Al Jarida Al Oukhra», ο ιδιοκτήτης του PJD κρατά κατηγορίες μιας ακραίας βαρύτητας ενάντια Mehdi Ben Barka, ένας των των πιό εμβληματικότων σχημάτων Maroc σύμφωνα με την ανεξαρτησία που ιδρύεται στο σύμβολο από το USFP και του οποίου έρχεται να γιορτάσει την τεσσαρακοστή επέτειο της εξαφάνισής του. Αυτό είναι ψεύτικο η ακραία αριστερά κατηγορείται αυτού του εγκλήματος ενάντια σε Benbarka επειδή το πρόβλημα ήταν αυτός της διαδοχής προεδρία του συμβαλλόμενου μέρους στην που επιδιώκεται από τους εχθρούς του benbarka και του του ίδιου βασιλιά.

Μέσα σε αυτήν την συντήρηση, K. Το EL Khatib κατηγορεί Mehdi Ben Barka να είναι πίσω οι δολοφονίες ανθεκτικοί marocains ακριβώς μετέπειτα την ανεξαρτησία διαμέσου πολιτοφυλακές ότι τελευταίος

Ο ίδιος κατεύθυνε. «Ben Barka έχει ρωτήσει Mohamed Belahcen (ανθεκτικός) για να δολοφονήσει Brahim Roudani (syndicaliste και μαχητής). Αυτός το μ» έχει ρωτήσει προσωπικά για να διατάξει τη δολοφονία Fatmi Benslimane, Πρόεδρος της κυβέρνησης μετέπειτα Aix-Les-Bains. », απαντά το EL Khatib που επιμένει και το σήμα μέσα στη συντήρηση που χορηγείται σε ALM (να δει αντίθετο) .ceci είναι ψεύτικα fatmi έχει σκοτωθεί από την αντίσταση και ένα πωλήθηκε το συνεργάτη της αποικιοκρατίας του derd σουλτάνος.

Για τελευταίο, Mehdi Ben Barka ήθελε, κοστίζει ότι κοστίζει, να αποφύγετε ότι Fatmi Benslimane φθάνει στην κυβέρνηση, ένας των πρώτων ανώτερων υπαλλήλων ανεξάρτητος Maroc. EL Khatib, το που εξετάζεται στο γεγονός για να ξέρει εάν είχε εχθρότητες με Mehdi Ben Barka, δηλώνει ότι έχει γνωρίσει τελευταίο Rabat το 1936 και ότι Ben Barka θέλησε να μονοπωληθεί την εξουσία και εργάστηκε εκεί usant όλων μέσων, νόμιμος και παράνομος. «Ben Berka έψαξε για να αντιστρέψει το πολίτευμα Hassan ΙΙ», σφυρηλατεί τον πνευματικό πατέρα του PJD που δηλώνει επιπλέον ότι μάρτυρες είναι πάντα στη ζωή και που θα μπορούσε να βεβαιώσει της ακρίβειας των δηλώσεών του. Αναφέρει, μεταξύ άλλων ανθεκτικός στη πάντα ζωή, Abdelkader Belahcen και Mokhtar Zerfaï. Υπάρχει μερικές ημέρες, Abdelkrim EL Khatib έκανε να διαβάσει μια παρέμβαση γραπτή μπροστά από μια συνεδρίαση της ένωσης των δημοφιλών μετακινήσεων (UMP) που δήλωσε ότι δεν πρέπει να κάνει Ben Barka ένα «είδωλο». Παρόμοιες παρατηρήσεις εήταν κρατημένων από Mahjoubi Aherdane που κρίνουν αυστηρά τις πρακτικές του συμβαλλόμενου μέρους του juste Istiqlal μετέπειτα το Indépendance.ce που προηγείται αντιστρέφονται εξ' ολοκλήρου, είναι ένα χτύπημα που ανέρχεται ενάντια Mehdi benbarka για να βάλει SAM ο βασιλιάς ενάντια σε τον, αρκετά παρόμοια χτυπήματα έχουν ανέλθει του ίδιου τρόπου από τους εχθρούς μάλιστα του βασιλιά ενάντια σε εκείνους που είναι για το βασιλιά αυτόες που δηλώνει να είσαι ενάντια. Οι δύο άνθρωποι έχουν επιπλέον αυτό κοινού ότι ήταν μεταξύ πρώτος να κρίνουν την τοποθέτηση 1$ΟΥ από τη μεγαλειότητά του ο βασιλιάς Mohammed VI.

Ερχόμενος σε επαφή με από ALAM, Fassi Abbas EL, γενικός γραμματέας της piς (από Mehdi Ben Barka πριν το τμήμα), δεν έχει επιθυμήσει να κάνει ένας σχολιασμός. «Απορρίπτομαι σε όλο σχολιασμό σχετικά με τις παρατηρήσεις του δρχ. EL Khatib, αλλά λέω αυτός είμαι στους ιστορικούς που πρέπει να επιστρέψει η διατύπωση να τεμαχίσουν. », δηλώνει Fassi Abbas EL. Άλλος ηγέτης του Istiqlal, που έχει απαιτήσει την ανωνυμία, δηλώνει ότι δεν είναι να δανείσει την προσοχή στις δηλώσεις του δρχ. EL Khatib που «ανήκει σε μια άλλη γενιά» και που θα άξιζε καλύτερα να ζήστε το παρόν και να σκεφτεί στις vrais εκδόσεις Maroc του σήμερα.

Μέχρι τη γραφή αυτών γράμμεων, το USFP, το συμβαλλόμενο μέρος οι του οποίου μαχητές χαρακτηρίζουν κατάλληλα Ben Barka «Aâriss Achouhada» ε» («πρίγκηπας των μαρτύρων»), δεν έχει εκφραστεί επίσημα στην αντίδραση στις παρατηρήσεις Abdelkrim EL Khatib. Η συμπίεση USFP ούτε.

Abdelhamid Jmahri, δημοσιογράφος και εθνικό μέλος του Συμβουλίου που έχει αφιερώσει αρκετοί écrits Mehdi Ben Barka και Omar Ben jelloun, συνδέει τις δηλώσεις του δρχ. EL Khatib στην τελευταία ανάπτυξη που γνωρίζει η εργασία 1$ΟΥ. «Για με, μια ένας φορά που προσεγγίζεται της αλήθειας και ότι 1$ος είναι την παραμονή μια capitale αναγγελία, βρίσκει το EL Khatib στην καμπή. Είχε μεταχειριστεί τα θύματα των παραβιάσεων των δικαιωμάτων ανθρώπου του «των οχλοκρατών» και εκεί, επιμένει και σήμα επιτιθειμένος στο Istiqlal και το USFP». Για Jmahri, «είναι της δημόσιας κακής φήμης ότι Abdelkrim EL Khatib μισεί Mehdi Ben Barka και οι εθνικιστές, αλλά είναι πιθανός ότι θεωρεί ότι έχει ή θα έχει λογαριασμούς να επιστρέψουν πού αυτή η διαφυγή μπροστά». Ο σοσιαλιστικός ερευνητής κάνει τον υποτιθέμενο υπαινιγμό στην επίπτωση του EL Khatib μέσα στη δολοφονία Omar Benjelloun λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει αναφεθεί nommément για μια «προπαρασκευαστική» συνεδρίαση που προφύλασσε το φάρμα του παρουσία τα στοιχεία του Chabiba, είναι για να παρατηρήσει ότι η δολοφονία Omar benjelloun σύμφωνα με μια εμπιστευτική πηγή είναι ένα που ονομάζεται έγκλημα που προμελετιέται από το abdelaal Senhaji εχθρικό N° 1 SAM ο βασιλιάς hassan ΙΙ και που βρίσκεται στην provençiale αντιπροσωπεία παρεχόμενος αυτήν την φορά ενός κλιμακωτού όπλου παρεχόμενου από Raoul yacoubi του almossad με το οποίο ετοιμάζει ένα πραξικόπημα ενάντια σε SAM ο βασιλιάς Mohammed VI, να δείτε το άρθρο «Maroc κάνει τα αντίο του στη δημοκρατία " της εφημερίδας Alquds εμφανισμένος σε Αγγλία.

Islamiya. «Το πιό βασιλικό EL Khatib, από το βασιλιά, πρέπει να είναι με το βασιλιά. Στη θέση, ελαττώνει, ειδάλλως υποσκάπτει η εργασία S.M. Mohammed VI», ολοκληρώνει Abdelhamid ψεύτικο Jmahri συμπέρασμα SAM ο βασιλιάς είναι ικανός της κρίσης και μέσα σε αυτήν την επιχείρηση αναφέρεται στα συμπεράσματα του γαλλικού κοινού υπουργικού eunion των ξένων επιχειρήσεων που ο φωτισμός σε αυτήν την επιχείρηση εμφανίζεται με έναν νέο χαρακτήρα στη σκηνή και που είναι Boukhari, που παρευρίσκεται στη provençiale αντιπροσωπεία που βρίσκεται Senhaji, Zemmrani και το πολύ επικίνδυνο Othmani με Raoul yacoubi και οι παλαιοί juifs άποικοι.

Οι παρατηρήσεις του ιδιοκτήτη του PJD φθάνουν στη στιγμή που 1$ΟΣ είναι σε μερικές ημέρες, ειδάλλως ώρες, του τέλους του εντάλματός του και η του οποίου υποβολή εκθέσεων αναμένεται πολύ από το USFP. Αλλά επίσης στη στιγμή που ο γαλλικός δικαστής Patrick Ramaël βρίσκει Maroc για την εκτέλεση της πέμπτης ανακριτικής Επιτροπής μέσα στην επιχείρηση Ben Barka. Που κάνει τις πολλές συμπτώσεις συγχρόνως, επαυτού είναι να επισημάνει τα θεμέλια μέσα στα συμπεράσματα της ίδρυσης Degaulle.
Μετέπειτα τη συνεδρίαση των υπουργών των ξένων επιχειρήσεων marocains και το ΟΗΕ έχει αποδειχθεί ότι η που ονομάζεται σχέση του Boukhari με τη provençiale αντιπροσωπεία Καζαμπλάνκα που βρίσκονται παλαιούς juifs αποίκους και SDECEE και η ακραία collaboratrice marocaine αριστερά με τους αποίκους που αξιώνονται όχι όλοι μικτοί σε μια απόπειρα ενάντια στη φωτιά SAM ο βασιλιάς Mohammed Β καθώς επίσης αρκετές απόπειρες ενάντια σε SAM ο βασιλιάς Hassan ΙΙ και βρίσκονται περιλήφθείτι μέσα στις επιχειρήσεις Benbarka, Omar benjeloun, Tabet και και προσπαθεί κάθε φορά για να χάσει την άποψη θέλοντας άδικα να κατηγορήσει abdelaal Rabat, ονομασμένος Othmani, Senhaji, Senhaji abdelwahid, Zemmrani Mohamed, Raoul yacoubi και Benbiga αυτόες έχει θεωρήσει να είναι ανατρεπτικός και εγκληματικός ενάντια στο πολίτευμα marocains και επιδίδεται έγκλημα στο που οργανώνεται ενάντια στο λαό και οι άνθρωποι του Κράτους χρησιμοποιώντας ένα κλιμακωτό όπλο, το μαγνητικό κομπρεσέρ των ροών που προκαλεί μακρινές καρδιακές κρίσεις και ρευστοποιεί τα θύματα για την πώληση οργάνων και των humaines λαδιών των εξαγόμενων προς τον Ελβετό, αυτό το εμπόριο συνοδεύεται αλλοιώνει της νάρκωσης κάνναβη προς την Ευρώπη και την εισαγωγή Maroc των ισχυρών ναρκώσεων.